Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maja jak cie czytam,to jakbym siebie widziala haha.Tez sie pilo swojego czasu granaty itp 😁 Biegalo sie na koncerty,jezdzilo na woodstocki,palilo sie ziolo i przeginalo z innymi uzywkami 😉I tez mialam chlopaka perkusiste hehe ale moj mial zeby 😁 I do teraz fajnie graja.Wrzucam ci kawalek,jak ci sie spodoba,to na youtubie jest masa innych
http://www.youtube.com/watch?v=zLxIMSgXOBI&feature=related

No Monia fajne,przynajmniej dobre teksty 🙂 ja lubilam sie krecic kolo muzykow ,a muzycy kolo mnnie 🙂 i tak poznalam oddzial zamkniety m.in tych co Ci kiedys pisalam Podoba misie,ale to z nim wlasnie sie wino pilo w LO , eh, transsexdisco, Hetman - ale to juz inne alkohole 🙂 ojeeeeeej 🙂

• Mamusie
Gosia za moich tez,az taka stara to nie jestem.Ale ja wolalam na koncerty chodzic 😁 A jak fajnie bylo na blues express w Zakrzewie.Kurde,ale ze mnie byl szwedaczek...A za 2 latka moje dziecie na woodstock pojedzie z mamusia haha 🙂Niech od malego wie,co dobre.Mnie rodzice nie ogrniczali to i ja nie bede tego jej robic 😁

a ja pamietam ja rzygalam po vaniliowej ......sie smialismy,ze latwo wchodzi i wychodzi 😁, a potem uciekalismy przed skinami 🤪 ehhh,a jeszcze kiedy indziej z kolezanka uratowalysmy chlopaka przed skinem, on byl jeden ,a my mialysmy glany i bylo ciemno ,slyszal tylko jak ktos biegnie i uciekl....jakby nas wtedy zobaczyl to by chyba jebnal smiechem 😁