Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

wiem ale on mial dwie prace wiesz jedna na nocki druga ta co teraz ma. Pozniej zrezygnowal z nocek i tu gdzie teraz pracuja zmieniaja mu kontrakt na nocki bo to sie bardziej oplaca.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MajaCh napisał(a):
a my dzis spedzamy walentynki bo jutro Michal ma na popoludnie 🙂 wiec cwiczenia odpadaja 😉

mozecie pocwiczyc walentynkowo 😜
ja dzisiaj mialam chodakowska w lazience i kibelku. odswiezalam fugi zajelo mi to 15 minut a pozniej 2h czyszczenia kafelek 🙃
pozniej wlaczylam ch na chwile ale Manka na mnie siadala jak byly brzuszki, wiec dalam sobie spokoj 😜

aisak_89 napisał(a):
nusia moja Ala kiedyś siadała teraz już nie ale ćwiczy ze mną haha i czasem nie mam siły ćwiczyć tak się z Niej śmieje 😁

Maryla tez probowala robic to co w tv ale potem stwierdzila ze wlazenie na mame to lepsza frajda 😜

Monia z mala juz w domku wczoraj je wypuscili ,niby wirusowe ale nie do konca byli pewni skad wysypki, dostala lekow kremow itd i wrocily po 7-8h do domku. Reszte MoniaWam opisze 😉

Walentynki mialam wczoraj i za rada Nusi takie tez cwiczenia 🤪 a dzis rano zaczelo mnie lamac w kosciach nogi dra jak szalone......sie wkurzam bo chcialam na playgrupe mala zabrac a tu dupa ...a taka piekna pogoda sie zapowiada.....
pranie wstawione 🙂

Nusia 2g kafelki szorowalas to ostro ......
A Ziazia wczoraj po kapieli miala 39 stopni!!! zeszlo jej po syropie do 37,5 i tak zostalo. A w nocy chyba milion razy wstawalam mierzyc jej temp bo ciagle mialam schizeze bedzie miala ten atak ale obeszlo sie ladnie i cala noc spala u siebie i mleka nie chciala rano pic......

No a kibelkowe nowosci sie nacieszylamze mala rano siada na klopa ...siada a i owszem ale zeby posiedziec czasem cos siknie ale kupka juz dawno tam nie trafila bo dopiero pozniej robi jak zejdziemy na dol...cos jej sie poprzestawialo wczesniej robila zaraz po przebudzeniu.
A i jeszcze z nowosci to ja wkurzaja spopiochy bo ona w spiochach spala do tej pory a teraz musi miec stopy odkryte tak od dwoch dni 🤪 zabawne bo planuje kupic pidzamy zeby Michal mial latwiej zeby ja ubierac po kapieli bo on tych spiochow niecierpi bo tyle guziczkow heheh

No i tyle 😁

bry 🙂
a u mnie walentynkowow. tzn mezo w pracy ale jak wstalam rano to czekaly na mnie kwiaty i czekoladki i kartka, ze mam sie z corka podzielic 😁 😜
a Mani cos jest, od rana placze, ze cos ja boli ale nie powie co. i przed chwilazwymiotowala sniadanie i wyglada i zachowuje sie o niebo lepiej

• Mamusie
Eeee, no kartkę mam, dostalam , ale nie czuje sie jakoś specjalnie 🥴
Maja, Kaya miala taką jazdę z gołymi stopami jak skończyła jakieś 6 mies. I do puki nie do kupiłam jej piżamy to wystawialam jej stopy na wierzch i zatrzaski tylko w kroku zapinalam 😁. Tak więc moje dziecię jest pizamowcem juz poltora roku 😁
Wczoraj M odwozil ja do nursery i obyło się bez płaczu, bardzo dobrze sobie radzi ale niestety nic jeść nie chciała. Dziś jest w domu ale od rana mialczala że nie chce iść do dzieci, zobaczymy jak będzie jutro.

Nusia to fugi sama wypelnialas ? teraz kumam 😁
ale fajna pogoda dzis cala chate wysprzatalam lacznie z mysciem okien i praniem i wietrzeniem poscieli ahy ehy, pol dnia w ogrodku sie mala przebawila.
Swoja droga zaraz musze pranie zebrac bo sie sciemnia powoli.
No i moja walentyna poszla pracowac a ja z mala zostalam. A ona cos swiruje 😁
Kasia jeszcze troche i sie przyzwyczaii....ale to wszystko przed nami. 🤨

sie nazarlam pizzy wiec nie ma mowy cwiczeniach 😜
Maja rozmieszaj make ziemniaczana z zimna woda i pozniej do wrzatku dodaj szybko mieszajac albo dodawaj wrzatku do mieszanki

wyczytalam,ze i woda z cukrem ale ciepla mozna usztywniac . Wiecie co chce jajko takie zrobic sprobowac ze sznurka pomaranczowego .....albo i cus innego wymysle 🙂