Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 Mittka no miałam na kawę wpaść ale nici z moich planów nie wypaliło przez tą paskudna pogodę 😞 szkoda ale bez sensu jechać tyle kilometrów żeby nigdzie się nie ruszyć i siedzieć w domu na pewno jak zawiatm do Dąbrowy to zadzwonie do Ciebie nr mam więc napewno sie odezwę 🙂

hallo! witam na chwilę i spadam, bo moja Alicja ma dziś występ w kinie, będzie tańczyć hip hop(nawet tego sobie nie wyobrażam)..hmmm, no ale się zbieramy. musze ja wscinąć w spodnie szerokie..a ona nie dość że nie cierpi w ogole spodni, to szerokie są do kitu.ech..

my juz po...ale ekstra, takie nieporadne maluszki, ale wyglądały super i takie synchrony, że Piróg dostałby zawału 🤪 🤪 🤪 🤪
wstawię fotkę potem..

Ooooo..super, czyli masz szczęście do facetów Maluda. Moja znajoma z pracy też ma 3 chłopcow a druga 3 dziewczynki, tak to sie układa czasami. No to Miłosz będzie 🙂

Ja byłam na urlopie, cały czas lało, a jak przyjechałam, to slońce pełną parą. Dzis piękna pogoda a starsza córcia chora, tzn. na antybiotyku 3. dzien, ale dziś juz fika, chyba na chwile z nią jednak wyjdę na podworko, żal jej trzymać w domu w taka pogodę.