Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Jula to jest w ogole udana 😁 takiego smiechu na ptaki w parku to ja jeszcze nie widzialam 😜

Zawsze pisalam,ze Jula na zwierzatka glupieje haha.Kasia generalnie usmiechaly sie do siebie.Na spokojnie do siebie podeszly.A Marylka jaka bajere ciela hahaha 🙂Slodziaczek:*

hejka 🙂 Monia dobrze,ze juz lepiej ale to pewnie jeszcze Cie morfina trzyma?
Marylka wymiata 🙂))
Kasia odpisane, kurde wiecie co nie mam czasu na nic teraz.....to jednak jak praca jest hehe
a ja bylam u lekarza poczekalam sobie i Pani z recepcji sie zorientowala,ze chyba nie dostalam wiadomosci od Pani doktor,ze wizyta odwolana bo ona jest chora. A wiadomosc....nagrala sie na poczte Michalowi a on ma nowy tel i nie wiedzial jak odsluchac idopiero jak mu powiedzialam to sprawdzil 😠 cale szczescie ,ze mam 3 minuty do osrodka 😠 😠
przegapilam wazenie wczoraj mialam sie zwazyc ehh jutro z rana sprawdze.ale mam nerwa od rana 😮
Monia spoczko zrobie Julci opaske napewno 🙂 Michal Ci zawiezie 😉

• Mamusie
Taaa za szybko sie cieszylam..lepiej bylo dlatego,ze lezalam caly czas.Piotrek zrobil zupe dla Julki warzywna i poszlam posmakowac,troche doprawilam,powyciagalam pietruche itp,nalalam do miseczki i z placzem do lozka wrocilam,bo znowu zaczelo bolec jak cholera.Pani doktor kazala mi starac sie chodzic.Chcielismy isc do parku pod domem usiasc,ale jednak sie boje,ze znowu mnie ten bol zlapie i zostajemy w domu,przynajmniej ja..Maja napewno przez morfine..ale ile moge na niej ciagnac?Nawet na opakowaniu jest napisane,zeby ja krotko brac,bo uzaleznia..do tego tramal jeszcze biore..jeszcze troche i watrobie papa powiem..a po co Michal ma mi opaske przywozic??Sama mi ja dasz,jak go odwieziemy hahah.No a ty nie narzekaj,chcialas swojego biznesu to masz,haha.Ale jestem pewna,ze ta praca jest duzo przyjemniejsza od tej w drukarni co 🙂Kaska mozna pomyslec o spotkaniu w wiekszym gronie 😁 Laski co z fotkami,ja dalej czekam 😮 😮

• Mamusie
Hej dziewuszki 🙂 super foty... wszystkie świetnie wyglądacie :-) a dzieciaczki też słodkie tylko Zuziala brakowało 🙂
Ja juz mam Radeckiego swojego w domu ,właśnie odsypia hehe nie długo kąpie małego i będziemy drinkować z rodzicami 😉 Jutro też wieczór imprezowy ,więc pewnie zajrze do Was dopiero w niedziele...buziaczki :* miłego weekendu!!!

no masz racje Monia zachcialo sie zarabiac to i czasu brakuje 🙂
ja probuje wyslac fotki ale dlugo sie laduja.....Nusi juz wczoraj probowalam i kliknelam wyslij ,a tu nic......zniknely te co zaladowalam!!! 😠 ehhhhh dzien powinien miec wiecej godzin!
Gocha ja nie mam czasu nawet na Plotkare teraz ... moze jutro...
Sylwia milej zabawy 🙂!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/718/desktopord.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/2869/desktopord.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Gocha,zadna,wszystkie ja wykupie hahaha 😁 😁 Nusia w koncu udalo mi sie zdjecia zaladowac.Ostatnie ida.Maja Nusi poczta odbiera max 10mb,wiec moze dlatego nie moglas jej wyslac.Ja laduje po 3 zdjecia na wiadomosc..Any way,Nusia zaloz se poczte na wp,tam masz 100mb na maila

• Mamusie
I to pewnie ta co ci w smsie z zapytanie wyslalam co??Bo z tej na hotmailu to ja napewno maila wtedy nie dostalam,bo mi automatycznie adresy w ksiazke wrzuca,a tego nie bylo.I sie pierdzielilam.W miedzy czasie nawet nowego windowsa zainstalowalam,bo ciagle wyskakiwalo,ze nie idzie zdjec wrzucic..a to wina zasranego neta byla i 2 godziny ci foty ladowalam..docen to ciotka 😁