Skocz do zawartości

Głupota ludzka.. niektórych rodziców... | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja bym w tym wątku umieściła jeszcze zdjęcia zamieszczane w internecie, gdzie rodzice pozwalają całemu światu oglądać małe pisiorki i pisie swoich pociech. 😠 Nic tylko pożywka dla wszelkiej maści pedofilów. 😠 Nie wspominając już o tym, że może dziecku też się należy ciut intymności?

• Mamusie
Właśnie też nie chciałam tu wklejać bo przyczyniłabym się tylko do dalszego rozpowszechniania. 🤨

Ale też na takie dość często trafiam. Nawet wśród znajomych, np. na Naszej Klasie. No litości. 😞 Ja wiem, że dzieciątko jako całość jest cudownym stworzeniem, no ale świat naokoło jest jaki jest. 🥴 Schowajmy nagie zdjęcia w swoim prywatnym, rodzinnym albumie, dla nas. Naprawdę czy niektórych nie przeraża myśl, że np. jakiś obcy facet będzie się podniecał zdjęciem naszego dziecka? Błe! 🤢

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Kasiula napisał(a):
no dobra...ale co powiecie o okładce tej gazety?????

nie to zdjęcie gazety z Australii..podobno wybuchł skandal...ale może o to im własnie chodziło....

Hm, hm, może się mylę, ale to mi wygląda na jakiś magazyn związany ze sztuką ("Art..."). No wiecie, sztuka się jednak rządzi swoimi prawami. Może i mało komu może się podobać, że dziewczynka pozuje jak kobieta, ale z drugiej strony "strategicznych" miejsc i tak nie widać.

• Mamusie
Dramat 5-letnich dziewczynek zmuszanych do zaślubin
miejscowa społeczność często uważa te zaślubiny za prawidłową drogę rozwoju dziewczynki. Uważa się, że lepiej, żeby wyszła za mąż bardzo młodo, niż aby straciła dziewictwo z kimś innym niż jej przyszły mąż. Ceremonie zaślubin często są przeprowadzone w środku nocy. Cała wioska trzyma je w tajemnicy ze strachu przed policją.

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Dramat 5-letnich dziewczynek zmuszanych do zaślubin
miejscowa społeczność często uważa te zaślubiny za prawidłową drogę rozwoju dziewczynki. Uważa się, że lepiej, żeby wyszła za mąż bardzo młodo, niż aby straciła dziewictwo z kimś innym niż jej przyszły mąż. Ceremonie zaślubin często są przeprowadzone w środku nocy. Cała wioska trzyma je w tajemnicy ze strachu przed policją.

Straszne. 🥴 My się teraz zastanawiamy czy 6 latki posłać do szkół, a gdzięs na świecie 5 latki za mąż wydają... 😞

A slyszalyscie co byly kroliczek pleyboya zrobila?????
ze na 7 ur corki zafundowala jej kupon na iles tys na operacje plastyczna po 16 roku zycia.... ehh 🙃 🙃 🙃 🙃