Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dosik 🙂

ogólnie czuję się jak balonik, brzuszek ciąży, spać ciężko, zmęczona itp. ale psychicznie bardzo dobrze 🙂 Wyniki badań też mam wszystkie ok, wiec nie ma się czym martwić. Tylko to czekanie, kiedy się zacznie. To jest z tego wszystkiego chyba najgorsze. Ale jak sobie myślę o Pawełku to od razu mi się buźka śmieje 🙂

Kaśka to najważniejsze że psychicznie jest dobrze 😉
bo ja pod koniec ciąży z tymi dolegliwościami miałam poprostu dość
nie mogłam usiąść, żle mi się spało, brzuch mi ciążył a był okropny upał 😞
jednym słowem miałam takiego doła i trzymał sie mnie on jeszcze dosc troche po porodzie po por miałam cieżki... na dodatek Kacper urpodził sie chory 😞
ehh

ja tam jeszcze ok tylko ciężko zasnąć, tzn. ułożyć sie tak aby mnie i małemu było wygodnie..ale jak już zasnę jest ok..plecy mnie jedynie bolą często jak siedze lub leze za dugo w jednej pozycji

• Mamusia
tuska8 napisał(a):
monic a jak upolowałaś męża czy znowu zasnęłaś? 😜 ja nie mam jakiś ulubionych kawałków..mnie ostatnio wzięło na starocie 🙂

znajomy wpadl do tomka i siedzial, siedzial, siedzial...a jak poszedl to bylam juz taka zla ze zrobilam obrazona mine i stwierdzialm ze spiaca jestem a potem sie prawie poplakalam ze on juz mnie nie kocha 😞 zobaczymy czy dzis sie postara....bo ilez ja moge za nim biegac?

monic87 napisał(a):
tuska8 napisał(a):
monic a jak upolowałaś męża czy znowu zasnęłaś? 😜 ja nie mam jakiś ulubionych kawałków..mnie ostatnio wzięło na starocie 🙂

znajomy wpadl do tomka i siedzial, siedzial, siedzial...a jak poszedl to bylam juz taka zla ze zrobilam obrazona mine i stwierdzialm ze spiaca jestem a potem sie prawie poplakalam ze on juz mnie nie kocha 😞 zobaczymy czy dzis sie postara....bo ilez ja moge za nim biegac?

Wiesz cio Monia 😜
lekarz mi powiedział ze tak na ostro najlepiej jeszcze skonczyc w środku i to ponoc poród przyśpiesza 😁 ☺️ ☺️
WIęć goń tego swojego 😁

tuska8 napisał(a):
no ja widze,ze u Ciebie tak samo jak u mnie..musze sie prosic czasem bardzo dlugo.. 😜 ja nie wiem..

To nie jest nic dziwnego 😜
ja mojego tez musiałam prosic 😁