Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

i siukienka z ebaya Zuzy wygrana przyszla!! ale piekna w groszki 🙂 i dostalam maila z gratulacjami ,ze sprzedalam pierwsza rzecz hehehehehe ahhh jaka duma 😁
Monia,a tamten Losiu mi jeszcze nie odpisal 😠

• Mamusie
matko ile formalnosci 🤢 to juz chyba jednak pojedziemy w kwietniu do PL 🤢 🤢 na szczescie akt juz jest vanesski urodzenia u tlumacza przetlumaczony akta wyciagniete wiec aby zlozyc papiery... najwyzej uwazni sie kogos do odebrania i nam podesla paczka do Anglii... bo ja tam 4 tyg nie wytrzymam

• Mamusie
Maja booska ta kieca 🙂Tylko Zuo jeszcze troche na nia poczeka hihi.Sama tez mam kilka czekajacych 😉 😉A ta kiece dla siebie patrzylas?A losiowi wyslij invoice jak cos.Nusia moja teoria mowi,ze moje dziecko zle spi,jak nie jest wyprowadzone 😉Wysnulam ta teorie w zeszlym tygodniu i jeszcze musze to obserwowac,ale chyba tak wlasnie jest.A i na spacerze ona nie moze spac,musi sie rozgladac.Wydaje mi sie,ze ona sie w domu nudzi i ma za malo emocji.Bo to raczej nie przypadek,ze w ciagu zeszlego tygodnia 2 dni w domu siedzialysmy przez mojego zeba i to wlasnie te 2 noce dala mi popalic.Mam nadzieje,ze sie nie myle i ze codzienne spacery rozwiaza problem nocek.Dzis spacerowalysmy ponad 2h.Dam znac jutro jak nocka.Dobra,lece obiad robic,bo po drodze jeszcze kawe u sasiadki zaliczylam i juz prawie 5 jest

Maja widze ze ebay cie dopadl 🤪 😜
Monia zycze zeby teoria byla sluszna 😉
moje dziecie raczkowalo dzisiaj z jedna reka na lokciu bo w dloni miala ciastko i szkoda zeby sie zmiazdzylo czy cus 😁
szukam przepisu na chlebek kukurydziany dla niej

Monia zaplacil po poludniu bez zadnej odpowiedzi, luzik , jutro wysle pake 😉
Gosia zabeczki????
Moja ZABA dzis caly dzien piszczy ,smieje sie glosno i wszystkim interere......po;pzylam ja na brzuszku na puzzlach z jej nowymi kieckami obok i ona nie chce ich puscic bo kocha grochy jedna jest w grochy wlasnie i sluchajcie nie czolgala sie ale zrobila 180 stopni hehe brzuszek jest osrodkiem ciezkosci z reszta sie kreci dookola 😁

pozwole sobie wkleic zdjecie Izy:P
Marylka ja uwielbia, nazywa ja dzidzi 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/714/dsc0795i.jpg/][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/993/dsc0795i.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Jejku,jaka slodziudka smieszka 😁 😁 Swietne zdjecie 🙂 🙂Maja u nas np 2 zabki wyszly bardzo lagodnie,wiec nie ma na to reguly.Nusia zobaczymy dalej z teoria,ale na dzien dzisiejszy sie sprawdza.Moje dziecko przespalo dzis cala noc!!!O polnocy sie przebudzila,ale ja poglaskalam i zaraz zasnela..A potem o 6:30 wstal Piotrek,a ona 15 minut po nas 😁 😁 Wow,ale zajebiscie nie wstawac w nocy.Nawet na mleczko nie wstala!!Szok 🙂 🙂

• Mamusie
Dobra,sama ze soba popisze 😁 Jeszcze nigdy mi tak szybko net nie chodzil 😁 😁 Zadzwonilam do virgina,bo znowu pokazywalo mi 0,3mb.. Pani kazala mi program sciagnac,dzieki ktoremu podlaczyla sie pod mojego kompa i poustawiala cos na moim koncie virgina i zapierdziela az milo 😁 😁

Monia kieca superkowa 🙂 Juz sobie wyobrazam jaka Jula bedzie laleczka !
Gocha a nie chcesz ochrzcic Vanesski w Uk? tu nie trzeba kasy, a chrzest to chrzest nie przedstawienie dla rodziny...
Iza zapisalam strone w ulubionych poczytam pozniej bo to wydaje mi sie wazne,moze czegos sie naucze...
A ja zrobilam rundke po miescie z rana bo poczte musialam zaliczyc i obok jest kilka lumppow iiiiii kupilam spiochy - krowe nawet male krowki sa na stopkach i bluzeczke kwiaciasta dla Zuo i juz jestem zadowolona 😜