Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gogr chudy szczawik jestest i tyle 😜
kurde szkoda,ze ja nie mam tych zdjec 🙂 moze jak bede w Pl to poskanuje i wrzuce cus jak nie zapomne .....
a to porwanie....brak mi slow....kolesia bym zajebala, i modle sie tylko w duchu,zeby to nie bylo na narzady...

Tuskaaaaaa glupolu i znow tydzien bedziesz cwiczyc heheh ,spoko wycwiczysz co masz wycwiczyc i bedziesz mogla dalej wcinac 🙂 ja to maca frytki albo fishburgera tylko na kaca morderce jjem 😁

a ja wpieprzyłam zestaw powiększony,bo kupony mamy: frytki,cola,big mac.
Dzisiaj moja siostra przyjeżdża z Zuzą 🤪 🤪 🤪 i zostają u mnie dziołszki do soboty,a w sobotę my do moich rodziców, no i w sumie do nich też..bo mieszkają razem z rodzicami 😜 Siostry mąż ma na po południe, więc stwierdziła,że przyjedzie 🤪 później na fb dodam dzieciaczków wspólne zdj.,bo na pewno zrobię 🙂

ja właśnie jem kiwi na czczo, zaraz zjem drugie, bo takie słodziutkie..a później kanapka z czymś,tylo jeszcze nie wiem czym 😜 i herbatka grejfrutowa(zamieniłam kawę na nią). Muszę tego maca spalić do tego.

• Mamusie
Tusiu nic się nie martw tym podjedzonkiem wczorajszym wiadomo, że się każdemu zdarza, ja mam o tyle dobrze że mąż je w pracy obiady to mnie nie kusi za to w weekendy jak jemy razem to się zawsze skusze np na kawałek pizzy albo 2 kawałki czy inne takie, wczoraj wieczorem podżerał biszkopty, ryż preparowany i cukierki a ja taka wściekła koło niego leżałam ale oczywiście nie powiedziałam mu o co chodzi 😎

Czesc 🙂 Gogrucha mam nadzieje,ze nam tu zaraz napiszesz co Ci madrego wynalezli...
Divana masz racje co do glodzenia sie. Co ja mam zrobic .....nie jestem glodna , wieczorami nie jjem w pieprzona waga ciagle to samo.....chyba mam przestoj jakis...

odebrałam wyniki 🙂 ca w normie. czyli tak jak mówił lek - wygląda na to, że ginekologicznie wszystko ok... to ciekawe czemu boli 😠 w środę mam usg.. zobaczymy. Ale wizyta dopiero 27 lutego żeby mi coś lekarz powiedział 😠 😠 😠

Gogrucha wlasnie mi sie przypomnialo,ze kiedys jak bolaly mnie jajniki to poszlam do gina i on powiedzial,ze czesto ten bol mylimy z pecherzem i nerkami.....i rzeczywiscie furalgine i wit c 2 tyg i przeszlo...moze pecherz..