Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja też trzymam kciuki Gogruś. Wy za mnie trzymajcie, bo dziś rano Antoś dostał ostatni raz cyca i smoka. A ja mam znów zapalenie piersi plus infekcję gardła 😞(( 40 stopni gorączki i antybiotyk na tydzień. Pocieszające jest to, że za tydzień na weselu się napiję... hehehe gorzej, że dziś czeka mnie jeszcze wizyta u alergologa z Antkiem.

Misiunia powodzenia! Podpisuję się pod Magdą 😁 napij się przejdą Ci stresy cycuchowe 😁 A ntek za parę lat zrozumie 😁 hahaha

Dzięki za kciuki! Trzymajcie jeszcze - do 10.08 :P Tylko baaardzo mocno 🙂

A.. co to miałam jeszcze:P właśnie robię sobie.. ŚNIADANIE! 🙃 😮 normalnie mam taki wariacki dzień, że zdążyłam zjeść loda i wypić szklankę wody..

Gadanie:P smacznego! pojedz za mnie bo ja nie mam siły..
dzisiaj ogólnie zjadłam tylko makaron z borówkami, 2 lody śmietankowe, i teraz 2 łyki koktajlu z borówek... i nie czuję głodu 😮 Ale dzień na wariackich papierach miałam. Padam! teraz skończyłam sprzątać i pomimo cholernego zmęczenia oczy mam jak 5 zł 🥴

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Bo sie Gogr dotlenilas z rana to masz powera 🙂
Misia bardzo dlugo karmilas, jestem w szoku !! 🙂

Plan był 2 lata. Potem myślałam o 1,5 roku. Jednak los chciał inaczej. Ale wiecie co, nie martwię się, bo może teraz Antoś inaczej mi swą miłość będzie okazywał niż tylko ssaniem cyca. Dziś już mnie przytulił 🙂 sam z siebie 😁
BTW ciekawe ile przytyję jak skończę karmić :P

• Mamusie
Misia jak sie dzis czujesz?Mam nadzieje,ze juz lepiej.A cycem sie nie przejmuj i tak dlugo wytrwalas.Gogr a za co trzymamy kciuki bo mi chyba umknelo.A ja sie dzis zwazylam i jest tylko 0,5kg wiecej...niewiele jak na takie szalenstwo 😁 Dobra ide do konca paczke spakowac,bo o 13:30wypad na lotnisko

Monisia bo nie powiedziałam (wiadoma rzecz - żeby nie zapeszyć:P) Trzymajcie! jak się uda albo nie uda to Wam napiszę 😉

Misia coś lepiej biedulko?

w ogóle to dzień dobry 😉 nie wiem co na obiad 😮

• Mamusie
Dzień doberek 🙂 wczoraj wzięłam pyralginę, bo i tak już nie karmię, więc temperatura mi spadła do 38 🙂 nie jest źle 🙂 noc była z 2 godzinną pobudką na wrzaski, ale wytrwałam dzielnie i Antek zasnął w końcu przy bajce. Bidulek 😞 zobaczymy jak będzie dziś. Ciekawe jak długo będzie zapominał o cycusiu.

• Mamusie
Misia ja tak miałam z moją córką przez tydzień jak smoka jej zabrałam ,przez pierwsze 3 dni wstawała o 1 w nocy z wyciem więc ją brałam i rysowałam jej koniki pony rzez 2-3 godz.potem jak mnie spanie łamało to puściłam jej bajkę i o 6 zasypiała,przez kolejne dni wstawała 3-4 w nocy i to samo było ale zawsze o 6 zasypiała aż po tygodniu zaczęła wstawać o 9.
Dodam ,że jak zasypiała o 6 to wstawała o 9 więc chodziłam jak neptyk ale dałam radę więc ty też dasz 😘

ja też nie wiem Tusiu 😘
z Kubciem miałam super bo on nie miał smoka:P
a Mać nocą ma nadal ogromną potrzebę ssania... ciągnie tak zawzięcie, że ostatnio jak mu dawałam ciuma to sobie pomylił i łapnął mnie za kciuk (tak jak to robią niemowlaczki).. Na siłę mu jeszcze nie zabieram. W sumie to potrzebuje tylko do spania smoka więc do 2 lat mogę przeboleć. Potem będziemy walczyć 😉

Kurde laseczki muszę się za coś wziąć a lenia mam 😁 chociaż obiad zrobiony :P
Sprzątanie czeka na wieczór bo remontu ciąg dalszy więc muszę czekać aż tata się pozbiera z zabawkami :P
A i stwierdzam, że kolory które wybrałam na ściany meeega mi się podobają 😁 zobaczymy jaki będzie efekt końcowy :P