Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monika Pawełek raczej nie poci się mocno ale też niestety porobiły mu się potóweczki na buźce i teraz kilka razy dziennie przemywam mu ją przegotowana wodą. A jak jest jakaś większa krostka to położna poradziła zeby punktowo dać troszkę sudocream'u bo on ma cynk i pomoże to zasuszyć.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja w środę idę do lekarza i wtedy mamy ustalić jakie witaminki i w jakich dawkach w sztucznym mleku już są też witaminy załączone. Właśnie głodomorek wciął mleczko, puścił bekusia i bączka i teraz zbiera się na lulanie 🙂 Kochany chłopczyk 🙂

Asik wiem co czujesz 🙂
na pocieszenie Ci powiem że ciesz się że siedzisz w domu, a nie w tym czasie w szpitalu.
bo mnie tak mój gin skierował i sobie tydzień przed porodem kwitłam w szpitalu, z neidobrym obrzydliwym jedzeniem, niewygodnym łóżkiem, chrapi ącymi babami! zastrzykami na przyspieszenie, któe gówno dały i co drugi dzień badaniem ginekologiczym po którym krwawiłam...także...hmmm 🙂 jak bym była teraz na Twoim miejscu to bym sobie oglądała filmy albo przeczytała jakaś ksiązkę 🙂 odprężyła się....bo uhhh czeka Cię za jakiś czas wydarzenie które zmieni całe Twoje życie 😁

doberek! ;* no i dalej w Dwupaczku..niestety 😞 a już mi tak brzuch przeszkadza jak siedzę, bo mam go strasznie nisko.. to znaczy ja nawet sobie nie zdawałam sprawy z tego jak jest nisko. W ogóle wczoraj jak się położyłam myślałam, że się powoli rozkręca, bo mnie tak kuło w kroczu :/ a co jakiś czas mocniej, ale co? dupa blada! 🤢
głosy już oddałam, teraz czekam tylko na link od Agi, żebym mogła zagłosować 😉

zuziek ale normalnie dzieciaczków jest do głosowania 🙂
mój to http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022
🙂

Tuska, mojej koleżance dzisiaj odpadł czop po 7! dzwoni do mnie a ja przerażona że to już 🙂 a Twój czop na miejscu?

ja nie wiem czy czop na miejscu czy nie.. ostatnioo strasznie dużo wydzieliny mam.. no a dwa razy taki grudek miałam mały, ale nie wiem czy to czop 😞 moja mama powiedziała mi, że jej żaden czop nie odpadł ani żadnego krwawienia nie miała..po prostu zaczęły się skurcze i tyle.

ale widzicie spada w dół, także będzie chyba tak jak mówiłam....

Monic! wooow 🙂 to moja nigdy nigdy tyle naraz nie wypiła 🙂 szacuneczek dla synusia 😁

łoo..no to faktycznie Monia.. gdzie mu się to kurde pomieściło? 😮
dziwnie się dzisiaj czuję, z tym że nie umiem Wam powiedzieć dlaczego.. wydaje mi się jakbym czegoś zapomniała zrobić albo jakby coś się miało stać. Do tego troszkę dziś zmęczona jestem.