Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry Kochane :*
Ale miałam troszke do nadrabiania z wczorajszego dnia 🙂 ?Nie odzywalam sie ,bo troszke zawalony dzien byl 🙂))
My wlasnie wcinamy sniadanko 🙂 Daje Milanowi chelebek delikatnie maselkiem posmarowany ,zajada az mu sie uszy trzesa i do tego jogurcik 🙂
Maja Milek nosi 4 !!!
Cos dzis w planach mamuski macie? 🙂

Michal ma wolny weekend, poki co chce kupic te szaliczki i jeszcze dzis Moni wyslac jak pogoda pozwoli...bo widze,ze ma byc deszczowo pozniej 😞 a Michal musi opony zmienic wiec pewnie pojedziemy do dobrych znajomych......tego malzenstwa co sie rozstalo niedawno ehhhh, a i on jeszcze nasza znajoma ma dzis przeprowadzac bo babeczka dostala nowa prace i dostane w spadku jej kwiatki !!!!!!! a ona ma piekne kwiaty, kilka storczykow, aloes itd 🙂 ja uwielbiam kwiaty tylko jeszcze nie wiem gdzie je poustawiam 😁 spacerowo raczej nie bedzie bo ten zafafrany deszcz sie zbliza....

• Mamusie
Hey kochane moje.Witam sie wyspana w cudownym humorze 🙂Viburcol to jest to 😁 😁 Julia spala bez ruchu do 4,zjadla mleczko,pokrecila sie,uspilam ja i spalysmy do 7:30 😁 😁 😁 Matko,nie pamietam,kiedy ostatni raz tyle spalam 😁 I dzieki temu od rana mam dobry humorek 😁 Maja my 3 tyg temu przeszlismy na 4,ale Julia to chuderlak 😁 W sumie Zuo tez 😉 Kasia i o ktorej w koncu Kaya zasnela?I jak tam po wizycie u dentysty? 😁 Sylwia ja mam dzis najlepszy plan-nic nie robic i nigdzie nie isc 😁 Mam zamiar z moim dzieciem w domku sobie posiedziec.A ty?

• Mamusie
wow Kayka dała czadu o 00,00 poszła spać hihi ! Może dzisiaj za to wcześniej padnie malenka ! 😁
Moniaaa no w koncu wyspana !!! Ciesze sie razem z Toba :P
A my dzisiaj tez wyjdziemy tylko po tatuska do pracy,bo paskudna pogoda. W sumie tez mi sie w ogole nie chce wychodzic :P
Boze normalnie w oczach widze jak dzieco sie rozwija , z tygodnia na tydzien sie tak zmienia... 🙂 Ahh szczesliwa jestem!!!!!

dalam malej cukierki do zabawy tak jak ostatnio i wyszlam na chwile z pokoju. wrocilam i chcialam jej pozbierac cukierki zeby mogla je znowu wysypac. patrze a tam pusty papierek. pytam sie gdzie cukierek a mloda sie usmiecha, slina czekoladowa jej cieknie z buzi i wysuwa calego cukierka 🤪 juz nigdy jej nie dam do zabawy

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
dalam malej cukierki do zabawy tak jak ostatnio i wyszlam na chwile z pokoju. wrocilam i chcialam jej pozbierac cukierki zeby mogla je znowu wysypac. patrze a tam pusty papierek. pytam sie gdzie cukierek a mloda sie usmiecha, slina czekoladowa jej cieknie z buzi i wysuwa calego cukierka 🤪 juz nigdy jej nie dam do zabawy

hehehe no Marylka cwana wie co dobre 😜 😆 😆

• Mamusie
nusia27 napisał(a):

no to poznala co to smak slodyczy 😁 😁 😁

hehehe, no to mała już wie jak smakują cukierki.. u mnie ostatnio cukierniczka stała na dolnej szybie ławy i małe łapki ją dosięgły..przechylił sobie i buźke wziął tak jakby pic z kubka i jadl cukier 😮 a mama nie widziała, bo tata jak nigdy połozyl obrus na ławie 🙂 no ale jak tylko zauważyłam to zabrałam..no i teraz cukierniczka leży na górnej szybie, badx na komodzie.
No a dziś mieliśmy ostatnią dawkę szczepienia.. ważyliśmy się i mierzyliśmy 🙂
no i ważymy 9,5kg i mierzymy 83cm 🤪 🤪

spoczko,masz wiadomosc 🙂 Zuzia wczorajcaly dzien byla glodna,a dzis walcze zeby troche pojadla! 😮 co za Zuuuooo heheh, bylismy w takiej knajpie na obiedzie - cafe rene i tam jest taki klimat, mala sie obudzila i byla przegrzeczna, na kolankach , troche na rekach,troche w wozku, kelnerka mowila,ze w szoku jest bo jej cora to wariuje jak w wozku lezy 🤪