Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nusia to też musisz MArylke nagrać jak sie tak napina i trzesie :P Milanoski w sumie się tez cieszy zawsze nawet jak mowie nunu , nie wolno -wtedy ma chyba najwieksza radoche! 😉
A Jula to juz smiga widze 🙂 I od razu do kamery ! Milego dnia w pracy Monia
A ja lece na jakis spacer ,bo nie wychodzilam z malym przez 4 dni byly takie mrozy...dzisiaj troszke mniej -10 ... opatulimy sie i lecimy chociaz na godzinke sie przewietrzyc! 😉 Do pozniej 🙂

Czesc babinki 🙂
nie wiem od czego zaczac bo sie zbrechtalam jak nie wiem co hehehe
Gosia 😁 jak ja Cie kocham 😁 😁 😁 macie podobne scenariusze do naszych tyle ,ze ja czesto nie pamietam o co mialam sie gniewac ale dalej sie gniewam 😜
Kasia co do kupska to samo ,tyle ,ze notorycznie, Zuo lubi srac do czystego pampka,zaraz po zmianie, a swoja droga to dzis wypadlo,ze Michal byl rano ,a ona sie zesrakala ale jaaaak 🤪 jakby ze 3 kupy naraz i byla na lezaczku wiec wszystko sie ugniatalo i szlo w gore hahahah, a on przebieral i tak przeklinal pod nosem i musial ja cala umyc hehehhe no tak.... dzidzia jadla swoje sniadanko,pozniej od mamy troche jajecnicy chciala sprobowac,mama dala troche , buleczka z maselkiem tez byla pyszna i jeszcze petitek 🙂 tak wiec bylo ostro 😁 teraz spi 🙂
Monia Julka jest niemozliwa 🙂 😁 to taki may red bull 🙂 a i milego dnia w pracy !
Nusia Marylka sie trzesie jak sie cos podoba ,a Zuzek sie trzesie jak cos chce do reki np.pilota 😁 albo lyzeczke do kawy, a najlepiej butelke z woda zwykla moja do picia to jest cudo dla niej 🤪
Co do wstawania nocnego moze te nasze dzieciaczki rosna po prostu..Zuza jeszcze sie nie budzi ale pewnie juz niedlugo bo troche sie wierci w nocy coraz wiecej i napieprza w szczebelki ciage albo je drapie przez sen!!! o zgrozo co za odgos to jest....
Ciekawe jak Patrys...Nudata ?!!!!
a o Madzi tylko tyle,ze brak mi slow 😞 [*]

Maryluchna robi teraz kupasy na stojaco 😜 i jak przyczaje szybko to przewine bez rozmazywania, gorzej jak z impetem na dupsko KLAP to sie wtedy rozmazuje wszedzie 😜

lool Gocha ale sie usmialam hehehehe, ale czemu pipki nie pokazuja jak i doope widac i cycochy? 😁
Nusia 29go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz w tym miesiacu hehehe wiec nic straconego tylko wypic tyle nie bede mogla bo po pierwsze czas, po drugie wracam autokarem i nie bedzie gdzie siusiac hahah

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
SNIEG PADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moje dziecko jest zachwycone!!!!

mojej kolezanki cora tez sie strasznie cieszyla jak zobaczyla pierwszy raz snieg i myslala ,ze to jest takie cos jak piasek... poszli na sanki i jak dotknela tego sniegu to chciala wracac do domu i kolezanka z facetem zjezdzali ,a dziecko stalo i sie patrzylo 🤪 heheh a wczesniej mieszkali tez w uk dlatego ta mala nie widziala sniegu 😉

MajaCh napisał(a):
lenght to dlugosc zobaczcie nawet na metkach ubran jest podawana waga czyli weight i wzrost -height

tylko goska sie chyba pyta jakiej miary uzywaja zamiast cm 😜