Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

hej a my wczoraj po wesolym miasteczku al szlenstwo jak dzieci 🙂 swietnie bylo i koncerty byly takie nawet na poziomie bo i Coldplay jakas kapelka podrabiala 🙂 i The cure 🙂))
Wrocilismy po 21wszej a Zuzia do konca tanczyla!!! szok ja myslalam,ze ona padnie ,a ona muzyke slyszala i dupka jej chodzila 🙂 wogole to tanczy przy bajce rastamous 🙂 wie co dobre 😁
Ninatrn wyglada na zabki ale powiedz,gdzie te plamki dokladnie? na miejscu gdzie zabki? a moze plesniawka???? idz czym predzej do lekarza bo jesli to plesniawka to nieprzyjemne dla dziecka..u nas sie pojawila niedawno i dostalismy masc to w ciagu jednej nocy zeszlo.
A ze Olek ma juz skonczone 3 miesiaczki to wiecej moze 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

🙂 Monia swiete slowa 🙂 a DOM tworzycie Wy 🙂
ale dzis ciepelko bylo, dwa spacerki zaliczylysmy ,pozniej tata pojechal na druga zmiane,a my w ogrodku sie bawilysmy i uwaga. Zuzia boi sie lisci,trawy,mew, babki lancetowatej bo jak sie na nia stanie to trzeszczy, liscie tez trzeszcza i ucieka , trawa jest fajna jak na niej gwizdam ,a do reki juz nie wezmie bo to okropne heheh
dobranoc !!

• Mamusie
Haha co Zuzia taka strachliwa?My tez wczoraj sie pogoda cieszylismy.A malzonek chyba sie stesknil,bo nawet sniadanko do lozka mi zaserwowal i we wszystkim mnie wyreczal 🙂 I na obiad mnie zabral do restauracji i do parku na kocyk polezec 🙂 Kurde,zdecydowanie nie lubie bez niego wyjezdzac,ale widze,ze takie rozlaki raz na jakis czas dobrze robia 🙂 A jak idzie poszukiwanie mieszkania?Kurde a ja dzis ide na ta smiechu warta fizykoterapie,ale mi sie nie chce :P Ale co tam,wazne,ze jest slonko za oknem,a to,ze Julia wstala dzis po 4 sie wytnie...pewnie slonce chciala zobaczyc hihi 😁

• Mamusie
Maja na miejscu ząbków właśnie...
my byliśmy wczoraj pierwszy raz na basenie 🙂 ale się Olek wypluskał 🙂 a jak pływał 🙂 i tak głośno się śmiał ze się wszyscy ludzie dookoła zaczęli śmiać 😁 😁 niestety był zakaz robienia zdjęć wiec nie mogłam uwiecznić jego ''pierwszego razu'' 😞
a dziś od rana piorę...trzeba korzystać póki ładna pogoda jest 🙂
miłego dnia 🙂

hej, Monia w srode idziemy ogladac mieszkanie na ulicy,gdzie mieszkalismy kiedy przyjechalam do Anglii, mam nadzieje,ze mnie nie zawiedzie..
Kasia Kaya jaka smieszna, Zuzia to by nawet nie ulezala bo sie zaraz drze ,ze cos ja dotyka ale to nic hahahah dzis uciekala przed MAKARONEM ,ugotowalam makaron rurki i na widelcu sie troche poruszyl ona w nogi hahaha
Ninatrn to widac sie dzieja zabki..powodzenia, ja nia spalam dzis WCALE!

• Mamusie
A ja dzis wylam z bolu na tizykoterapii...jeszcze do siebie nie doszlam...jutro wam opowiem.powiem tylko,ze porod to chuj w porownaniu z tym co on mi tam zrobil..a najgorsze ze do 3dni moze tak bolec...Maja zdrowka dla Zuzi.A lekami sie nie martw,bo to ten wiek.Mina jej.Pamietam jak Julia bala sie ziewania,kaslania i psikania:p a teraz wszystko minelo

Hej 🙂
Duzo zdrowka dl aZuzi. Maryla tez chora. goraczka, rozwolnienie i zapalenie jamy ustnej. Bylysmy na weselu, kochana moja byla grzeczniutka, ze szok 😉 a od jutra fala upalow wraca 😁

hej, wiecie co od 3ciej spala do rana 🙂
Monia i Julia bala sie recznika na glowie hehehe a widzisz mowilas,ze fizykoterapia to jakas sciema to Ci dali wyciski 🙂

• Mamusie
A no zapomnialam o reczniku 😁 My dzis prawie w ogole nie spalysmy,bo cora sie ok 23 obudzila i do 4 walczyla:P A co do fizykoterapii to dalej dla mnie jest sciema.Bo mnie nie wymeczyli tylko sprawili mi bol..wiem,ze koles musial to zrobic,ale nie zmienia to faktu,ze bylo bardzo bolesne nawet przy mojej tolerancji na bol.W kregach ma sie takie wypustki kostne i jak czlowiek sie rusza,to one sie o siebie ocieraja.Normalnie miedzy nimi jest substancja,ktora amortyzuje otarcia i nie pozwala na dotykanie kosci...ja jej tam nie mam,wiec w zasadzie kosc nachodzila mi na kosc i tarly o siebie...a on to wykonywal wiele razy i w bardzo szybkim tempie.Normalnie wylam z bolu i nawet dzis nie moge plecow w tym miekscu dotknac,bo mam wrazenie,ze sa spuchniete i zbite.On mowil,ze tak moze byc i to az do 3 dni...jakby mnie malo normalnie bolaly...a tak w ogole mam wrazenie,ze przez tyle lat on jest 1 osoba,ktora wie o co ze mna biega i mam nadzieje,ze jakos mi pomoze.Teraz przez miesiac nie mam fizykoterapii,bo on na urlop jedzie,ale od wrzesnia bede podobno zapisana na fitness i jakies specjalne cwiczenia...pozyjemy,zobaczymy 😜 😜 Dobra,ide ziemniaki wstawiac,bo niedlugo meza po nocce bede budzic 😉Nusia u nas tez sa upaly 😁 Jakies 30 stopni hihi

Nusia czyste szalenstwo nie ? heheh ale goraco!!!! 😁 idziemy dzis sie wytrzesc jeszcze do wesolego miasteczka mamy wjazd we wtorki za 1£ wszedzie jest MNOSTWO ludzi w parku WSZEDZIE!! ogolnie to fajny dzionek 🙂 Dziabág ma jeszcze troche katarku ale znacznie lepiej i jadla wiecej ,nawet pietruszke gotowana w kawalkach szok 😁
Monia bidulo.....freecale mi sie skonczyly dlatego nie odpisuje tak czesto ,a na koncie cos tam mam w razie wu 😉 ale zyje 😁 i czytam!
Moze Julia jest pogniewana na sloneczko??? My dzis sobie troszke polezelismy w ogrodku, pozniej w parku obok murzyni palili trawe... 😁
trzymajcie kciuki dziewczyny jutro idziemy ogladac mieszkanie... o 13.15 ja w sumie JUZ TAM MIESZKAM wiec bedzie zawod jak cos bedzie nie teges...

• Mamusie
A ja sie zastanawialam,co sie nie odzywasz 😁 Jula to jest pogniewana na caly swiat,a najbardziej na fakt,ze tata do pracy musi isc.Jak go widzi to normalnie inne dziecko cwaniara.Ale dzis sie przeliczyla.Piotrek poszedl sie myc,a ona myslala,ze wyszedl i taka jazde mi skrecila,ze az on wyszedl z lazienki zobaczyc co sie dzieje 😁 😁 Znowu ma mnie dosc hahaha 😁 😁 😁 Maja mam nadzieje,ze mieszkanko sie spodoba i zamawiam materac na parapetowe hehehe 😁

• Mamusie
Co tu tak cicho?Sama ze soba pisze?Maja jak nocka?Bo u nas znowu masakra.Kurde,czy wasze dzieci dobrze spia?Bo mysalam,ze ona moze przez ta pogode taka jest,ale w nocy bylo chlodno,a ona i tak robila sceny zeby zasnac i w koncu padla mi na rekach po 23,a wstala o ...4:30.Padam na ryj,jestem nietomna i marze o tym,zeby chwile sie przespac

• Mamusie
Jestem jestem :* doberek
Julciaaa czorcie maly co w Ciebie wstapilo? Daj mamie odetchnac! ;-) Pewnie to jakies przejsciowe jest... Monia ,a jak na drugi dzien sie czulas po tej fizykoterapii ? Kurcze no widocznie musialo tak bolec ,chyba wiedza co robia. Bidulko .
Maja przyznaj sie co Zuzi dodalas do obiadu ,ze tyle przespala?! od 15 do rana?? 🤪
Nusia jak w Polsce sie bawicie? 🙂
A ja sie malo odzywam teraz ,bo przed wczoraj kolezanka z synkiem byla i sie kapali w baseniku ,a my sie opalalysmy i wczortaj to samo caly dzien na dworku .Milatym ma taka radoche ,lata po tym calynm ogrodzie z golym tylkime i gada do siebie hahha co go ubralam juz w spodenki to ten pach znowu do basweniku i zaraz wychodzil i tak mnie w konia robil ;-) w koncu sama z nim zaczelam sie tam taplac w tej wodzie ! 😉 Trzeba kurcze korzystac z tej pogody ,bo zaraz ponoc ma sie skonczyc... 🤢

• Mamusie
Oj Sylwiu wczoraj tez bylo tragicznie i chyba przez ta zmiane klimatu,nerwy i bol okres dostalam tydzien wczesniej..nawet dzis mnie wszystko boli.A Jula ma tak chyba od goraca.Piotrek twierdzi,ze mozdzek jej sie przegrzewa haha 😁 Mozliwe...Sylwia znajdzie sie dla nas miejsce w baseniku? 😁 😁

Monia moze Julka za deszczem teskni 😜 MAryla tez maruda ale sie nie dziwie. buzia w plesniawkach i gardlo zachrypniete. wczoraj chodzila i krzyczala bo jej sie podobalo, ze ma chrype, wariat maly. wieczorami jest lepiej, ale noc znowu do dupy i jesc nic nie chce tylko mleko a po mleku rozwolnienie 😮
Milanek szaleniec maly 🙂 pogoda jest to i miejsc do wariactw jest wiecej 😁