Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Cześć dziewuszki
Długo nie zaglądałam ,bo jakoś tak czasu ostatnio brakowało przez święta ,ale podczytuje 😉
Maju ,a to jest do auta fotelik?
Nusia wracam z początkiem maja :-) Radek teraz całymi dniami pracuje ,moja mama ma teraz urlop ,więc postanowiliśmy ,że jeszcze z małym zostaniemy do końca kwietnia. Tak długo jeszcze w Pl na urlopie nie byłam - rekord! A Ty się już szykujesz do wyjazdu? 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Maja poszukaj na ebayu. Mi sie trafilo uzywane za 36 kupic. bylo w super stanie, bo mieli dwa auto i to bylo w tym drugim 🙂 dobre opinie na testach maja tez foteliki Nania a sa nie drogie. bedziecie do Pl jechac i wazne zeby fotelik mial pozycje pollezaca zeby Zuziakowi bylo wygodnie 😉

Sylwia troche sie nasiedzisz w polsce 🙂 ja juz powoli zaczynam myslec o wyjezdzie 😜

MajaCh napisał(a):
Sywlai tak do auta heh, ja i takmysle ,ze ten bedzie przejsciowy bo za jakis czas kupie jkis maxi cosi czytalam o tych testach one sa wysoko 😉

nam maxi cosi Asia kupila na roczek 🙂 a ten uzywany kupilam do polski

ogladam i on jest taki jak ten ale widze,ze juz nie ma tych z takim stelazem 😜 to mam grata 😁
http://www.ebay.co.uk/itm/Britax-Car-Seat-/300694725936?pt=UK_Baby_CarSeats_EH&hash=item4602cd6530

MajaCh napisał(a):
ogladam i on jest taki jak ten ale widze,ze juz nie ma tych z takim stelazem 😜 to mam grata 😁
http://www.ebay.co.uk/itm/Britax-Car-Seat-/300694725936?pt=UK_Baby_CarSeats_EH&hash=item4602cd6530

jakos tak cos kolo kilkunastu lat ma na moje oko 😜

hahahaha Nusia dobre stary cep 😁
ja wlasnie ogladam na ebayu bo nie mam nadmiaru pieniedzy...a taniej jest pojechac odebrac itd. poswiecic czas niz kupic nowke chociaz widze,ze cale mnostwo britaxow itd poprzeceniane sa w mothercare na 99funtow i ponizej wiec pomysle intensywnie ale ten bydlak bedzie chyba po Gloucester teraz nam sluzyl jesli uda mi sie wozio sprzedac tak awaryjnie wa wtedy juz bede musiala kupic inny na wyjazd 😉

• Mamusie
Jak bylam w sierpniu w Pl to moja mama dostała właśnie z takim stelażem ,ale bujaczek stary i tak mi się skojarzył ten fotelik 😉 Ale w taką dłuższa podróż faktycznie lepiej pomyśleć nad jakimś lepszym fotelikiem i tak jak Nusia pisze możesz trafić na jakiś używany ,dobry i w miare dobrej cenie 🙂
Nusia ,a na ile lecicie? ;-)
Kurde też bym wyszła z małym ,bo dzisiaj słoneczko nawet fajnie świeci ,ale niestety cały czas ma katarek ,kaszel ,więc wole dzisiaj jeszcze Go przetrzymać! A w Pl to ogólnie wszyscy chorują teraz, chyba jakiś wirus panuje 🤢

Sylwia to Milus tam takie ma osiagniecia! 😁
A wiesz ja Zuzie zabieram na spacerki jak ma katar itd. nie na dlugo oczywiscie ale zeby sie przewietrzyc tak jakos mam....
ale porobilam porzadkow! porobilam zdjecia tych rzeczy,ktorych juz nie uzywamy co pisalam, wanienki itd. jeszcze ubranka w pudlach mam to chyba tez puszcze jako bundle mysl,ze szybciej pojdzie,a ja nie bede sie babrac z wysylkami pojedynczymi....potrzebuje przestrzeni 🙂 a imysle,ze jak sie nie sprzeda to zaniose do charity i juz..nie moge ciagle mysle "a moze kiedys ktos" ..

• Mamusie
Tak ja też wychodzę zawsze tylko On teraz na prawdę kaszelek ma i kicha i ogólnie wszyscy przechorowaliśmy i boję się troszkę,żeby bardziej się nie doprawił,bo jednak aż tak ciepło nie jest ,a teraz ma tą spacerówkę normalną i wiatr prosto w niego wieje.
Ehh jak wróce to tak samo będę musiała coś ze wszystkim zrobić i dobra myśl faktycznie można oddać do charity !
Obejrzałam fotki z placu zabaw - świetnie wyglądasz kobietko 🙂

Sylwia hehe smialismy sie z Michalem,ze pierwszy raz mi ladne zdjecia porobil 😁 a tego dnia czulam sie jak REBEKA najadlam sie pod sam korek spaghetti i poszlismy na spacer spalic chociaz troszke 😁 dlatego mam workowata tunike itd 😁 ale dzieki 😁 hehehehe
wogole mam wrazenie ,ze gust mi sie zmienia.....podobaja mi sie mamusine rzeczy niektore,dzis np mam na sobie babciny sweterek..... 😁 serioserio z Dorothy Perkins nawet 😜 hehe

jol 🙂 mam spacerowka ale lekka! szok 🙂 tylko nie kumam jeszcze o co kaman z kolkami bo jakies szalone sa heh
A carboot tez mialam w planach ale najpierw wystawie na ebayu bo carboot to jednak wiecej zachodu.. a u mnie za wjazd sie placi 5 -6 f.

• Mamusie
Maja babciu moze macie kolka zblokowane?Ja przed chwila po kolejnym ataku placzu umowilam nam przez neta wizyte na poniedzialek,bo Jula nie daje sobie uszu dotknac i sie matwie 😞 Maja faktycznie starawy ten fotelik 😁 Kurde,kiedy ja powiem,ze mi Piotrek ladne zdjecie zrobil? 😁 😁 Sylwiu zdrowka dla Milanka i gratuluje kroczkow i postepow 😁 😁 I wracaj juz kobito,ile mozna w Polsce siedziec 😮

• Mamusie
Witam sie w ten sloneczny dzionek 😁 😁 Gdzie wy baby jestescie,ze tu tak cicho?U nas noc tradycyjnie do dupy,wiec nawet sie nie rozpisuje.Dzis stwierdzilam stajac przed lustrem,ze wygladam jakbym spalona byla 🤪 🤪 Takie opuchniete oczy mam,ze prawie ich nie widac 😁 😁 Piotrek poszedl do pracy,a ja sie biore za prasowanie.No,a wieczorem do siostry na szwagraurodziny..ble 😉

hej u nas nocka ok jedna pobudka na bubu o 4tej. Sniadanie zjadla w swoim nowym pojezdzie heh, jego tez chciala zjesc 🙂a fotelik juz jeden biduje maxi cosi tobi. Ma mnostwo funkcji mam nadzieje,ze uda sie go wygrac .. pogoda kiepsciawa ale mam kilka rzeczy w domu do zrobienia i zaczynam wystawiac te rzeczy 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/813/photo0799a.jpg/][IMG]http://img813.imageshack.us/img813/7095/photo0799a.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]