Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
kac morderca....

hehe 😁
a ja wczoraj kulturalnie - lampka martini z oliwka i tyle 😜
grzebalam w necie i wygrzebala, bo bardzo latwo jest tu zmienic swoje imie, nazwisko.... na jakie chcesz ( oczywiscie wg. zasad 😜 ) wiec chyba jednak nie bedziemy czekac, kiedy sie ruszy sprawa z ukraina 😉
przyjme to durne nazwisko, a potem wszyscy sobie zmienimy razem. moze imie zmienic na Kate np? 😉 macie jakies propozycje? 😜

mój synuś w ciuszku na roczek:

Bry 🙂
Kasia a po co chcesz imie zmienic? Mi osobiscie nie podoba sie cos takiego. Nazwisko to co innego, lub imie ktore uwaza sie za krzywdzace 😜

• Mamusie
Kaska ja bym sobie imienia nie zmieniala.Moja siostra ma na imie Kasia i jakos daja sobie rade.Z reszta to oni ewentualnie maja problem nie my.Co do nazwiska,to rozumie,czemu chcesz zmienic 😉 😉Tuska Alanek wyglada przeslicznie i tak dorosle.To kiedy robicie impreze?Musimy wiedziec,zeby wszystkie wpasc

• Mamusie
Kasiu chodzi mi o to,kiedy wyprawiaja urodzinki 😁 😁 Matko,ale jestem beznadziejna.Nawet nie mozna ze mna dziecka zostawic 😞Piotrek chcial mala uspic i na zakupy pojechac,ale ona nie mogla zasnac..to musial wziasc ja ze soba,bo nie moze jej nawet ze mna zostawic,bo ja nawet wlasnego dziecka nie jestem w stanie przebrac czy uspic 😞 😞

juz sie podkurowalam troszke tzn dopiero z lozka wstalam.Zolza jak na zlosc dzis jest terrorystka.....ale tez juz sie troche uspokoila i wcina paluszki wariactwo, jaka mi dzis zlosc pokazala to nie pytajcie 😮 szyje mi poprapala i tak szczypie po twarzy,masakra! moje dziecko pokazuje rogi heh
a czym sie strulam? smutki zapilam wczoraj weszlam na wage i pokazala tyle samo co tydzien wczesniej , Michal mi kupil wino na szczescie wytrawne i bylo takie pyszne i tak siedzielismy ogladalismy filmy i wypilam CALE sama! wczoraj czulam sie super ,a dzis.......bania u cygana hehehehe malo tego dzis sie na czczo rano zwazylam ijest poltora kilo mniej 😁

Maja Zuzia musi czasem rozki pokazac, zeby mama nie zapomniala ze ma dzidzie 😜
tatus opiekowal sie dzisiaj Marylka i ogladal mecz w tym samym czasie. Maryla wysypala cala sol z solniczki na stol a potem ze stolu na podloge. oblizala rece i mniam mniam 😁 dobrze ze oczu nie zatarla

Nusia sliczne buty naprawde!!!
No Monia ja mam taka slaba glowe....to fakt ☺️
A wiecie,ze moje dziecko ma dzis 8 miesiecy juz! mama mi przypomniala na skypie 😁

• Mamusie
Jojo sama ze soba pisze 🙃 🙃 Dobra,ide sie myc,skoro was nima.Maja jak tam samopoczucie?Ciekawe jak tam Sylwia.Pewnie pijana tancuje hahaha 😁 😁 A w ogole to:
Zuzia kochane Slonko z okazji 8 miesiecy zycze Ci,zebys byla taka jaka jestes..spokojna,grzeczna,sliczna i kochana 😘 😘 😘

my roczek robimy 17marca 🙂 a i na sesję zdjęciową się umówiliśmy na 11marca! 🤪 🤪 200zł ... 30zdjęć na płycie dvd(minimum), 5zdjęć wywołanych i profil w ramce 🙂
Zuziu buziaczki od Alanka i Cioci!! 😘 Sto latek!!