Skocz do zawartości

mamusie z Danii | Forum dla mam

nika1306_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no właśnie mój też ma fuchy i w pracy wziął wolne szefa ma ok tzn 3 szefuf duża firma po porodzie poszedł podadał i dogadali się kiedy i teraz tylko fuchy ale powiedziałam że do końca pażdziernika ma je skończyć i do Polski wrócimy po nowym roku i znów może na fuchy smigac kurczę nie wiem dlaczego ale kasę będzie brał w pracy wolne to dlaczego nie chce

• Mamusie
nika1306 napisał(a):
uciekam z Nathankiem na spacerek i zakupy póki słońce świeci a potem bede piec Szarlotke 🙂
buziaki dla Gabrysia i miłego dzionka 🙂 szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie mogły bysmy sie spotkac w realu i po plotkowac 🙃

dokładnie bo takie klikanie to zamęczy i czasami wytłumaczyć cieżko no cóż tak to jest miłego spacerowania 🙂
tutj słońca brak i chłodny wiatr wieje 🙂

• Mamusie
ja na sekundę męża w domu mam bo jakiś tam mur mu schnie 🙂 jednym słowem rzeczywiście na spacerek pogoda do kitu ale z racji tego że mąż w chałupie to wyciągnęłam go do fieldsa takie centrum handlowe 🙂
a Nathan widzę kawał chłopa pózniej porównam z moim ile on wtedy ważył pozdrawiam i do jutra 🙂

• Mamusie
nika1306 napisał(a):
nio ja juz nie wiem czy on jest duzy czy nie jak porownuje z dziewczynami z czerwca co zemna rodziły a roznica miedzy naszymi dziecmi jest jakies dwa , trzy tyg ,to Nathan jest najmniejszy .

no rzeczywiście kurczaczek sprawdziłam mojego papiery i w 3mc ważył 6,500 a długi ok 64
a jak miał 4m i 20d to waga 7,900 i długi 66cm
ale za to jaki długiiiiii

• Mamusie
a i pytałam Wojtka jak to z tym tatowym jest i jemu w papierach z komuny napisali tak że na godz wychodzi 138dkk ale tygodniowo i tak nie może dostać więcej niż 3300 z jakąś tam końcówką nie wiem tylko czy to od komuny zależy czy wszędzie tak jest chodzi mi o limit tygodniowy oczywiście

• Mamusie
alwo napisał(a):
nika1306 napisał(a):
nio ja juz nie wiem czy on jest duzy czy nie jak porownuje z dziewczynami z czerwca co zemna rodziły a roznica miedzy naszymi dziecmi jest jakies dwa , trzy tyg ,to Nathan jest najmniejszy .

no rzeczywiście kurczaczek sprawdziłam mojego papiery i w 3mc ważył 6,500 a długi ok 64

nio długi nie wiem po kim ha ha a jak sie urodził to miał 50 cm ale nie wiem ile wazył dokładnie bo mi wpisali w ta karte ze 3986.. a nastempnego dnia juz 3200 i lekarze stwierdzili ze musiała byc jakas pomyłka .

• Mamusie
nika1306 napisał(a):
nio co ty 😮
mnie to nie bardzo interesuje co sie w Polsce dzieje a wybory chba tym bardziej he he

no my się wybieramy bo i tak do kościoła będziemy jechać więc pójdziemy a co tam niech stracę 😉 pewnie niczego to nie zmieni ale frekwencja lepsza będzie 😜

• Mamusie
nika1306 napisał(a):
alwo napisał(a):
nika1306 napisał(a):

nio długi nie wiem po kim ha ha a jak sie urodził to miał 50 cm ale nie wiem ile wazył dokładnie bo mi wpisali w ta karte ze 3986.. a nastempnego dnia juz 3200 i lekarze stwierdzili ze musiała byc jakas pomyłka .

no rzeczywiście się pomylili bo niemożliwością żeby tyle na wadze stracił a u Nas było tak długi 54cm a waga 3770 🙂