Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a na wakacje wybierzemy sie wszystkie nad morze - mam juz nawet dla nas stroje kapielowe 🤪

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211457315577457&set=a.107108276012362.4160.100001395713229&type=1&ref=nf

Nusia glupolu hehhehe z moim cialem to by wygladalo jak same nitki bo reszta by sie gdzies schowala hahhahaha
Monia a ta posciel kiedys w argosie kupilam i jest przecudny material w dotyku ale z kolei przyznam,ze sie porwala wystarczy ,ze troche sie zaciagnie i juz leci pasek dracy....ale bardzo ja lubie pocerowalam i nadal uzywam 😜 teraz nie widzialam jej w argosie juz 3ci katalog bez niej chyba..... ja sie przejde w tyg do wilkinsona jak bedzie ta zielona to dam Wam znaka jak cus to kupie 🙂

• Mamusie
Cześć 😉
haha te stroje kapielowe mnie powaliły.... :P
Gosia świadkową na teściowej ślubie zajebiście 😁 pewnie bardzo szczesliwa jestes,co? 😉
Kurcze dziewczyny Milan mi sie co nos budzi po 3 razy ze strasznym placzem i nie wiadomo co sie dzieje :/ jak Go biore to sie pręży, rzuca ! Dopiero zasypia jak troszke Mu pic dam ,albo i nie! :/ Wasze dzieci tez to przechodzily?Bo juz sama nie wiem o co chodzi

• Mamusie
Sylwia,az sie poplakalam jak przeczytalam,ze malutka znalezli.Boze,polroczne dziecko..nie moge nawet o tym pisac 😞 😞 A co do spania,to my tak mielismy od ok 5 miesiecy do teraz.Ostatnie 3 noce odpukac,byly ok.Nusia mi sie wydaje,ze one te stroje maja po duzo mlodszych siostrach 😁 😁 Kasia ona pije tylko 2 butelki mleka i to na noc i w nocy 😉 😉I tez sie wiecznie zastanawiam,skad ona ma tyle energii.A ja dzis do pracy.Po wczorajszym dniu bardzo sie ciesze,ze troche z szefowa od siebie odpoczniemy 🤪 🤪

• Mamusie
No Monia mnie też bardzo poruszyło 😞 Chyba wszystkie jako matki nie możemy sobie takiego czegoś nawet wyobrazić... i pomyśleć ,że to jest nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz taka tragedia 😞
Boże Monia czyli teraz to mi się zaczynają dopiero nocne pobudki,tak?? Ja myślałam ,ze tej nocy Milana coś opętało,bo nic nie pomagało i się tak rzucał 🤢 w końcu zapaliłam światło,usiadł i był szczęśliwy...ale ledwie na oczy patrzył. Dzieciaki...
Powodzonka w pracy :*

Sylwia wielu nocnych wstawan nie bedzesz rozumiala tak jak my 😉 😜 Maryla 3 noc sie budzi i chce sie bawic 😮 dzisiaj w koncu dalam jej paracetamol o 4 (po godzinnym probowaniu polozenia jej spac) i spala do 8 wiec moze cos ja boli

gosiaa21 napisał(a):
Sylwia ja mam takie noce od 2 miesiecy 😁
aaa mam newsa... z Marcinem nie odzywamy sie juz 2 dni 🤪 rekord... nawet spimy oddzielnie 🤪 🤪 🤪 poszlo o sos ktory sie zepsul 🤪

nie ma to jak zlosc o rzeczy martwe 😜 😉 pewnie twoja wina ze sie zepsul ze jedzenie marnujesz?

• Mamusie
Sylwia,zycze ci,zeby to byl jednorazowy wybryk 🙂U nas niestety to jest staly scenariuz nocek 😁 Ale z czasem idzie sie przyzwyczaic.A tej tragedii nie jestem w stanie zrozumiec.Nie chce osadzac matki,rozumie,ze byla w szoku,ale dla mnie oczywiste jest,ze jak cos sie dzieje,to matka chce ratowac dziecko za wszelka cene..dlaczego ona pogotowia nie wezwala?Jezu,jak takie male dzieci umieraja i ich cialka sie wyrzuca i przysypuje sniegiem i liscmi,to do czego zmierza ten swiat???Cos czuje,ze dzis caly dzien bedzie mnie to dolowac 😞 😞

mi sie dzisiaj snilo, ze Maryla spadla z dwoch schodkow, jedynych jakie mamy w mieszkaniu i nos i oko i ucho wcisnelo jej sie do srodka... 😮 straaaaaszny sen

u nas noc raz taka, następnym razem taka.. chyba bym wolała cały czas takie same,bo bym się przyzwyczaiła..no a raz mam pobudkę co godz.,a raz dopiero o 4., no i później po takiej nocy przespanej do 4. ciągiem, później jak mam tą noc co godzinę to nie umiem się zebrać do niego :/

• Mamusie
Nusia mi tez ta malutka caly czas w glowie siedzi i jak zaczynam o tym myslec,to mi lzy same leca 😞 Moze dlatego,ze sama jestem matka malenstwa i nie wyobrazam sobie,ze mogloby teraz lobuza zabraknac..I znowu sie poryczalam 😞 A moje dziecie tanczy do piosenki Boys-miala matka syna 😁 😁 Glupol ja uwielbia,a ja nia zygam,bo znam ten odcinek jakiej to melodii na pamiec 😁 😁 No i obowiazkowo marchewa w paszczy 😁 😁

MonisiaD napisał(a):
Na poprawe humoru-Julia oglada epoke lodowcowa 😁 😁
http://www.youtube.com/watch?v=kJIFBPjnQYw&feature=youtu.be

hhahahahhahaha ale ma lacha 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Na poprawe humoru-Julia oglada epoke lodowcowa 😁 😁
http://www.youtube.com/watch?v=kJIFBPjnQYw&feature=youtu.be

hhahahahhahaha ale ma lacha 😁

I tak za kazdym razem jak widziala Sida badz wiewiore 😁 😁 To charczenie na poczatku,to ona sie dusi ze smiechu 😁 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Sylwia ja mam takie noce od 2 miesiecy 😁
aaa mam newsa... z Marcinem nie odzywamy sie juz 2 dni 🤪 rekord... nawet spimy oddzielnie 🤪 🤪 🤪 poszlo o sos ktory sie zepsul 🤪

nie ma to jak zlosc o rzeczy martwe 😜 😉 pewnie twoja wina ze sie zepsul ze jedzenie marnujesz?

a no wlasnie nie, stwierdzilam ze to jego wina 😁