Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MonisiaD napisał(a):
GoGr no u mnie problem wlasnie polega na tym,ze mam wiecej kolegow niz kolezanek haha 😁 😁 A jedynego przyjaciela stracilam przez jego glupote..

ja też zawsze miałam więcej kolegów :P zniknęli nagle nie wiadomo czemu kiedy wyszłam za mąż 😮 😁

• Mamusie
Olcia bo mi sie geba nie zamyka i z kazdym bajer potrafie nawinac 😁
A ja mimo slubu mam pelno kumpli hehehe.A jednej kumpeli maz to ciagle wydzwania jak maja ciche dni,zebym na zonke wplynela 😁 Ma sie ten dar przekonywania.Wczoraj ja przekonalam,zeby pozwolila mu auto kupic hehe.Nie bez powodu mialam byc psychologiem 😁

• Mamusie
😘
Ale się rozpisałyście co do przyjaźni 🙂 Ja w życiu mam dwie przyjaciółki tylko właśnie z tą jedną teraz już nie tak częsty kontakt przez Jej Dziewczynki i ogólnie przez życie... Wiem Monika tutaj odległość nie powinna robić różnicy ale było kilka sprawa w naszej przyjaźni, że na jakiś czas się musiałyśmy rozdzielić przez ludzi i tak ja wyjechałam, Ona też i kontakt się urwał teraz jest spowrotem ale już rzadszy 🙂
Ja już drugie pranie robię. Na obiad była pomidorowa albo z ryżem albo z makaronem jak kto wolał 😁

• Mamusie
sandroos napisał(a):
A mnie "przyjaciolka" po 15latach znajomoscki okradla 😞(
Ukradla mi 2500zl, ktore odkladalismy na slub, wiec roznie bywa z tymi przyjaciolkami.. Ufalam jej tak, ze chyba wzystko bym jej powierzyla..

Złodziejka ! 😠 Nienawidzę takich ludzi ! Ja mam taką ,,bratową,, niby brat nie ma z nią ślubu ale mają dziecko. Ostatnio ukradła mojej Ali złoty łańcuszek z chrzcin ! Ale to już nie pierwsza kradzież albo oszustwo którego ona dokonała !

ja po ciężkim dniu... cały dzień na szmacie - okna, podłogi, itd. a na wieczór (koło 18.00) jeszcze się za kosiarkę wzięłam. Dziecka już śpią (Kuba prawie śpi) a ja marzę o piwie ina bank je wypiję :P hahaha

Sandra jak tam? 🙂

• Mamusie
Ja od jutra zabieram sie na full 😁D bo cos mi nie szlo 🙂)
Dzieci mnie wykanczaja ;D

Na szczescie przygoda z "przyjaciolka" zakonczyla sie odzyskaniem pieniedzy, bo zglosilam na policje. ;/ona dostala wyrok, bo ja w koncu przycisneli i sie przyznala..
Najlepzy motyw, ze dzien pozniej jak mnie okradla ( ja sie zorientowalam po 3 dniach> zaprosila mnie na zakupy i za MOJA kase, w mojej obecnosci kupila sobie frytkownice, suszarke 😉 KRETYNKA 🙂) a rano wstala i mowi, ze cholera wyplaty jej jeszcze nie przelali.. i tak sobie wszystko poskladalam, ze mnie unikac zaczela pozniej i rozne inne jej zachowania...;/

Lep mi peka a Nadia nawala na gitarze "elektrycznej", ktora w repertuarze ma dosc ciezki rock ;//

• Mamusie
Hej!
Dawno nie pisałam, bo mam trochę różnych rzeczy na głowie.
Dietę trzymam, ale inną niż do tej pory... płynną... a to dlatego, że kolczyki w języku ze swoim M sobie zrobiliśmy i nic innego nie da rady zjeść. Jedynie soki, jogurty, zupa krem... w dodatku na zimno :OOO dobrze, że przed zrobieniem się najedliśmy... :P dziś 2 dzień takiej diety. Ciekawe ile jeszcze. Nawet serka wiejskiego zjeść nie mogłam 😁 głodna chodzę i soki marchwiowe piję, bo się zapchać nimi można 😁

heejjj...
a ja dzisiaj zjadłam tylko śniadanie, obiad, wypiłam fit napój, i trochę coca-coli zero... od 10.00- 21.00 mieliśmy inwentaryzację 🥴 łeb mi pęka i na pysk padam!

Sandra gitary współczuje 🙂 moi też zawsze wiedzą kiedy zagrać 🙃

Miśka zdjęcie dawaj! Co do kolczyków to ja mam tylko 9 w uszach. chciałabym2 w lewej brwi, w języku też mi się podoba ale nie miałabym odwagi 😉

• Mamusie
Co tam pipki?:P Ja juz doszlam do siebie.Lo matko,ale sie z kumpela wczoraj schlalam:P Szok.Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak zalatwilam,ale co tam.Co do kolczykow,to kiedys mialam ich lacznie 23,ale z wiekiem ich ubywalo i teraz zostalo tylko po jednym w kazdym uchu 🙃 🙃 🙃 Ide sie kapac.A co do diety,to dzis za pieciu zjadlam:P