Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

a ja na obiad zjadlam bigos z ziemniakami,bo wolę z nimi niż z chlebem :P - teraz podjadłam kilka paluszków,ale może z 5 ich bylo..
zrobiłam sobie kawkę,a do tego winogorna,jabłuszko 🙂
Siedzimy z Alanem sam i mi się nudzi 😜 - chciałabym,żeby zasnął,ale chyba ni dy rydy :P

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hm. u nas do piątku szwagierka jest więc ja non stop jem bo ona dość często głodna :P
ogólnie myślę, że z mojego odchudzania nic nie będzie 😞 i mam z tego powodu strasznego doła. nie mogę patrzeć na swój brzuchol...

na śniadanie zjadłam parówki i bułkę, na obiad pizzę z kurczakiem ☺️ i potem jeszcze z kaśką pączka wsunęłam ☺️ ☺️ ☺️

a wieczorem znowu goście. ehhh

Gosiu nie masz się co martwić,bo ja póki siedzę w domu jest ok,a jak idę do kogoś na kawę to nie umiem się powstrzymać,żeby ne zjeść ciasta czy ciastka 😞 - teściowa jutro przyjeżdża,więc jedziemy tam w sb,więc pewna wyżerka jest...w niedzielę na obiedzie tam będziemy,więc rolady,kluski kapusta są pewne! Tym bardziej,że od lipca jej nie było i przyjeżdża na miesiąc..to nawet wiem o jakie obiady będą ją prosić: rolada i kluski,kapusta,kotlety mielone z burakami...
ech ;/ ja tylko w ndz tam jeżdżę na obiad,piernicze to!

• Mamusie
Hej Dziewczyny a tak postanowiłam u Was napisać jeśli można bo jest tutaj kilka dziewczyn które znam z innych wątków a sama jestem na diecie a raczej przestrzegam tego co jem 🙂
Mam 165cm wzrostu i ważę 51kg ale ważyłam już 50 niestety po tym jak odeszłam z pracy już się uzbierał 1 kg 🙃 Niestety siedzenie w domu sprzyja obiadaniu się wieczorami.
Z tego co czytam to u Was tez różnie z ta dietą jest 🙂 Ale jesteśmy tylko ludzi przecież 😉
Najważniejsze jest aby nie ograniczać sobie posiłków albo nie daj Boże nic nie jeść bo to nie jest dieta tylko pustoszenie organizmu. Jedzenie przecież nie dostarcza na tylko pustych kalorii i tłuszczów ale też składniki potrzebne do życia a więc trzeba jeść ile się chce tylko zdrowo 😉 Ponieważ przez dietę w której się nic nie je są tylko problemy spowodowane osłabienie organizmu .
Ja urodziłam córeczkę prawie 2 lata temu zachodząc w ciąże ważyłam 60kg potrafiłam ważyć już nawet 65 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
tuska8 napisał(a):
Aisak one są laski nebeskie 😁 !

Jakie? 🤔 🤔 🤔

Wy jesteście fajne Laseczki !! 😘 Chociażby na zdjęcia no bo na żywo nie widziałam, ale na fotkach jest mniam a więc na żywo nie może być strasznie inaczej 😉
Ja teraz 51 ważę tak na prawdę to stres pomógł mi tyle schudnąć ponieważ jakieś 10 miesięcy temu ważyłam 56kg ale prawie rozstałam się z mężem byłam prawie pół roku w Polsce i to spowodowało, że waga spadła do 52kg później pracowałam w sezonie - ciężko było i spadłam kolejne 2 kg do 50 a teraz jem jak świnia i przybrałam 1 kg hahaha 😁 3 lata temu jak wychodziłam za mąż ważyłam 65kg a prawie 2 lata temu 60kg przed ciążą 🙂 W ciązy przybrałam tylko 12 kg 🙂 A Wy jakie Wagi chcecie osiągnąć jeśli mogę spytać?? 🙂

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
ALekSanDra napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
A tak wogóle to jestem Kasia bo się nie przedstawiłam 🙂 😘 😘 😘

Kasia to moja Barbeeee:P:P:P: taka laska 🙂
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Hahaha Ola nie cukruj kochana bo to przecież wątek o diecie 😘 😘

hahahahaha to chociaz tu cukrowac w ten sposób bedziemy skoro nie mozna jesc go hahahaha 🤪 😮 🙃

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Kasia pokaż się nam - 165 cm i 51 kg to chudzina straszna jesteś...

ja Cię chyba pamiętam z jakiegoś wątku z brzucha :P ale nie jestem pewna :P

tak, tak zgadza się z wątku Mamusie rocznik 89 🙂 Ja Ciebie też pamiętam 😘 Dam fotkę jakąś tylko muszę coś poszukać czasowego z teraz haha bo nie lubię zdjęć i mam ich mało.

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
GoGr napisał(a):
pewnie. same chudzielce.. obrażam się na Was. wpadłam na ten pomysł żrejąc chipsy! 😞 i pijąc piwsko...

Ja też uwielbiam piwo !! I to zawsze wieczorem kiedy piwo rozsadza brzuch to akurat na noc się opijam 😮 🤨

JAK przyjedzies do PL to Ciebie widze u mnie na piwie:P ZROZUMINAO??:P:P:P:P:P:P