Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja zrobiłam racuchy pierwsze i muszę zrezygnować z placków ziemniaczanych, bo chyba za dużo stałam przy robieniu i smażeniu racuchów i mam teraz bardzo twardy brzuch i ciągnie mnie w dół..mały się wierci, ale trochę się przestraszyłam i postanowiłam się położyć.. jutro będzie czas na placki ziemniaczane..no a racuchy pycha 😜

• Mamusia
mmm... Tuska smaki robisz ja dzisiaj jak nigdy wtranżoliłam batonika i ukradłam troche chrupków kukurydzianych córce ☺️ chyba okres mi się zbliża bo nie zdarza mi się jeść czekolady chyba że przed okresem a w dodatku teee racuchy... smaki mi weszły :P

no mnie wyszły pyszne, a robiłam pierwszy raz 😜 mąż się śmieje, że nic nie chce się uczyć gotować nowego..dziisiaj jak robiłam te racuchy sobie przypomniałam te słowa i zaczęłam się śmiać.. i stwierdziłam, że zachcianki ciążowe przynajmniej sprawiają, że próbuję robić coś nowego 🙂

męczyłam się w ogóle, żeby białka mi się ubiły na sztywno..i nic, były ubite, ale na pewno nie na sztywno. 😜 wiecie miksera jeszcze się nie dorobiłam.. i działałam ubijaczką do białek.. myślałam, że mi racuchy nie wyjdą przez to, że białka nie ubite były na sztywno, ale wyszły i są pychotka! 😁 muszę mężowi zostawić..
Kasiu mnie tak dziś naszło na te racuchy i placki ziemniaczane, że sama specjalnie do sklepu poszłam po jabłka i ziemniaki ( bo mąż w pracy na 14.tak to jego bym wysłała) 😜 no ale placków nie robię dziś, bo się troszkę wystraszyłam przez ten twardy brzusio i to ciągnięcie w dół.. leżę i jak na razie jest ok, mam nadzieję, że tak zostanie ;/