Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Bry 😘
Kasiu ja Ci niestety nie pomogę ponieważ ja nie patrzę w ogóle na seriale. Ani na ang ani na pl tv to nie dla mnie 🙂 Ja patrze na pl i na ang oprócz bajek i muzyki Alicji na programy coś w stylu TLC, Disvovery, Animal planet itp. oboje z mężem je lubimy 🙂 N ang uwielbiam patrzeć na Good food 😁 Ogólnie to wykorzystujemy do obejrzenia dużo kanałów wieczorami 🙂

Witam Agnieszka 🙂 Tutaj już chyba prawie każdy dzieciaczek przechodzi bunt hihihi tylko marylu ma dobrze bo ma niemowlaczka jeszcze 😁

• Mamusie
kasiak napisał(a):
A super nanny o której i na jakim kanale i w jakie dni? Myślałam o serialach, bo one powodują, ze człowiek coś systematycznie ogląda 😉

Nie wiem,bo ja po prostu jak mam chwile to wlaczam tv i latam po kanalach.Wiem,ze w soboty super nanny jest ale nie powiem ci o ktorej.Od nas goscie wlasnie wyszli.Powiem wam,ze to ciasto robilam pierwszy raz i jest rewelacyjne 🙂Furore dzis zrobilo 😁

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Kasia u nas to już chyba tradycja haha co roku Kevin obowiązkowo 😁

Tradycja jest Kevin na swieta kochana moja 😁 😁 Ale sie dzis narobilam.Dopiero usiadlam,ale w koncu wszystko poprasowane i mieszkanie az blyszczy 😁 Uwielbiam taki widok 🙂

To prawda Monika haha ale na Polsacie leciał już dzisiaj aż dziwne haha w Święta pewnie będzie na TVP1 haha
Ja też dzisiaj sprzątałam caaały dom i robiłam przemeblowanie w Ali pokoju ufff nawet szafę sama przesunęłam haha dzięki Bogu jest z materiału 😁