Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

co do nocnika to my mamy podobna bajke -
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/141273486X/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

tylko, ze Manka akurat ma szal na Elmo. jeszcze z miesiac temu nie bylo mowy by usiadla na nocnik, a teraz zaczyna juz pokazywac, ze chce usiasc. a i tak najlepsza jest IZa, dzisiaj prawie bramke na schodach wyrwala, zeby mi poazac, ze kupe chce isc na gore 😁

• Mamusie
Ja sie szybko witam z polski. Lot b udany. Oby powrotni byl podobny. Małego nioslam na rękach i bylo spoko. I bardzo sie cieszę, bo o malo co nie Kupilam nosidla stokke.
Jakiś wirus mnie złapał jak był u teściów. Teraz zarazilam siostrzenca i siostrę 😞
Mam nadzieje zeu was wszystko ok. Buziaczki

Marylu super sie dolecieliscie spokojnie, mnie tez rozlozylo jak bylam w Polsce. Pobadaj tam maluszka od A do Z zebys spokojnie mogla wrocic.
Nusia widzialam ten Ural jak w filmie, mi ciezko to przetrawic ,a co dopiero poszkodowanym...

Maja wyobraz sobie, ze widzisz cos takiego i nie wiesz co to jest. normalnie kupa w gaciach 😮
do mnie do pracy przychodzi taki fajny koles astrofizyk za niedlugo to pogadam z nim troche:P pamietam jak kupe lat temu przyniosl meteor do studia i mozna bylo sobie pomacac 😜

• Mamusie
Dober!

Co u Moni i Julci? Zreszta wysle jej wiadomosc na fb.

Ja bym chciala cos takiego (meteor) zobaczyc na zywo - tzn taki wielki, ale jakbym zobaczyla, tez by pewnie kupa w gaciach byla 😁

nusia - kojarzysz reklame voyage prive?? Tam ta pierwsza babka, ktora to mowi bardzo mi sie z Toba kojarzy 🙂 (wiem, wyrwane z kontekstu 😜)

MadziaW napisał(a):
Dober!

Co u Moni i Julci? Zreszta wysle jej wiadomosc na fb.

Ja bym chciala cos takiego (meteor) zobaczyc na zywo - tzn taki wielki, ale jakbym zobaczyla, tez by pewnie kupa w gaciach byla 😁

nusia - kojarzysz reklame voyage prive?? Tam ta pierwsza babka, ktora to mowi bardzo mi sie z Toba kojarzy 🙂 (wiem, wyrwane z kontekstu 😜)

no wlasnie ciekawe jak Monia i Jula???
nie kojarze reklamy ale poszukam jak sie uporam z praca bo o dziwo nawet busy dzisiaj jestem 😜

kasiak napisał(a):
Dziewczyny ZDAŁAM ten test 🤪
Pytania były zupełnie inne niż te do nauki, tak więc początkowo była panika 🙃

gratulacje a moze powinnam napisac congratulations Kate 😉