Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiaw napisał(a):
Dziewczyny a co powiecie na to
http://www.youtube.com/watch?v=7GoG38wmGZw

http://www.youtube.com/watch?v=ZdM62BqlOyg

Ja nie posłucham teraz bo kacper mi spi a ma jakis lekki sen bo cos majaczy 🤢

Dosik napisał(a):

tuska8 napisał(a):
no ja widze,ze u Ciebie tak samo jak u mnie..musze sie prosic czasem bardzo dlugo.. ja nie wiem..

To nie jest nic dziwnego
ja mojego tez musiałam prosic

no ale ja tak dziwnie się czuję jak się go muszę prosić..to co on nie odczuwa potrzeby? 🤢 czasem płaczę, bo wydaje mi się, że już mnie nie kocha i ogólnie wiecie.. ale ja Wam tutaj marudzę..sorki 😞

• Mamusia
tuska8 napisał(a):
Dosik napisał(a):

tuska8 napisał(a):
no ja widze,ze u Ciebie tak samo jak u mnie..musze sie prosic czasem bardzo dlugo.. ja nie wiem..

To nie jest nic dziwnego
ja mojego tez musiałam prosic

no ale ja tak dziwnie się czuję jak się go muszę prosić..to co on nie odczuwa potrzeby? 🤢 czasem płaczę, bo wydaje mi się, że już mnie nie kocha i ogólnie wiecie.. ale ja Wam tutaj marudzę..sorki 😞

Tuska mam identycznie - kiedys byl w stanie mnie nawet w nocy obudzic...a teraz ?? jak ja nic nie zaczne to on nawet przez kilka miesiecy poterafi nic... odkad jestem w ciazy to moze ze 3-4 razy do czegos doszlo 😞 biedulka ze mnie 😞 moze go nie pociagam

• Mamusia
Tuska ja ogólnie takiej muzy nie słuchałam, ale Bednarek wyjątkowo wpada w ucho i poprawia mi humor. Mam zresztą całą płytę i słucham w autku jak gdzieś jadę.

Monic mnie się wydaje, że oni po prostu teraz boją się o nas i o maleństwa i żeby nam krzywdy nie zrobić.

• Mamusia
ale żeście się rozpisały 🤪 🤪 🤪 🤪
ja w ciąży miałam zakaz seksu od 16 tyg. aż do 36tyg. ale szczerze mówiąc w ciązy straciłam kompletnie apetyt na seks co mojego bardzo smuciło i bał się że tak zostanie po ciązy ale na szczęście moje libido wróciło 😜 hehe

zobaczcie sobie mojego raczka cwaniaczka 😉
http://www.youtube.com/watch?v=gihBwdiQTxM

http://www.youtube.com/watch?v=7fO9Uo-X8N4
a tu jak wstaje w łóżeczku (sorki że na tak z boku...)

• Mamusia
😘ZUZIA cudna mala spryciara 🙂

Jejku ale wam te suwaczki zasuwaja szoook 😉
juz niedlugo powitaxcie swooich synusiow 🙂
spijcie mimo,ze z brzuszkami nei wygodnie jak najdluzej 🙂
szkoda,ze sie nie da na zapas wyspac 😘

Trzymajcie sie kochane i czekam z niecierpliwoscia na wiesci ktora z was pierwsza urodzi 😉
i bedzie tulic swojego bąbelka

My niestety w domku mamy mala przychodnie maly chory Ja tez ehh maz zaczyna juz tez kaszlec szkoda gadac

POZDRAWIAM MAMUSIE I BABAELKI WSZYTSKIE I TE JUZ POZA BRZUSZKAMI I TE JESZCZE W BRZUSZKACH

jedna z marcówek ma dziś urodziny, w sumie jest ode mnie o dzień starsza, bo z mojego rocznika..no i mąż zwolnił się z pracy i zrobił jej niespodziankę..a ja sobie uświadomiłam, że pierwszy raz w swoje urodziny będę siedziała sama..że akurat na 14.musi mieć mąż 😞 strasznie mi przykro, aż się cholera popłakałam.. 😞 chyba, że przyjedzie jakiś niespodziewany gość, ale nie sądzę.. 😞 bo ten kto ma przyjechać przyjedzie w sobotę..

• Mamusia
Masz rację Monic 🙂

Sto lat i spełnienie wszystkich marzeń i oczywiście żebyś już niedługo mogła tulić swojego Alanka. Wszystkiego najlepszego!!!!!

Zuziek, rośnie Ci mała sprinterka 🙂 Matko jak te kochane maleństwa rosną, superowa jest 🙂

• Mamusia
Monika jak dziś samopoczucie? Ja średnio wyspana, w nocy to chyba z 6 wstawałam na siku, masakra. Ciśnie mi maluszek zdrowo na pęcherz.

W Tychach raczej nie, może kilka razy przejeżdżałam. ciekawe, może faktycznie gdzieś się spotkałyśmy. Może mamy wspólnego znajomego albo coś...

• Mamusia
mi bardziej cisnie za dnia - dzis o dziwo tylko wstawalam dwa razy.. maly sie zlitowal 🙂 no ale zanim sie poloze to lece moze z 4 razy 🙂 a co do samopoczucia to tak znosnie 🙂 po sniadanku , pojedzona, maly chyba spi bo nie wierci 😁 wczoraj to tak wiercil jakby sie bal ze mu kotleta nie dam 🙂 mama moja sie smiala ze juz sie maly domaga jesc - co chwila mialam inny ksztalt brzucha

a jak u ciebie?