Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

Maja przerombane z tymi nockami, jak wroci to pewnie przesypia wiekszosc dnia...
do nas przyszedl ksiadz na wywiad i mowi, ze to jest decyzja ktora planowano juz od dawna

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
marylu napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wygralam wczoraj dla Manki 😉
http://www.ebay.co.uk/itm/BUNDLE-OF-GIRLS-CLOTHES-2-3-Yrs-Zarababy-Next-Gap-M-S-Miniclub-Mothercare-/271151351495?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&nma=true&si=u9kVYSn9%252FpH7vby9R6eXJGBFcBY%253D&orig_cvip=true&rt=nc

jaka sukieneczka sliczna 😉 przydala by mi sie dziewczynka do ubierania 😉

a kto Ci zabroni synka w sukienke ubrac 😁 😜

lol 😁

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego dla Oskarka,duzo zdrowka,mase zabawek i zeby mamusia byla dumna z grzeczniutkiego synka 😁
O tym papiezu tez slyszalam i podejrzane to dla mnie jest....z reszta do dzis nie wiedzialam,ze oni moga z takiego stanowiska rezygnowac!A co do czrnego papieza,to jakas tam wlasnie przepowiednia mowi,ze swiat ma sie skonczyc jak papiezem czarny zostanie.Moja tesciowa dzis to z przejeciem wspominala 🙃 🙃 🙃
Bylam dzis z mala u lekarza-obustronne przewlekle zapalenie uszu i to nie od wczoraj.Prawdopodobnie juz od Polski.To tlumaczy te jazdy,krzyki i placze.Wczoraj caly dzien plakala.Doslownie,nawet na minute nie przestala.Nocka znowu cala zarwana...4 z rzedu.Ja juz po scianach chodze i nie wiem jak sie nazywam.Mala dostala antybiotyk plus nurofen i paracetamol.Mam nadzieje,ze pomoze,bo ani ona,ani ja nie dajemy juz rady.A do tego od wczoraj nic nie zjadla.Narobilam jej juz nawet jej ulubionych przysmakow a i tak sie nie skusila.Dobrze,ze jeszcze to kozie mleczko pije,ale to tez nie za duzo 😞 Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej...

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Maja przerombane z tymi nockami, jak wroci to pewnie przesypia wiekszosc dnia...
do nas przyszedl ksiadz na wywiad i mowi, ze to jest decyzja ktora planowano juz od dawna

Haha a wiesz,ze dopiero teraz zajarzylam,ze ksiadz przyszedl tam gdzie pracujesz a nie do ciebie do domu!I dam sobie reke uciac,ze Madzia tez tak pomyslala,stad to zdziwienie 😁

MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Haha a wiesz,ze dopiero teraz zajarzylam,ze ksiadz przyszedl tam gdzie pracujesz a nie do ciebie do domu!I dam sobie reke uciac,ze Madzia tez tak pomyslala,stad to zdziwienie 😁

aaaaa buahahahahah no tak na pewno bym go do domu wpuscila 😜

• Mamusie
No co,ja 2 lata temu mialam tu kolede 😁 A ostanie 2 lata ksiadz mi obwiescil,ze do nas nie dotrze,bo to za daleko 🤪 🤪 A w ogole to alergia kontaktowa wrocila jeszcze mocniej niz kiedykolwiek 😞 Mloda jest cala w wysypce,a dupa wyglada tragicznie.Odpadaja chusteczki,pampersy,proszek,woda i srodki do kapieli wiec moze wy mi cos podsuniecie,co moze byc jeszcze jej przyczyna,bo mi pomyslow brak 😞W srode mam w tej sprawie kontrole.To sie pani dr zdziwi jak ja zobaczy 😞

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
A wlasnie.Ostatnio czytalam was na telefonie i ktos dawal linka na strone z kuponami i znizkami.Mozecie ja jeszcze raz podac,bo nie mam sily szukac,a chce sobie ja na komputerze zapisac.Z gory dzieki

Monia - czy o ta chodzi? http://www.moneysavingexpert.com/

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):

ciup, ja myslalam ,ze moze na kolede 😁 tera jarze hahaha 😜

bry 🙂
hahhaa no czasem ciezko mi zrozumiec, ze dla mnie jasne jak slonce a ktos inny moze nie kumac:P
Maja jak tam zakwasy 😜
Monia dzieki za strone, kupilam wczoraj malej sterte pasteli za 4.50 na amazonie 😉

Monia teraz dopiero przeczytalam Twoj post. Biedna Jula, mam nadzieje ze antybiotyk szybko zlagodzi zapalenie uszek i bedzie git. duzo zdrowka zycze.
wy bez kitu powinniscie jakies odczynianie urokow zrobic i to nie ty sama w domu tylko szukac pomocy u "specjalisty". moze egzorcyzmy, bo czlowiek w cale nie musi byc opetany przez zle duchy tak jak to sie na filmach widzi...