Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Misia napisał(a):
Monia Ty żyjesz :PPP hehehe 😁DDD ale fajny miałaś wieczór 😁DD ja ostatnio z Miśkiem w wannie leżałam i sobie Gossip Girl oglądaliśmy jak mały spał w dzień 😁DD
Iwonko mam tak jak Ty... dokładnie. Teraz to ja nawet cycków nie mam, deska.
Co do nerwów to może. Nie wiem
Wróciłam właśnie z zakupów warzywnych 🙂 chyba z 10 kg przytachałam, ale będzie zdrowe jedzonko 🙂)) dziś ziemniaczki z parowara, fasolka szparagowa i jajeczka 🙂
Teraz idę do lekarza z wynikami i powiem mu, że zatoki zawalone miałam, ale teraz nie mam, a mdłości dalej... kurde, nie wiem już sama :P
Acha muszę Wam się pochwalić. 8.12.12 bierzemy ślub 😁DDDDDDDDD

W MOJE URODZINYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY jeejeje GRATULEJSZYN!!!!!

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Misia gratulację !!!!! Ja już ponad 3 lata po ślubie 🙃 Czas leci jak szalony 🙃
Ja mam 165cm wzrostu a więc nie jestem bardzo wysoka dlatego 51kg wagi to tak u mnie norma poza tym ja też jestem bardziej z tych o grubych kościach haha 😉
Zazdroszczę Wam takich chwil z mężami czy partnerami... u mnie dawno tego nie było. Mój mąż to nie typ romantyka poza tym się nam nie układa a więc tym bardziej nie ma mowy o czułości 🤨
Monika no to musisz się odpicować na glanc hahahaha na tą randkę 😁 😁

Miśka gratulacje 😘

Monia nie lubię ale zazdroszczę Ci strasznie. też bym chciała choć odrobinę poczuć się w małżeństwie tak kochana 😉 ale to na pewno nie w tym życiu:P

Aisak Twojego zdj też nie lubię ! spadajcie chudziny! :P

• Mamusie
Gosia ja Ciebie nie widziałam gdzie w ogóle można Wasze fotki zobaczyć ?? Jakieś fb albo coś. NK nie posiadam ale mam pocztę i fb 😁
Wszyscy mi mówią, że jestem chudzina, ale ja się nie uważam za szczupła może przez brzuch i okrągła twarz a poza tym za Tatą mam dwie brody 🤔 hahaha
Iwonka głowa do góry 😘 Wszyscy nie mogą byc tacy sami bo by było nudno 😁 😉 Wiem marne pocieszenie. A co stosujesz za sposoby aby schudnąć ??

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Gosia ja Ciebie nie widziałam gdzie w ogóle można Wasze fotki zobaczyć ?? Jakieś fb albo coś. NK nie posiadam ale mam pocztę i fb 😁
Wszyscy mi mówią, że jestem chudzina, ale ja się nie uważam za szczupła może przez brzuch i okrągła twarz a poza tym za Tatą mam dwie brody 🤔 hahaha
Iwonka głowa do góry 😘 Wszyscy nie mogą byc tacy sami bo by było nudno 😁 😉 Wiem marne pocieszenie. A co stosujesz za sposoby aby schudnąć ??

stosuję dietę wysokokaloryczną 😁 😁 😁 😁 😁 ale jak się wkurzę, to potrafię dziewczyny wiedzą już jak się odchudzałam 😜 😜

• Mamusie
Hejo 🙂))
A mnie znajdziesz i u Gosi i u Iwonki 🙂)) taka czarna z dredami i teletubisiem zielonym :PPP BTW dredów już nie mam 🙂
Dzięki za gratki odnośnie ślubu 🙂)) właśnie jestem w stanie obmyślania jak by się wystylizować... w sumie już mam pomysł 😁DDDD
Byłam u lekarza. Dostałam receptę na jakiś lek na zawroty głowy, ale kazał jeszcze raz test ciążowy zrobić. No i umówiłam się do neurologa... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Moja dieta dziś masakra:
śniadanie jak wczoraj, ale zamiast kefiru jogurt naturalny
II śniadanie dwie kromki razowego z twarożkiem, serem żółtym, pomidor i kiszony... a i jabłko :P
teraz najlepsze... obiad... duża latte, a do tego 6 ciastek ze słonecznikiem i dynią oraz 9 wielkich czekoladowych trufli :O
kolacja 2 kanapki z razowca z żółtym serem i dwa kiszone ogórasy... 😁DD
jak widzicie kiepsko... ale nachodziłam się dziś i ważyłam... śmieję się, że tak się odchudzam z Wami na wątku, że od roku mam tą samą wagę :OOOO tylko teraz zamiast dużych cycków mam duży brzuch i się waga wyrównała 😁DD
Monia ja się muszę z Tobą na skype w końcu umówić. Tylko nie mam kiedy. 😞

Miśka wiesz, że będziesz najpiękniejsza Panną Młodą??? 🙂

co do wagi i wątku u mnie to wygląda tak samo.. ważę tyle samo (ew. trochę więcej :blush 🙂 z buzi, ramion, cycków trochę spadło za to brzuch - porażka!!

ja się na skype nie umawiam bo mam hujowy głos :P

• Mamusie
Dobra zaraz Was będę szukać na fb 😘
U mnie też ogólnie wszystko nawet szczupłe ale brzuch i buzia pyzowata została hahaha 🙃
U mnie dzisiaj mąż zrobił kolację a więc były tosty wędlinka sałatka z pomidorów parówki szprotki w pomidorze i do tego herbatka z cytrynką hahahaha ale wszystko w normalnych ilościach oczywiście 😁 😁
Misia jaki masz pomysł na siebie na ślub???
Ja brałam cywilny w sukni sprowadzonej z Hiszpanii była zielona z dodatkami złota 🙂 Wtedy byłam piękna i młoda hahaha 😁

• Mamusie
Ale Wy oszukujecie Iwona, Gosia i Misia Boże jakie wy jesteście śliczne !! Normalnie zachowywałam się jak lesbijka i wpatrywałam się w Wasze fotki !! Śliczne buzie i figury !!! Az mi przykro, że nie mam takiej ładnej buzi jak któraś z Was. Iwona nadal masz takie krótkie włoski ?? Bosko obcięte i ten kolor mmmm 😉 A Ty Misia jakie masz teraz włoski bo dredy super 😉 No i Gosia ahhhhh 😘 hihihi mówiłam, że jak lesbijka 😁

• Mamusie
Aisak nie przejmuj się, bo ja się po cichu w Gosiaczku kocham :**** te oczy, usta, nogi! Dla mnie Gosia ma niesamowitą urodę i na każdym kroku mogę to powtarzać 🙂)) I jeszcze w Majce się podkochuję 🙂))
Co do ślubu to my mamy Kościelny... myślałam najpierw o miodowej lub kanarkowo-żółtej 🙂 ale nie wiem czy do Kościoła wypada. Jeśli nie to ecru, krótka, gruba, w stylu Audrey Hepburn, do tego grube, ażurowe rajstopy i retro botki. Wszystko w ecru... włosy lata 60te, opaska ze słonecznikiem, w uszy małe słoneczniczki, w rękę jeden długi słonecznik. Nie wiem co z tego wyjdzie. http://allegro.pl/sukienka-nife-audrey-s19-jasny-bezowy-l-40-i2670662553.html taka kiecka. Osobiście bardziej podoba mi się ten kolor i wted rumianki zamiast słoneczników. http://allegro.pl/sukienka-nife-audrey-s19-musztarda-s-36-i2670662524.html ale mój się nie chce przekonać. Miałam też pomysł na kolory żółty i fiolet :PPP

• Mamusie
Sieeeeeema 🙂Ja na kolacje mialam popcorn,cole,wino i piwo 😁 😁 Ale co tam,raz nie zawsze 😁 Film naprawde mega 🙂A my z moim kochaniem zapatrzeni w siebie bylimsy jak na pierwszej randce 😁 Przydalo nam sie takie wyjscie 🙂Kurde,jak ja tego czlowieka kocham 😁 😁 😁 😁
Dziewczyny wy wszystkie macie z garem 😁 😁 Same chudzielce hehe.edyna gruba to ja i tak jak watek mowi,caly czas sie odchudzam hihi.I chudne,zeby nie bylo.Dzis znajomi wpadaja do nas i zostaja na noc,wiec bedzie duzo picia i duzo zarcia 😁 😁 A w niedziele bedziemy z Magda pokutowac na silowni hahaha 🤪 🤪 🤪