Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam i gratuluje ciazy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jest to poprostu CUD 🙂
Sama sie o tym przekonasz 🙂
Jeszcze troszke i na pewno dolaczyc do Ciebie wiele Mamusi 🙂
Trzymam kciuki 🙂
i zapraszam na watek Luty2010 jak masz ochote popisac z Nami 🙂
Pozdrawiam

• Mamusia
Witam serdecznie wszystkie lipcówki.:P Jestem w 8 tygodniu ciąży. Termin mam na 20 lipca 2010. Już nie mogę się doczekać chwili, kiedy się dowiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka. mam już synka o imieniu Krzyś w styczniu bedzie miał 3 latka. Chciałabym żeby miał braciszka ale jak będzie siostra to tez dobrze. Zeby tylko było zdorwe. 🤪

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂
Ja jestem w 6 tc, termin mam na lipiec ale też dokładnie nie można określić który bo cykl był nieregularny.
Cieszę się bardzo 😆.
ale i boję się czy wszystko będzie dobrze.
to moja pierwsza ciąża i boję się zeby nie było poronienia.(moja mama poroniła 2 razy zanim ja przyszłam na świat)
Mam nadzieję ze będzie dobrze.
Pozdrawiam i gratuluję wszystkim Lipcóweczkom 🙂

• Mamusia
o jacie jak juz Was duuzo 🙂 hehe zbieraja sie mamusie lipcowe 🙂 super 🙂 życze powodzenia! zobaczycie zanim sie obejrzycie bedzie koncówka 🙂 hehe zleci.. mi zleciało. A zapisałam sie równiez na te forum w 6tygodniu 🙂 🙂 i zobaczycie wszystko bedzie dobrze tylko przez pierwsze trzy miesiace uwazac uwazac na siebie 🙂(reszte tez, ale te pierwsze trzy najwazniejsze) powodzenia!!!!!!!!!!

• Mamusia
ja też gratuluję wam dziewczyny! 🙂
ja też jestem lipcóweczka ale z 2009, termin miałam na 4 lipca a urodziłam 14 więc z tym terminem to różnie bywa!
teraz będziecie miały dużo czasu żeby dzielić się swoimi poglądami , samopoczuciem, obawami, przeżyciami, po ciąży jest tego czasu mniej bo dzidziuś jest najważnieszy!
Życzę wytrwałości i spokojnej ciąży bez komplikacji! 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny, też urodzę niuniusia w lipcu : ) mam przeczucie, że to będzie chłopiec : ) Jestem szczęśliwa.

Ale w końcu mam problem z obliczeniem tygodnia w którym jestem bo ostatnią miesiączkę miałam 17 października, to liczy się jako 8 czy 6 tydzien ? który to tydzień?.(jestem zielona jeżeli chodzi o ciąże, moje pierwsze : ). Pomóżcie. 🙂 Pozdrawiam mamusie. i przyszłe mamusie 🙂