Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kobietki jestem i ja zajrzalam do was na chwilke bo nie mam kiedy ciagle w biegu;;;fajnie dziewczyny ze wy juz po wakacjach my wybieramy sie nad morze po 20 tylko jeszcze nie mamy koncepcji gdzie moze macie jakies sprawdzone namiary i powiedzcie kochane ile placiliscie za dobe;;;u nas wszystko wporzadku maly urzeduje z babcia a ja pracuje teraz mam troszke wolnego bo bylismy w niedziele na chrzcinach teraz w sobote idziemy na wesele za tydzien 18 tka a za 2 tygodnie kolejne wesele takze w tym roku imprez pod dostatkliem tylko z portfela ucieka he;;; 🤨a co u was kochane i u waszych pociech pozdrawiam i uciekam kompac mojego maluszka;;pa milego wieczorku 😉

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Ulcia. Co do morza to jest wiele pięknych miejsc więc ciężko się zdecydować hehe. Ja kocham Ustkę i dlatego 6 razy już tam byłam 😜 Za każdym razem mieliśmy inny nocleg ale teraz był najlepszy! Płaciliśmy 120 zł za mieszkanie 3 pokojowe z balkonem 🤪 Gotować można było normalnie i robić co się chce hehe. Ona co prawda mówiła że normalnie bierze więcej ale pewnie telefonicznie można byłoby się dogadać 🙂 W pracy jestem więc zmykam... Zameldowałam się bo dawno mnie nie było 😉 Miłego dnia 🙂

• Mamusia
wwwera napisał(a):
Martuś - ja i Karcia jesteśmy na TAK 😉
pozdro

Jedziemy w piątek w Bieszczady na długi weekend ale wieczorkiem możemy się spotkać. Tyle tylko, że ja tak na dwie, trzy godzinki a najlepiej na ławeczce... Czy macie inne plany??? Orzechy? Też w sumie mogę bo mam blisko haha 😉

Witam ale tu pustki Martus widze ze tylko ty tu czasem zaglada a ja niemiałam czasu przyszykowania do szkoły itp..u mnie bez zmian Adas jest na etapia wymuszania wszystkiegoi krzykiem i bierze przykałady ze starszego brata 🙂Przesypia nadal całe noce zaczoł duzo słówek mówic mówi ćipsy ,pzza,bułka dziadzia ,babcia ,ania ,na piłke mówi pita hehe i takie tam a jak chce powiedziec ze tata jedzie autem to mówi TATA TITIT dzieci sa super w tym wieku jak zaczynaja cos tam wymawiac.Po za tym w pazdzierniku mam wesele brata i sukienke juz kupiłam ale niewiem co kupic na poprawiny?moze ktos podpowie? 🙂Ulcia pewnie pracuje z reszta kazda z was juz wróciła do pracy a ja ide we wrzesniu zapisac Adasia do przedszkola mam nadzieje ze sie dostanie.Ciekawe co u Ewci tez dawno sie nie odzywała miłego dnia i niech ktos zajrzy w koncu 🙂

• Mamusia
Ach jestem zmęczona dzisiejszym dniem i ostatnio dużo się w pracy dzieje a ja za wiele rzeczy jestem odpowiedzialna więc nie mam czasu wejść i cokolwiek napisać...
Super Reniu, że u Was wszystko ok i dzieciaczki zdrowe i mądre 🙂 Jutro Kacperek pierwszy raz do szkoły? Ale przeżycie macie 🤪
My jutro na wieś jedziemy więc jak Gabi zaśnie to postaram się wejść i coś więcej napisać. Poza tym, że Gabi strasznie psoci i się rozgadała to reszta bez zmian.
Miłego weekendu 🙂

• Mamusia
Hejka. U nas trochę zmian... Gabi bez pampersa i straciłam pracę... redukcja etatu 😞 Myślę. że nie będzie mnie jakiś czas bo mam doła i źle mi z tym... Faktem jest,,że spędzę więcej czasu z moim maleństwem ale kochałam tę pracę... Ech, nie mam nastroju więc zmykam. Pa

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
hej dziewczyny 🙂 sorki, ze sie wcinam, ale pomyslalam, ze moze ktoras z Was bedzie zainteresowana 🙂
Mam do sprzedania pieluszki Pampers 2 (108 sztuk) za 40 zl oraz Huggies 2 (90 sztuk)za 30 zł! Ulcia mi juz z nich wyrasta i przechodzimy na 3 🙂 jak ktoras z Was bylaby zainteresowana, to niech pisze do mnie na maila: [email protected] 🙂 jedyny mankament w pampersach to otwarte opakowanie, bo myslalam, ze bede ich uzywac, ale kupilismy "trojki" i lezą Ulce o niebo lepiej 🙂 w kazdym bądź razie ilosc sztuk w opakowaniu sie zgadza 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/pb280054.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img542/8346/pb280054.th.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/402/pb280055.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img402/957/pb280055.th.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/28/pb280056x.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img28/674/pb280056x.th.jpg[/IMG][/URL]

Wrzesniówka 2012 🙂

• Mamusia
Hej laseczki 😉 Mówię zajrzę dziś na chwilę i sprawdzę w końcu po iks-miesiącach co u dziewczyn słychać. A tu pustki.. No tak to już jest, że jak się jest w ciąży to człowiek siedząc w domu ma trochę więcej czasu (przynajmniej te, które spodziewają się pierwszego dziecka), a potem coraz mniej i mniej. Ale jakby któraś kiedyś zajrzała, to pisać koniecznie co słychać 🙂!

• 3 tygodnie później...
No hej dziewczyny wiem ze dawno nie zagladałm ale tak jak Ewcia mówisz dzieci dzieci i jeszcze raz dzieci brakuje czasu na wszystko i jeszcze ten wir przedswiateczny masakra 😉Co tam u was słychac?umnie pomału do przodu Adas bardzo duzo mówi i to juz skleja trzy wyrazy naraz wiec juz sie dogadujemy duzo tanczy maluje i takie tam jak to po starszym bracie szybko sie uczy 🙂Starszy synek jak narazie same 6 i 5 w szkole jestem dumna z niego 🙂Co uwas opowiadac?Zycze wszystkim Zdrowych Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia w gronie Bliskich i SZczesliwego Nowego Roku!

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej kobietki zajrzałam tu a tu niestety cisza szkoda bo bardzo tesknie za tymi czasami co bylysmy w ciazy i pisalysmy na bierzaco tutaj;;;a u nas ok Patryk rozrabia nie miłosiernie narazie jeszcze w pampersie nie ma opcji zeby siadal na nocnik zakłada go sobie na głowe he a tak ogolnie mowi pojedyncze słowa 🙂a co u was i waszych pociech zagladajcie tu od czasu do czasu;;pozdrawiamy;;

• 5 miesiące później...
  • 1 rok później...
  • Mamusia
Witam, mam nadzieje ze dolacza tu kolejne mamuski z Kalisza 🙂
Ja jestem w drugiej ciazy i termin na pazdziernik takze dluga droga przed nami. Mimo ze to nie "moj pierwszy raz" bycie w ciazy to jestem pelna obaw ;p Oczywiscie pierwsza ciaze przesiedzialam na tytm forum i teraz tez mam taki zamiar 🙂
Dołączajcie mamuski kaliszanki 🙂

• 1 rok później...