Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
widać Olusiiaa że brakuje ci atrakcji 😉 i ten striptiz to niezła rzecz 😁
Mój stary koń 😘 w maju ma urodzinki i juz wiem co mu kupię - z reszta sam mi podpowiedział i zdziwi sie jak to dostanie 🙂 🙂 a mianowicie upatrzył sobie oryginalną gałką do zmiany biegów, bo ta co ma jest zwykła, więc będzie ją miał 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a i jemu zrobi dobrze takie bujanie 😉
mój jak nie wie co mi kupić, to albo kupuje biżuterie, albo idziemy do sklepu i sama sobie wybieram, głównie kosmetyki. W te ur. dostałam buty 🙂 🙂 ale nie przywiązuję wagi do prezentów dla siebie, bo dla niego to obowiązkowo 🙂 🙂 Chce mu przez to tez pokazać jak bardzo go kocham 😘

• Mamusia
zdrzemnelam sie ☺️,teraz was doczytalam i gotuje obiad 😉)..
co do szczepionek to obowiazkowe jak najbardziej no i pneumokoki i rotawirusy ale to juz bedzie zalezalo od kaski 😞ale dla dzidzi to czlowiek spod ziemi wykopie jak trzeba 🙂)...
olusia mozy ty przewiaz sie kokardka i zaloz sexi bielizne i ty mezowi zrob striptiz 🤪pewnie jeszcze ciezarowka dla niego nie tanczyla i z pewnoscia bedzie oryginalnie 😁heheh

• Mamusia
ja mam troche kupowanie utrudnione bo do sklepu trzeba jechac samochodem a ja prawka nie mam to wszedzie razem jezdzimy i z niespodziewanka trudno...Zamowilam mu spodenki przez neta, ale i tak pewnie bede musiala sie wygadac co kupilam jak wejdzie na konto i zobaczy, ze 20 euro zniknelo i nie bedzie wiedzial na co 😉

• Mamusia
ha ha ha a przypomnialo mi sie cos:P
Bo ogolnie prezentow sobie nie robimy bo wiadomo,wszedzie razem to niespodzianek nie ma.No i moj w mikolajki oczywiscie zdolowany bo on mi nic nie kupil i wielka tragedia bo ma wyrzuty sumienia.
To ja mu mowie, ze jak sie ladnie zapakuje to mi wystarczy taki prezent...
Poszlam sie kapac, wychodze z wanny a kochanie wola z pokoju zadowolony-chodz cos zobaczyc 😁
wychodze,a on sie oplatal wstazka, tyle, ze jak sie pakowal to na siedzaca i jak wstal to mu sie wstazka na jajkach zaciskala i biednego trzeba bylo szybko rozpakowac 😉

• Mamusia
😁 😁 ale jak widac skutków ubocznych przez kokardkę nie ma 😁 😁

jezu, ale jestem jakaś senna...zrobiłam pranie, powinnam jeszcze jakąś zupinę wstawić ale nie wiem co, na drugie/kolacje mam chińskie. zaraz padne na ryj, wogóle jakoś mnie mdli, ale nie jestem głodna. co to do cholery jest? jakaś ciąża czy co 😉 🤪

• Mamusia
nawiązując...koleżanka mi opowiadała, oczywiście nie wiem ile w tym prawdy, ale samo wyobrażenie sobie tego to niezły ubaw 😁 ze jej facet założył sobie na małego plastikową obręcz od nakretki z plastikowej butelki, no i w międzyczasie podniecił się i zaczęło go bardzo uciskać, a przeciez taka obręcz ma kolce 🙂 🙂 i miał problem 🙂 🙂 musiał poczekać jak mu wacek opadnie 😁 😁

• Mamusia
hahahaaa,kuzwa ten to dopiero mial fantazje hehehehe ja piernicze ale pomysly 😁 😁 😁 😁 🤪hehehe....
mialam kolege co kiedys wkrecal nasza kolezanke ze jak byl na solarium to mu jajka utknely miedzy lampami hehehe,a ona taaaak??,a my w brecht ze z takim przejeciem to lyknela no mowie wam jakbyscie widzialy jej mine 🤪 🤪 🤪heheheh

• Mamusia
Za fantazję dostaje 10 punktów na 10 hihihi 😜 Musiało to wyglądać przesłodko 🤪 🤪 🤪 Co do pomysłów na prezenty, to ja też mam zawsze z tym problem, bo prezd małżeństwem byliśmy parą przez 8 lat i już chyba wszystkie pomysły wyczerpałam hihi. Ale zawsze starałam się kupić mu coś orginalnego np. zegarek na ścianę w kształcie kołpaku, czy bębenek Djembe, bo bardzo się muzyką Reagee interesował 🙂 A Tobie mogę też podpowiedzieć, że jeśłi twój mąż lubi piwko, to możesz zakupić transporter butelkowego piwa i na każdej butelce przyczepić jedną świeczkę urodzinową (poprostu nakapać trochę wosku na kapselek i powinno się trzymać) i dać mu taki tort, niech zdmuchnie świeczki 😜 Trochę przy tym pracy, ale prezet oryginalny 😉 A do tego możesz dorzucić jakiś drobiazg od serca 😉

• Mamusia
ja pamietam jak moje kuzynki sie bawily i wkladaly sobie koraliki do nosa i sie cieszyly, ze wkladaja i wyciagaja,nagle krzyk bo mlodszej koralik zostal w nosie i sam wypasc nie chcial 😉wystarczylo na szczescie tylko nosek nacisnac ale moglo byc gorzej.
Albo tez jedna z tych dziewczynek chowala sie w kacie i cos futrowala i nie chciala pokazac co bo chyba takie dobre bylo,nie dalo sie jej odwrocic zeby zobaczyc, w koncu ja odwrocilam a tu buzia cala zielono-niebieska.Cala sie trzęsła zeby jej kredek swiecowych nie zabrac bo chyba takie pyszne byly 😉

• Mamusia
Dzieci faktycznie potrafią być szalone hihi 😜 Zobaczymy, co wymyśli Emilka 😉
Olusiiaa brzusio super 🙂 Ja swój zaraz też wrzucam do wanienki, coby się troszkę pomoczył.
My właśnie wróciliśmy z wizyty u koleżanki i z zakupów i powiem wam, że ta malutka jest prześliczna...Jak sobie pomyślę, że już wkrótce ja też będę tulić mojego słodkiego szkrabka to aż mi się ciepło na serduchu robi 🙂