Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
no no... i jeszcze rosolek mu przywiezie ja jestem wstretna i bym patrzyla jak usycha z pragnienia na kacu 😜

E tam,ja mojego tez bym rozpieszczala znajac mnie 🙃 A ja piwko pije,a o 6 pobudka i do pracy 😁 😁 4 dni znowu wyciete z zyciorysu,wiec prosze sie nie dziwic,ze sie nie odzywam 🙃 🙃 🙃

A ja wam powiem szczerze,ze mnie juz nudzi chodakowska ... do tego kolano mi mega doskwiera przy skalpelu..myslalam,ze przejdzie za jakis czas,ale doopa..cwicze to na nogi co Maja dala,no i z Mel B brzuch,poslady,nogi..skalpel tez czasem,ale strasznie mnie denerwuje ta jej gadka..na poczatku ok,ale teraz.jak juz wiem co i jak to jest to mega wnerwiajacr

heheheh Tuska no co Ty!! nie daj sie,moze zmien trening np na turbo 😁 docenisz skalpelek 😁
A kolano pewnie Cie boli bo nie stajesz prosto w sensie zgiete nogi kolano w linii nad stopa. Jak wychylisz w jedna albo druga strone mozesz przeciazyc sciegna dlatemu Cie boli.
Ja sie zabieram za turbo wlasnie jak potrzebuje odmiany, skalpel 2 mi sie zdaje nudny.

eh zrobilam z 10 minut turbo ,przelaczylam na skalpel machnelam caly i jeszcze jakies smieszne cwiczenia na boczki i nogi z tiffany jakbym w szkole baletowej byla 🤪 a przy turbo oddechu nie moglam zlapac 😮 🙃