Skocz do zawartości

Mamusie z Trójmiasta | Forum dla mam

niunia26_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 440
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka81 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jeny ile Olcia ma ząbków 🤪

No sporo ząbków już ma, a jeszcze muszę uzupełnić suwaczek, bo przebiły się trzy 3 i ostatnia 4.

To Laura w tym wieku będzie miała pewnie z 4 - żeby tylko 😁 😁 😁 😎

niunia26 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ale chłopaczysko 🤪 🤪 🤪 łamacz serc 😜 Laura ma ledwo co wyrżniętą jedynkę. Takiej wielkości jak te górne 1 😁

Zaraz będzie więcej ;-)

No i doczekałam się drugiego zębola 🙂 wczoraj jak macałam czułam ostry ząbek 😉 tylko znowu minie miesiąc zanim całkowicie się przebije haha! już to widzę i to chyba od tego Laura miała rozwolnienie od 2dni 🤢

• Mamusie
Blue napisał(a):
niunia26 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ale chłopaczysko 🤪 🤪 🤪 łamacz serc 😜 Laura ma ledwo co wyrżniętą jedynkę. Takiej wielkości jak te górne 1 😁

Zaraz będzie więcej ;-)

No i doczekałam się drugiego zębola 🙂 wczoraj jak macałam czułam ostry ząbek 😉 tylko znowu minie miesiąc zanim całkowicie się przebije haha! już to widzę i to chyba od tego Laura miała rozwolnienie od 2dni 🤢

Widzisz ;-) Zaraz kolejne wyjdą ;-)

niunia26 napisał(a):
Blue napisał(a):
niunia26 napisał(a):
Blue napisał(a):

Zaraz będzie więcej ;-)

Widzisz ;-) Zaraz kolejne wyjdą ;-)

No kto wie 🙂

niunia26 napisał(a):
Dziewczynki, sprzedaliśmy małego dziadkom, Ja się już dobrze czuję i idziemy z Michałem na koncert. Jupiiii jak się cieszę. Wyjście we dwoje, spanie ile się chce, bez przerw ;-) Chyba się upiję 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

Dobrze Ci 🙂 też bym tak chciała!! U nas też od kilku dni znowu nocne budzenia, kiedy to się skończy? 😲

To ja się pochwalę, że Laura dzisiaj dostała chleb z jajecznicą na maśle (na parze) i pozwoliłam jej sama go jeść tzn. chleb z talerza i tak ślicznie brała po małym kawałeczku i jak za 1 razem ją pochwaliłam to zaczęła klaskać i potem jak wkładała sobie sama do buzi chleb to od razu po tym klaskała 😁 staje się coraz bardziej dorosła 🙂

Anulka81 napisał(a):
Gratulacje dla Laury 🙂 Zuch dziewczynka 🙂 Ola też jak ją chwali się to klaszcze, chciaż teraz trochę mniej niż kiedyś.

No wiadomo starsza już jest to musi być poważniejsza 😁 😎 a klaskanie to jednak domena maluchów 😜

• Mamusie
Anulka81 napisał(a):
niunia26 napisał(a):
Anulka81 napisał(a):
Niunia, a na jakim koncercie byliście, bo my na Illusion 🙂

Podwórkowi chuligani i Skambomambo ;-P

Fajne nazwy 🙂 A cóż to za gatunek muzyczny.

Pierwszy zespół gra punkrocka, a drugi SKA ;-)
Brawo dla Laury, Ja chcę dać Pawłowi chleba z masłem, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Dziś dostał biszkopcik i wsunął w kilka minut ;-)