Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Alan uwielbia podłazić pod nogi jak ćwiczę ja bądź A.

a co do nieznośnego mojego dziecka to dziś A. stwierdził,że przydałoby się Młodemu rodzeństwo,bo miał by się z kim bawić..to mu powiedziałam,że chyba starsze,b z takim maleństwem to będzie ciężko,bo jestem pewna w 100%,że Alan bd zazdrosny... 🤨 🤨 🤨 Boję się tego!

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka jaki foch? 😁 nie trac czasu na glupotki bejbe 🙂
wiecie co wczoraj sie czyms strulam, a malo jadlam i duzo pilam wody. Noc byla okropna jakbym miala supel w brzuchu. Krople nie pomogly ale zasnelam jakos. Rano to samo,myslalam,ze sie shaftam zeby bylo lepiej ale pozniej rano wzielam krople zoladkowe i pomogly.
Ja dzis runde na miescie zrobilam z wozkiem siatami zakupow wiec spalilam napewno ogrom 😁

Ale mam kochana tesciowa nie moge uwierzyc 🙂 pamietala jak robilam pasztet z cieciorki i ten z pestek slonecznika i teraz paczke dostalam a w niej m.in pasztet z pestek dyni.....PRZEPYSZNY!! a lakoci dla malej tyle ,ze tatus zazdrosny,ze go mamusia pominela 😁

• Mamusie
Hej 🙂
U mnie diety brak dlatego rzadko zaglądam bo już tu nie pasuję haha 😉
Maja ehh moja pseudo teściowa to istny potwór ! Już nawet nie chodzi o mnie ale dla własnego syna 😮
ja dzisiaj popiekłam bułeczki - wyszły super - każda sklepowa niech się chowa pod ladę haha 😎 🙃

• Mamusie
hejo 🙂
a ja sobie wczoraj zrobiłam przerwę w ćwiczeniach, ale dziś od 6 rano znowu :PPP poza tym zrobiłam dziś na święta pastę marchewkową z wiórkami kokosowymi, ale nie na słodko tylko na ostro z curry i imbirem. Pycha wyszła. Jutro zrobię pastę z cieciorki 🙂 żeby troszkę zaszaleć mam w planach muffiny dyniowo-marchewkowe i sernik 🙂 a co tam. Święta są to poszaleję :P
Maja znalazłam świetny blog, z którego wzięłam przepis na tę marchewkową pastę. Proszę o tutaj 🙂 http://sojaturobie.blogspot.com/search/label/pasta

Misia mniaaama dzieki 😁
Robilam paste marchewkowa kiedys ale z cebulka i groszkiem napewno bez wiorek. A moze sezam i kielki do tego napewno jest pyszna.....

• Mamusie
A ja w sobotę zrobiłam rano rozgrzewkę, skalpel II i pośladki oraz brzuchy ze Skalpela I, a wieczorem balance i superset. Wczoraj przerwa, a dziś Skalpel I i Superset. Balance sobie darowałam, bo coś ścięgna w prawej kostce mnie bolą i nie chciałam ich obciążać. Ogólnie w sobotę pierwszy raz od początku postu zjadłam słodycze, wczoraj i dziś też ciasta pojadłam. Jeszcze jutro, bo zostało i koniec. Wracamy do rzeczywistości 🙂)) Kurcze, chciałabym książkę Ewy 🙂 Ma któraś z Was? Maja muffiny wyszły takie, że w ogóle nie czuć ani dyni ani marchewki. A szkoda, bo lubię... Następne zrobię inaczej... ze swojego wymyślonego przepisu :P takie bez jajek, mąki i tłuszczu 😁

• Mamusie
Nie wiem czy zdrowe, bo bardzo dużo oleju w to idzie. Ja i tak wymieszałam mąkę zwykłą pół na pół z mielonymi płatkami owsianymi. Następnym razem chciałabym kupić stewię zamiast cukru, dać same płatki i w ogóle bez oleju. Ale to pewnie długo zanim coś upiekę znowu 🙂
Maja polecam Ci tą pastę marchewkową z wiórkami. Naprawdę pyszna jest. Taka inna w smaku.