Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

dobry . wiadomosc z rana od siostry, moja piesia zdechla 😞 no ale moja mama nie uznaje weterynarza...nie chce mi sie o tym gadac 😞 🤨
Zuzia juz bryka od rana,
ojej i ja przeoczylam,ze Patryk ma juz 7 miesiecy! duzo zdrowia sloneczko:* i trzymam kciuki,zeby bylo wszystko w porzadku!

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Patryczku wszystkiego najlepszego!I powodzenia u specjalisty.To ladnie Zuzia wazy.Jula ma 10kg 😜 Maja strasznie mi przykro z powodu psiaka.Jak moj zdechl,to 2 dni plakalam 😞 😞 Nusia zycze szybkiego pakowania i udanego urlopu 🙂Daj znac po powrocie.A ja wczoraj po dentyscie caly dzien u Ani siedzialam i mloda sie ladnie bawila z Lukaszem.Nie dosc,ze tam spala 2h to potem jeszcze w domu byla tak wymeczona,ze sama zasnela w lozeczku 🤪 🤪 A dzis od rana prawie zawalu dostalam...wchodze z kuchni,a Jula na stole siedzi..takim duzym,obiadowym i kluczami sie bawi 🤪 Musiala wlezc po krzesle,tylko nie wiem jak,bo krzeslo tez wysokie...matko i wez ja tu spusc z oka...

no Nusia chyba juz poleciala 🙂 Goska pewnie imprezuje z tesciowa 😁
glowa mi zaraz peknie z cisnienia.....
doszla mi ta kieca z ebaya ,z miesiecznym opoznieniem! szok ale fajna jest.

• Mamusie
hej 🙂
Pat dziekuje za zyczenia 🙂
My po wizycie 🙂 72cm dlugosci i 9.300 zywej wagi 😁
Pan pediatra byl bardzo mily i mial fajnego mlodego asystenta ☺️Pani dietetyk pochwalila i powiedziala zeby pod zadnym pozorem nie probowac dawac malemu mleka nastepna wizyta za 4 miesiace 🙂tak wiec jestem zadowolona,bo maja wyslac do gp informacje,zeby bez problemu wypisywali malemu nutramigen 🙂

• Mamusie
Maja zrobie ci zdjecie hihi 😁 😁 Nie wiem,skad oni te gozdziki wytrzasneli...dali mi kwiaty,a ja do nich,ze dzien kobiet juz byla,a urodziny mam w czerwcu 🙃 🙃 🙃 Musze wam sie pochwalic,ze dzis Julia 3 raz sama zasnela w lozeczku.Maja tego nie zrozumie,bo dla niej to normalka,ale ja sie ciesze jak glupia.Matko,jaki wypas 😁 😁 😁

boze co tez ona wyprawia w tym lozeczku!!!!!!
robi wszystko zebym do niej poszla teraz kopie materac,szczebelki i spiewa roznosci i tak juz z godzine, a jest najedzona,wybawiona i wykupkana i ziewa bardzo..
a wogole znow ma jakas wysypke na buzi te same miejsca kolo brwi ,noska,zdaje mi sie ,ze to banany...

czesc dziewuszki, wczoraj mialam wyniki z tego wymazu na raka szyjki macicy i wszystko w normie,nastepne badanie chyba w 2015r.
Dola zlapalam bo tymczasowo,zwazywszy na wyjazd do Pl nie stac nas na moj kolejny egzamin 😞 i tak mnie to dobilo,ze nic mi sie nie chce 😞

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
na szczescie ciocia Monia pocieszycielka strapionych dzis mnie przytuli 🙂

I dzis i jutro i pojutrze 😁 😁 😁 Az bedziesz miala dosc tulenia haha 😁 😁 Odbije cie Michalowi 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 Ale mam glupawki od rana,pewnie dlatego,ze sie wyspalam.Jula kupe dusi,przebiore ja i jade odebrac twojego malzonka 😁 😁 😁

gosci mialam od poludnia dwie koleznki z dziecmi. Babiniec plus playgroup LO MATKO!!! male i duze wampirki energetyczne wszystkowiedzace - te duze, a wlasciwie jeden.....hehe ale jestem wykonczona teraz czas relaksu i wieczorem piweczko jak moi Londynczycy dojada 😉
a i chyba uda mi sie wozek sprzedac bo powiedzialam tej kumpeli a ona zna kogos kto potrzebuje CHYBA i da mi dzis wieczorem znac. Oby.

• Mamusie
hej hej 🙂 chcialam poinformowac iz zyje 🙂 Polske przezylam ale ciesze sie ze juz jestemy u siebie 🙂 dziecie mi sie nie do poznania zmienilo nie myslalam ze moze byc bardziej kochana ☺️ tak smiga ze szok, czasem nawet biegac zaczyna ale konczy sie upadkiem 🙂 nie nadrobie bbo nie dam rady 😞 jak sie ogarne to zajrze 🙂