Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

przeglodzilam dziecko i wciagnela cala miche zupki wielowarzywnej, ktorej nieznosi 😁 mialam ci ja dosc, bo od kilku dni wybrzydza na obiad. od 14 jej dawalam i nie chciala, az w koncu przed chwila przyszla i zjadla 😜 haha 1:0 dla matki
a ja mowie kukuryku a Maryla koliloli 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MonisiaD napisał(a):
Ja mam na grzyba:P Wszedzie wilgoc wyniucham hihi 😁
Teraz to juz chyba wszyscy sie z czyms uzeraja.

ja tez mam na drzwiach do ogrodu i na ramach okiennych zaczal wylazic (a okna plastikowe) ale czego dettol nie zdziala 😜

• Mamusie
U mnie wilgoć jest w łazience - to dobudówka. Niby ściany są suche bo bardzo ją suszyliśmy po wprowadzeniu ale pozostały czarne plamy koło ramy okna i na suficie przy wannie w rogach. Nic z tym nie robimy póki nie zaczniemy remontu w przyszłym roku. Wtedy to umyjemy specjalnym środkiem, wysuszymy umycie i pójdą kafelki do sufitu a za dwa lata ocieplanie zewnętrzne domu zrobimy. Kurcze przeraża mnie ile kasy na to trzeba i czasuuu 🙃

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Ja mam na grzyba:P Wszedzie wilgoc wyniucham hihi 😁
Teraz to juz chyba wszyscy sie z czyms uzeraja.

ja tez mam na drzwiach do ogrodu i na ramach okiennych zaczal wylazic (a okna plastikowe) ale czego dettol nie zdziala 😜

Oj ten twoj detol uratowal mnie na starym mieszkaniu przed zasmarkaniem sie na smierc 😁 😁 Mam wyniki rezonansu.W zaleceniach od technika wykonujacego MRI-operacja...A wyniki rezonansu zostaly wyslane do mojego ukochanego rasistowskiego neurochirurga 😁 😁 Wiec...znowu wrocilismy do punktu wyjscia 😁 Ale przynajmniej mam kolejny papier do odwolania o rente:P Tasia spi ja zaraz ide tez sie kapac i spac,bo ostatnie 2 noce w ogole nie spalam z nerwow.

• Mamusie
Hej Kobietki 😘
U nas kupka Alicji jest zawsze rano po wstaniu 😁
Dusia u Nelli tyle kupek to jeszcze norma i że potrafi do pasa się ubrudzić hihi A jak Jej koleczki ?? Mój brat rodzony ma Córeczkę tez Nel ale przez jedno L i na chrzciny był problem z tortem bo po odbiorze okazało się, że Nel jest napisała przez dwa LL 😁 😁 Ale za to tort był pycha 😜 haha
Monisia jakby nie było z lekarzem to właśnie ma kolejny papier, że niestety masz problem poważny ze zdrowiem który uniemożliwia Ci pracę.

MonisiaD napisał(a):
W pazdzierniku pod choinke?Do tego czasu pewnie sama sobie kupi 😁 😁 Kurde,musze isc sie kapac

nie kupi, bo sama o to prosila:P a zaczynam juz teraz kupowac prezenty, bo to na mojej glowie. i koszty rozloze na kilka razy 😜