Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
przydałoby się wreszcie poćwiczyć, ostatnio na nic nie mam czasu, jem byle jak, byle co, byle szybko 😁 najważniejsze, że waga ruszyła wreszcie w dół i pokazała 7 za 5 , teraz po 3 miesiącach z Ewą widzę wreszcie, że zmieniły sie moje nogi 🤪 więc nie mam zamiaru przestać ćwiczyć w miarę możliwości oczywiście bo czasowo to kiepsko u mnie ostatnio 😠

• Mamusie
Maja do ideału im daleko ale cieszę się że się coś ruszyło i zauważam wreszcie ich rzeźbę he he 🙂 ale i tak nie lubię chodzić w sukienkach czy spódnicach najlepiej mi w spodniach 😜 a u nas cały długi weekend pogoda masakra, deszczowo, wietrznie i zimno 😠 nic się nie chce... 😠

Monia ja nie jjem ale piwo pije coraz czesciej wieczorami.. ☺️ ale cwicze w poludnie wiec nie omijam swoim treningow. I mam towarzyszke 🙂 Dzis wlasnie sie spotkalysmy poplotkowac o treningach ale coz ja sie czuje jak KULA bo ona kiedys w Pl byla instruktorka fitnesu i siodme poty z siebie wyciska,a ja po leniuszkoweniu jade ze skalpelem 😜

hahahah Magda ja to rozumiem inaczej 😁 ale jesli Ty tez masz na mysli zboczone tematy to i ja moge wiecej sie wyginac 🤪 hehe
piekna pogoda ,smigamy na playgrupe 🙂

hej Mamcie 🙂 nie piszę bo czas mi potężnie ucieka. w pon jadę do sącza na 4 dni więc muszę nadrobić i w pracy i z chłopcami.. ja już doszłam do siebie po zabiegu, chłopcy też już prawie wyleczeni 🙂 łobuzy jakich mało... :P

co do diety u mnie wciąż nic, nie ćwiczę nadal... i Iwonko mam ten sam problem co Ty! za 2 tyg wesele a ja nie mam w czym iść 😞 Ty przynajmniej masz figurę a ja zamiast się "podrasować" to zarosłam w tłuszcz.. brzuch mam okrutny! 😞

Pogoda u nas do dupy 😞 nic się nie chce... pozdrawiam i buziam :*

• Mamusie
GoGr napisał(a):
hej Mamcie 🙂 nie piszę bo czas mi potężnie ucieka. w pon jadę do sącza na 4 dni więc muszę nadrobić i w pracy i z chłopcami.. ja już doszłam do siebie po zabiegu, chłopcy też już prawie wyleczeni 🙂 łobuzy jakich mało... :P

co do diety u mnie wciąż nic, nie ćwiczę nadal... i Iwonko mam ten sam problem co Ty! za 2 tyg wesele a ja nie mam w czym iść 😞 Ty przynajmniej masz figurę a ja zamiast się "podrasować" to zarosłam w tłuszcz.. brzuch mam okrutny! 😞

Pogoda u nas do dupy 😞 nic się nie chce... pozdrawiam i buziam :*

znajac życie też będziesz wyglądać rewelacyjnie 🙂

Mam kieckę.. ale nie mam do niej butów i czegoś do narzucenia... zobaczymy :P mam mieszane uczucia..
a w ogóle zapomniałam Wam napisać, od 2 tyg w okularach chodzę :P

Admin, czemu muszę się logować za każdym razem jak wchodzę na stronę? raz na m-c mogłam wytrzymać ale szczerze wkurza mnie... wyłączenie karty = wylogowanie ze strony:/

Iwona ja tez.......kopa w dupe potrzebuje ale w sumie aktywnie dnie spedzam ale to nie to samo co trening,nie bede sie sama oszukiwac. Dzis napewno skalpel machne i cos jeszcze.
A ja mam smaczki na awokado teraz, jak sprobowalam tak robie roznego rodzaju pasty do kanapek i wspaniale pieczywo odkrylam caly spod to z pestek slonecznika jest, cudowny smak corcia mi sie tym zajada, i pasty tez lubi 🙂!!

• Mamusie
Maja to ja Ci daję kopa i proszę o to samo, nic sie samo nie wydarzy 😜
a dziś zajrzałam do szafy z letnimi ciuchami, wyciągnęłam szorty, rybaczki i spojrzałam prawdzie w oczy, że tak naprawdę niewiele się od zeszlego roku zmieniło... ☺️ w talii odstają, nogi trochę zmieniły kształt...ale biodra, tylek wciąż obcisłe 😠 niech to szlag:/ sama sie o to prosiłam 🤢
a do wesela 3 tyg 🤨