Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja miałam się masować,ale kuźwa mi się nie chce..pewnie i tak się zmuszę do tego,żeby efekty szybciej osiągnąć. 😉
i tak muszę czekać na mojego do ok.23.00

• Mamusie
A ja sie z wami nie scigam,bo i tak was nie dogonie.Cwiczyc nie moge,chyba tylko lezenie i duuupa.a basen raz w tygodniu chuja daje.Moze od maja pokombinuje,zeby wiecej na basen chodzic,bo Piotrek bedzie wiecej w domu.A moim celm jest 70-65:P I co chudzielce,ktoras ma wyzszy cel niz ja hahaha 😁 😁 )Moja bestia po dlugiej i glosnej walce poniosla kleske i padla,wiec i ja obolala,z zakwasami ide spac.Dobranoc:*:*

• Mamusie
cześć Lasencje 🙂
ja po trzech dniach obżarstwa dzisiaj zrobiłam pomiar centymetrowy, waga w górę ale na szczęście w centymetry nie poszło i tak
talia: 65
biodra: 90
udo: 47
łydka 35
biust 89
😞
znów jem dzisiaj białe pieczywo, bo innego w domu nie mam...:/

hej,
Iwona ja też przez weekend białe pieczywo dzisiaj mój idzie do sklepu i ma kupić ciemne. Przynajmniej dla mnie!:/
dzisiaj porządnie biorę się za siebie,bo wczoraj sobie jeszcze na ciasto pozwoliłam,bo zostało.
Brzuszki porobię, zjem śniadanie i jedziemy do sklepu..młodemu spacerówkę kupić..

• Mamusie
Hey babeczki.My od 5 juz na nogach..Moje dziecko drugi raz w zyciu zrobilo kupe w nocy i pierwszy raz przez sen...potem na nastepna obudzila sie o 5 i juz nie spimy 😞 Jest 7 a my juz 5 kup zaliczylismy 😞Nic nie chce jesc,ani pic i tak strasznie mi jej szkoda 😞 😞 😞Dalam jej wegiel,ashton powder i diclofor.Jak do jutra jej sie nie poprawi,to ide do lekarza,bo tak juz 5 dzien sie meczy 😞 😞 A ja nie biore sie za porzadki na swieta..bede miala na to caly tydzien od przeprowadzki hahaha:P Ja od dzis tez zaczynam znowu dietkowac.Tuska pochwal sie spacerowka po powrocie 🙂

• Mamusie
Dzień dobry kobietki,
zapowiada się ładna pogoda, Zoszka wstanie to idziemy na spacerek, mamusia trochę spali tłuszczyku 😁 😁 😁 zły dzień mam coś nie mogę na siebie patrzeć ☺️ ☺️ ☺️ idę się trochę pomasuję 😮
Monia u Was to często z tymi kupkami coś nie tak prawda??

• Mamusie
Aneti ja niedlugo bede mogla napisac ksiazke o rodzajach kup przy zabkowaniu.Podobno ja tak samo zle znosilam zabki.Mloda miala kupe juz badana i wszystko bylo ok,wiec teoretycznie nie powinnam sie martwic..praktycznie nikomu tego nie zycze.Na szczescie po weglu i reszcie narazie wiecej kup nie bylo.Mloda swiruje i jest ok.Nawet na chwile jej nie mozna zostawic..
http://youtu.be/HIL1uiIKxP0

• Mamusie
Hejo!
A ja dziś zrobiłam 30 brzuszków. Na razie tylko tyle, ale woli powoli sobie je dawkować, żeby zakwasów nie mieć i móc jutro zwiększyć ilość. Po wczorajszym kinekcie to i tak mam mega zakwasy w nogach!!! Aż sama zaskoczona jestem. Dziś poćwiczę wieczorem.
Iwonko, ale Ty chuda jesteś!!! Zwłaszcza uda zazdroszczę i łydki. Moje łydki już zawsze takie wielkie będą, bo mam je bardzo mocno umięśnione. Kiedyś miałam udo chudsze od łydki :O

• Mamusie
Misia też tak mam, że uda mi schudną a łydki już pewnie nie, albo może z cm jeszcze...ogólnie nie o samą łydkę mi chodzi tylko ten wstrętny tłuszcz od wewnątrz nogi pod samym kolanem i przy kostkach,...

okien jeszcze nie pomyłam, bo nadal mi się nie chce 😁 zresztą zauważyłam że muszę kupić farbę i umalować w pokoju bo tak brzydko się dookoła okna zrobiło 🤨 na niedzielę mówią deszcz a po deszczu zawsze są brzydkie smugi od nowa, więc poczekam do ostatniego tygodnia i umyję przed samymi świętami 😉
Monia u nas też chyba kolejny ząb się szykuję bo wczoraj była brzydka, zielona kupa, w nocy rzucanie a dzisiaj ciepła główka 🤨 aż dziw bierze że na każdego ząbka tak ma, moja starsze dziecko nawet nie wiem kiedy ząbkowało, jedynie na jedynki była rozdrażniona 🤨

i do konca dnia nic nie jem..może jogurt naturany z otrębami koo 16-17. byliśmy na zakupach i że A.ma na 14.00 to zjedliśmy w Mc Donalds, bo nie byoby czasu po powrocie obiadu robić. No,ale wyćwiczę to! Idę pranie rozwiesić, bo ładna pogoda i puścić następne, bo jednak już jutro jadę do rodziców.. Nie jest między mną i mężem źle, ale chyba potrzebuje odpocząć troszkę od Niego. Mieliśmy jechać w czwartek,ale dzień wcześniej pojedziemy i może uda mi się spotkać z kumpelami. Z jedną już się umówiłam na kawę,że wpadnę z Alanem,a na wieczór na jakieś piwko.(była kiedyś moją przyjaciółką, w sumie jak siostra..teraz tak o niej powiedzieć nie mogę z różnych powodów,ale lubię od czasu do czasu się z nią spotkać i pogłupkować).

ja nie tyle głodna,tylko non stop mam na coś ochotę i jeszcze nie natrafiłam na to coś,ale odkąd jadłam wcześniej te jajka na twardo i dwie kanapki do teraz nic. korci mnie,żeby coś zjeść,ale nie ma mowy 🙂
zaraz poćwiczę,wykapie się i mam nadzieje,że do 23.szybko czas zleci 🙂