Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doberek ;*

ja tez tylko na chwile oddac głosiki (widzę ostra rywalizacja) 😁 😁 😁 i powiedzieć że jadę do babci więc do wtorku nie nie bedzie... ale duchem zawsze jestem z wami 🙂 achaś nie wytrzymam do wtorku jak by coś zaczęło się dziać z Tuską więc to mój nr. 516446542 dajcie znać nie koniecznie Tuska 😁 ale inne dziewczyny 🙂 najlepiej z ORANGE 😁 😁 😁 😁

miłego dnia kochane ;* bede tęsknic :*

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
monic, a tak Ci się chce tego seksu już? 😁 eeee no co Ty, nie boli Cię nic? 🙂

zuziek dzisiaj jednak koleżanka do czy ja wiem że jakaś zuziek z forum ma nicka do zdjęcia Ewy w profilu 😁 😁 😁

no tam juz nie boli - tylko jak mnie zszyli to mam taki maly cypelek i boje sie ze jak bede sie golic to to uciacham 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
zuziek napisał(a):
Doberek ;*

ja tez tylko na chwile oddac głosiki (widzę ostra rywalizacja) 😁 😁 😁 i powiedzieć że jadę do babci więc do wtorku nie nie bedzie... ale duchem zawsze jestem z wami 🙂 achaś nie wytrzymam do wtorku jak by coś zaczęło się dziać z Tuską więc to mój nr. 516446542 dajcie znać nie koniecznie Tuska 😁 ale inne dziewczyny 🙂 najlepiej z ORANGE 😁 😁 😁 😁

miłego dnia kochane ;* bede tęsknic :*

zaraz sobie zapisze 😁 i widze ze kolejny klient orange 😁

no ja miałam orange, ale przeszłam na plusa, bo w moim mieszkaniu orange nie ma zasięgu 😠 więc jak zaczęłabym rodzić to nie miałabym nawet jak zadzwonić po męża..chyba, że ubrałabym się i wyszła przed blok 😠 jak telefon leżał w jakimś miejscu było ok, ale jak ktoś zadzwonił i ledwo podniosłam tel. żeby odebrać to zasięg się tracił 😠
ja zapisałam numer, ale nie wiem czy dam radę napisać jak się zacznie 😁 😁

no a ja dzisiaj raczej będę dopiero pod wieczór, bo muszę sobie troszkę odpocząć, bo dopiero wróciiśmy od teściów i się chcę troszkę zdrzemnąć albo poleżę sobie z mężem ;-)

Tusieczka:** a ja wpadłam żeby zobaczyć czy jeszcze jesteś....echh no w sumie to dopiero jutro! więc jutro rodzisz!! zrozumiano? 😁

monic no niezle niezle...a połóg? skończyło Ci się? 😁 łeee to mi się długo nie chciało, pomimo posuchy całociążowej 🥴 ale to długi temat 🙂

haha co do rywalizacji, to super 🙂 ważne żeby nikt inny nas nie dogonił 😁

dobry! ;*

no i niestety ja dalej w dwupaczku i dzisiaj to mnie na pewno nie chyci, pewnie tak jak mama przepowiedziała urodzę 8marca, nawet z pierwszego USG mam termin na 8 marca! 😠 a ja już jestem tak zła..
głosiki oddane! 😉

a miałam nadzieję, że urodzę..a tu dupa nic, a nic się nie dzieje.. idę do sklepu, poruszać się troszeczkę muszę, bo dzisiaj mam strasznego lenia w tyłeczku..najchętniej z kanapy bym się nie ruszyła 😜 😜

• Mamusia
hej kochane
buziaki na dzien dobry dla brzuszkow i maluszkow :*
widze ze tuska dalej z nami - ale juz niedlugo 🙂 zobaczysz - lada dzien cie wezmie

Agus- czy mi sie skonczyl??no nic juz ze mnie nie leci - ale wizyte u gina planuje dopiero kolo 14 marca 🙂

kochane moze znacie kogos kto moglby byc zainteresowany
http://allegro.pl/kaz-cooke-ciezarowka-przez-9-miesiecy-tychy-i1485095741.html

i pytanie - czy wy rowniez musialyscie robic maluszkom cwiczenia na bioderka - takie smieszne zabki nozkami?

mogłaś w następnym miesiącu wystartować w sumie Monia, bo teraz to już nikłe szanse, tym bardziej, że już mają ponad 200głosów..między innymi Ewcia! 😁

Tuśka Ty dalej w dwupaczku ? 😘
pociesze Cie mnie złapało w dzień przed terminem wieczorem 11 wrzesnia w sobote pod wieczór 🙂
a 12 wrzesnia o 6:30 był już Kacper 🙂
moze i Ciebie dziś jakos złapie 🙂

no ale widzisz TUsieczka, Ewka prowadziła...13 głosami, a teraz przegrywa z kretesem 😞 a tak się staram...ech:/

na Filipka głosik oddany oczywiście 😘

a to przegrywa też z brzuszkowym dzieciaczkiem 😉 Zuziek ma link do jego zdjęcia 😜 no ja komu tylko można daje link żeby głosował na Ewcię! 😁