Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
Dziewczyny tak w ogole to ide jutro pierwszy dzien do pracy 🙂 Takiej dorywczej na part time 🙂 i sie cholernie stresuje...tyle czasu nie pracowalam 🤪 🤪
a co bedziesz robic? I co z Milankiem? Aaa zapomnialam sie zapytac jak autko sie sprawuje

• Mamusie
Cleaning service 🤢 w dyskotece (lustra,odkurzanie,podloga itp) ciezko tutaj u nas z praca ,a nie chcialam robic w hotelu- ale chwilowo musze sie zahaczyc za nim ruszymy ze swoim planem 😉 Milanek bedzie z Radkiem,bo On nocki robi.
A autko, narazie tylko byla przejazdzka probna i bylo ok teraz na dniach musze kupic ubezpieczenie i tax !I jak juz wyrusze to chyba caly dzien bede jezdzic 😜
Ania fajnie Wam :P na jak dlugo ?

Monia dawaj przepis na ciacho, smaka mi narobilas chociaz nie wiem co to za ciasto 😁 Sylwia na 2 tygodnie... zebys nie musiala pawiow sprzatac w tej dyskotece 😜 😉 a tak powaznie to tez musze jakiegos part time poszukac

• Mamusie
mniami...zjadlo by sie takie ciacho...
Sylwia dobrze ze do pracy idziesz-zawsze to jakas odmiana no i pobedziesz troche w swiecie doroslych 😜
Ja normalnie zakochalam sie w Marylce ☺️ na tym czarnobialym zdjeciu ona wyglada ze ach..
Nusia zazdroszcze wyjazdu do Polski-pozdrow ode mnie ZG 😉 😉

nudata napisał(a):
mniami...zjadlo by sie takie ciacho...
Sylwia dobrze ze do pracy idziesz-zawsze to jakas odmiana no i pobedziesz troche w swiecie doroslych 😜
Ja normalnie zakochalam sie w Marylce ☺️ na tym czarnobialym zdjeciu ona wyglada ze ach..
Nusia zazdroszcze wyjazdu do Polski-pozdrow ode mnie ZG 😉 😉

haha dzieki 🙂 pozdrowie

• Mamusie
My tak jak Sylwia i rano i przy kapaniu....
Nusia tu masz przepis,naprawde zajebiste ciasto 🙂
http://www.polska-gotuje.pl/przepis/mleczna-kanapka
Nudata gratuluje zabka
A ja niedawno wrocilam w basenu..ale dalam sobie dzis w dupe-20 min w lazni parowej,20 min w saunie,45 min aqua fitness a na dobitke aqua zumba 😁 😁 Naprawde nie sadzilam,ze dam rade,az jestem z siebie dumna i w nagrode pije zimnego Hainekena 😁 😁 A za 3 dni bede w Polsce sie prazyc bez mezulka 😜 😜 😜

• Mamusie
Sylwia powodzenia w pracy,napewno bedzie dobrze 😘 A zakwasow nie ma,chociaz w nocy czulam sie obolala hehe.Kasia mi kondycja sie poprawila,bo pierwszy raz jak poszlam,to myslalam,ze noe dotrwam do konca 1 zajec,a teraz juz nawet na ten w glebokiej wodzie chodze,a to juz hard core jest

jejku mam internet spowrotem, komp po formacie i nie ogarniam jeszcze dzikiej ale szybkiej przegladarki google chrome, idziemy z mala na playgrupe pozniej Was poczytam.
Powoli sie uklada ale zaslona dymna sie opuscila dzis Landordka przychodzi z agentem wyceniac flat...a czas mamy do pazdziernika wiec jest czas na ogarniecie wielu spraw w miedzyczasie. I jeszcze opuscila nam rent na te ostatnie miesiace troche 🙂

• Mamusie
A ja juz po pracy 🙂 Bardzo fajnie.Podoba mi sie 😉 Pracuje z dwoma gostkami,starszy Steve i drugi taki murzynek .Bardzo sympatyczni ! Nusia na szczescie pawia nigdzie nie mialam ,a i tak ten starszy powiedzial ,ze toalety on bedzie robil ,bo to nie przyjemna robota jest i nie dla mnie 😉 hehe wiec dzisiaj mylam sobie okna,lustra ,troche odkurzalam ,stoliki i bar czyscilam 😉 Nie jest ciezko ,ale po takiej przerwie w pracy troche jestem zmeczona nie powiem 😉 Ale to tez przez okres 🤢
Widzisz Maja jakos poukladacie sobie wszystko.Dobrze ,ze z mieszkaniem macie tyle czasu i ze ten czynsz Wam obnizyla!!!
Kasia milego dnia w pracy.
Monia dajesz czadu z tym basenem 🤪 😜

Sylwia to super ze masz takich wspolpracownikow 😉 Monia to ma sily za nas wszystkie 😁
Maryla latala dzisiaj po domu ze stanikiem na jednej rece i majtkami w drugiej, pozniej zdjecie wkleje 😁