Skocz do zawartości

mamusie z Lublina | Forum o ciąży

diamentka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ulka napisał(a):
czy zetknał sie ktos z dr szymulą na jaczewskiego? szukam jakiegos dr ktoryby mi prowadzil ciaze i nie wiem czy to dobry wybor, pozatym jak on podchodzi do kwestii zwolnien (jesli ktos wie oczywiscie) i jak jest z porodem na jaczewskiego, jak sie chodzi do dr z tego szpitala to jest pozniej problem z miejscem na porodowce czy raczej pewne ze sie tam bedzie rodzic

nie słyszałam złego słowa na niego,jedyne co wystrzegaj się prof nie pamietam nazwiska, dr kozickiego i dr smagi po wizycie u ostatnego ryczalam 🥴
Polecam jaczewskiego bo mają najlepszy sprzeęt,kobiety które rodziły chwalą go sobie trzeba liczyć się z ryzykiem że odesłać mogą nie jedną historię słyszałam to fakt, ale zawsze masz położniczy na lubartowskiej blisko gdzie jest gwarancja że Cię przyjmą. Ja tam mam lekarza i tam będę rodzić, chciałam tam rodzić koniecznie na Jaczewskiego ale dzieki dr Smadze.
Ja to czekam może Lunaaa86 się odezwie jak było

• Odpowiedzi 67
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewuszki napisałam Uli wiadomość prywatną na temat dr Szymuli! Dzis mam termin z OM ale nic się nie zapowiada 😞 tez chce rodzić na Jaczewskiego i mam tam lekarza ale to nie jest gwarancja że mnie tam przyjma bo panuje tam okropna MASÓWKA i brak miejsc na oddziale także pozostaje nadzieja że się uda!
POZDRAWIAM 😉

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 4 miesiące później...
  • 5 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...
  • 5 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam przyszłe Mamusie 🙂 Mam pytanie czy orientujecie się gdzie w lublinie można niedrogo kupić wózek?? czy baby fant jeszcze jest i czy ceny tam są przystępne na wyprawkę dla dziecka. To moja pierwsza ciąża i nie mam rozeznania co do sklepów i cen a nie chcę przepłacać.

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Najlepiej zamówić na allegro. Możesz w sklepie zobaczyć jak wygląda i czy ci odpowiada, a przez internet zaoszczędzisz ok 200 złotych, Moja koleżanka skompletowała mebelki do pokoiku, wózek i inne przybory za połowę mniej niż jej siostra rok wcześniej. Ja też tak zrobie

• 6 miesiące później...
  • 6 miesiące później...
  • Mamusia
Witam Mamusie i przyszłe Mamusie z Lublina 😆 Poszukuje aktywnych kobiet, które sa w ciaży i chciałyby zachowac dobrą formę w ciąży a takze zadbać o odpowiednie przygotowanie do porodu 🤪 Stwórzmy razem grupę aktywnych "ciężarówek"!