Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
GoGr Ty to już prawie jesteś sama skóra i kości :PPP Ja Wam powiem, że 10 lat temu ważyłam 76 kg. A 5 lat temu 46 kg :P to dopiero był Oświęcim...

Dzięki za komplementy odnośnie fotek, aż się zawstydziłam... ☺️ 🙃 🙃

Mój synek właśnie zamierzał policzyć ile chusteczek nawilżających mieści się w opakowaniu 🤪 poza tym dziś dostał pierwszy raz biały ser. Rozgniotłam mu widelcem z jabłkiem i cynamonem. A na obiad dostał to co i ja jadłam (mięso wieprzowe duszone w sosie chrzanowym i kasza jęczmienna)... mam nadzieję, że nic mu od tych nowości nie będzie, bo w sosie oprócz chrzanu była cebula smażona... jutro zrobię kopytka to też mu dam.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda - tak prawdę powiedziawszy to po samą ( | ) jak każdy :P

Misia - mi do skóry i kości jeszcze duuużo brakuje:P
A tak jeszcze apropo Twoich fot to baaardzo mi się podoba odcień rudego na zdj gdzie masz dłuższe włosy i grzywkę:P ale pewnie nie pamiętasz nr farby:P
no i np. na tych zdj z Pragi na buzi byłaś chyba sporo okrąglejsza:P
a mnie się najbardziej te wersje blond podobają:P hehe zrób dla nas fotę z irokezem 😁

ja przed ciąża ważyłam 45kg aktualnie waże 52,8 kg .. woda w normie, mięśnie w normie, 13% tłuszczu i właśnie nie wiem czy to norma czy nadmiar ? ;o ma ktoś wagę pomiarową?

patii0423 napisał(a):
ja przed ciąża ważyłam 45kg aktualnie waże 52,8 kg .. woda w normie, mięśnie w normie, 13% tłuszczu i właśnie nie wiem czy to norma czy nadmiar ? ;o ma ktoś wagę pomiarową?

a mierzyłaś to u dietetyka???? czy da się jakoś inaczej?? bo ja do dietetyka to się pewnie nigdy nie wybiorę 😠 a też bym takie rzeczy chciała wiedzieć:P
choć ja to jestem pewnie sam tłuszcz 🙃 🙃

GoGr napisał(a):
patii0423 napisał(a):

a mierzyłaś to u dietetyka???? czy da się jakoś inaczej?? bo ja do dietetyka to się pewnie nigdy nie wybiorę 😠 a też bym takie rzeczy chciała wiedzieć:P

ja sie wazylam na domowej wadze pomiarowej , nie wiem czy to wogole jest dokladne ale będę to kontrolować.. zobacze czy się bedzie cos zmieniać. A do dietetyka to ja chyba też nigdy się nie wybiore - jakoś nie mam na nic czasu... ;o

wrocilam ,zalatwilam multum spraw jestem z siebie dumna! faceci sa coraz mniej potrzebni 😜
zaraz popodgladam Misie! Divana czekamy na wyniki.......Ty wstreciocho chudnaca 😜
ADMIN!! 🙂 az sie stesknilam ..... ☺️
a ja wzielam dzis pierwsza tabletke na odchudzanie i powera w mozgu. Power dziala to prawda. Powinny byc jeszcze tabletki wylaczajace uczucia na widok niektorych ludzi 🤨
A moje dziecko oglada juz 6 raz ten sam odcinek JESTEM MIS teletubisiow i jak sie konczy to sie na mnie drzeeeeeee!!! hehehe pranie mozgu Wam powiem dzis przechodze i chcialaym zebyscie tu mieszkaly i poszly ze mna na spacer albo kawe......... 😞

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
wrocilam ,zalatwilam multum spraw jestem z siebie dumna! faceci sa coraz mniej potrzebni 😜
zaraz popodgladam Misie! Divana czekamy na wyniki.......Ty wstreciocho chudnaca 😜
ADMIN!! 🙂 az sie stesknilam ..... ☺️
a ja wzielam dzis pierwsza tabletke na odchudzanie i powera w mozgu. Power dziala to prawda. Powinny byc jeszcze tabletki wylaczajace uczucia na widok niektorych ludzi 🤨
A moje dziecko oglada juz 6 raz ten sam odcinek JESTEM MIS teletubisiow i jak sie konczy to sie na mnie drzeeeeeee!!! hehehe pranie mozgu Wam powiem dzis przechodze i chcialaym zebyscie tu mieszkaly i poszly ze mna na spacer albo kawe......... 😞

no jednak nie do końca faceci są coraz mniej potrzebni, choćby dlatego by za nimi tęsknić 😉

• Mamusie
GoGr napisał(a):
patii0423 napisał(a):

Gośka Tobie to chyba mózg tłuszczem zarósł 😠 😠 ciekawe co powiedziałabyś o mnie gdybyś mnie zobaczyła.... 😜 🤨

Maja święta prawda... ale oni z nami tak samo - jak nas nie ma to kochaja a jak jesteśmy.. ehh szkoda słów..

Diviana ja już się skrecam z zazdrości a jeszcze nie wróciłaś i się nie pochwaliłaś jak Ci idzie :P

Iwona jakbym Ciebie zobaczyła to wielka miłość z miejsca 😁

A no i Maja ja też żałuję, że żadnej z forum nie mam blisko siebie 😞 a fajnie by się było spotkać na żywca :P (albo tyskie, albo... :P) hehehe

• Mamusie
Iwona napisał(a):
a jak mi nie wierzycie to strzelę fotę nago i ocenicie same czy mam się z czego odchudzać 😁 😁 😁 ciekawe co by na to Admin gdybym tu to wkleiła 🙃 😁 😉
🤪 🤪 🤪
mam lepszy pomysł! Zapraszam na video chat 🤪