Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dzień dobry 🙂
ja po śniadaniu, twarożek bułka z ziarnami szklanka herbaty owocowej i szklanka wody, jestem tak pełna że mogę sobie palcem dostać.... 🤔
kurcze wkurza mnie moja skóra na brzuchu pod pępkiem, wyżej takie fajne twarde mięśnie a dół...masakra ☺️
ja tych baniek nie zakupię bo nie mam cierpliwości do takich masaży, a po mdrugie i tak mam całe nogi w siniakach 😞
na fb wrzuciłam ćwiczenia na nogi które robię i są naprawdę super zwłaszcza na wewnętrzną stronę 😉

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej
Miśka pracy Ci zazdroszczę! 🙂
Iwona to ja zaraz lukam na fb :P

wszystko mnie boli ... z ćwiczeń i z niewygodnego spania 😞
mam problem bo wygląda na to, że ciężko u mnie o poradnię nefrologiczną 😞 a mnie coraz bardziej ból dokucza..

witam,
widziałam ćwiczenia i włącze je do swojego planu ćwiczeń. 🙂 a ta skóra w dole brzucha to efekt pociążowy i bankowo nie pójdzzie tak łatwo z nią.. moja ciotka jaka chuda nie była to i tak ją miała... i ma.

no ale Iwona dla mnie jest taka sama jak moja ciotka teraz! Wydaje mi się,że z niektórymi rzeczami musimy się pogodzić,bo nic z tym nie zrobimy..ja to nawet nie marzę o tym,że ta skóra całkowicie mi się wchłonie..pewnie już cały czas chociaż mało,ale będzie wisieć..

• Mamusie
dziewczyny ale po Amelce skóra szybko mi się uelastyczniła a teraz jest nadal wiotka mimo że już tyle czasu i tyle ćwiczeń...może to dlatego że po drugim dziecku nie będzie tak samo... 😞 albo złe te brzuchy robię i nie działają na dół brzucha... 🤨
Gosia ja robie też przysiady bo one na tym filmiku to tylko stoją i się ruszają a ja robie przysiady i efekty widzę duże 😉

to chyba by trzeba było zapytać jakiegoś trenera o ćwiczenia,żeby się uelastyczniła.. a poza tym jak ja teraz mam taką skórę jak Wy po drugim...to co u mnie będzie po drugiej dzidzi? 🤢

ja i tak ważę mniej niż przed ciążą i to 3kg. Wiecie ja nigdy to chuderlaków nie naeżałam 😜 ważyłam 75kg kiedy dowiedziaam się o ciąży, a teraz 71,5kg. Tylko,że moja skóra nie jest elastyczna na brzuchu i wątpię,że kiedykolwiek będzie.. a nogi trzęsą się jak galaretA :O

kropka była stertą przekleństw. tak.. chce mi się palić i przeklinać!!!! 😠 😠

a z tych bardziej przyjemnych spraw mężo własnie mnie zapytał czy chcę iść na zumbę bo żona jego kolegi chce iść i kazała się mu mnie zapytać 😁 więc chcę :P