Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Michalindzior ladne to lozeczkio,ale wlasnie trzeba zobaczyc je na zywo

a jednak zostane przy tym : tylko tez musze je zobaczyc w sklepie 🙂 i moge zamawiac tylko musze sprawdzic cy tylko te 3 szczebelki sie wyciagaja czy cale bo maluch moglby w nim spac jakby byl jeszcze troszke wiekszy byle by bok jeden byl wyciagany
http://allegro.pl/item992588758_lozeczko_julia_ii_szuflada_lolek_kolory_rade.html

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Edytko 🙂 masz moj upatrzony przewijak heheheh kurcze fajne macie dziewczyny te komody
u mnie dzidzie bede przewijala na lozeczku na przewijaku nie wiem jakos tak sie napatrzylam u mojej cioci i tak chyba zostane przy ten obcji bo ta komode ktora mam upatrzona ma 120 cm wysokosci wiec odpada 🙂

• Mamusia
fajna komódka, żałuje ze mój Franio nie będzie miał od razu pokoiku, ale finansowo sie podołamy, bo jak juz robic cos, to porzadnie, wiec poczekamy jak troche odrosnie, poza tym bede miała go blizej 🙂
Musze sprawdzić ile u mnie kosztuje posciel, bo znalazłam tanie łóżeczko, a za posciela jeszcze sie nie rozgladałam 🙂

• Mamusia
Edytko no to bedzie Emilka w slicznym lozeczku i poscieli spala 🙂 tez sie uparłam na zolty ale w myszki na serku wzor 025 hehe choc nie wiem czy mi sie jeszcze on nie odwidzi 🙂 najwyzej tylko kupie posciel do wozeczka w myszki 🙂 i rozek za duzy wybor jest tych pieknych poscieli 🙂 http://allegro.pl/item996205620_6el_kpl_do_lozeczka_140x70_promocja_promocja.html

• Mamusia
JEZIU JAKIE TE WSZYSTKIE BAERY DLA DZIECIACZKÓW SĄ FAJNE.... OKRASC BANK TYLKO I SZALEĆ 🙂
KUPIŁAM MJEJ UKOCHANEJ WCZORAJ RĘCZNIK Z PISZCZAŁKĄ DO KĄPIELI, WYPRAWKE DO SZPITALA...BODY..CZAPECZKA,KAFTANIK ITD (5CZESCI). I TAK ZOSTAŁAM BEZ KASY JUZ I MI SMUTNO BO JA BYM JESZCZE CHCIAŁA KUPOWAC A TAK TO MUSZE CZEKAC 18DNI NA PIENIADZE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
No właśnie, żeby tylko była kasa, to jest w czym wybierać...Ja teraz też muszę czekać do maja coby szaleć dalej hihihi 😜 Ale w pierwszej kolejności muszę troszkę zainwestować w swoją wyprawkę do szpitala, bo naprawdę nigdy nic nie wiadomo...Może trzeba będzie na jakąś obserwację zostać, czy coś, a ja nawet nie mam co na tyłek zarzucić hihi 😜

• Mamusia
a moje jest takie wzór nr. 2
http://www.allegro.pl/item933499427_15_el_wyprawka_super_lozeczko_z_wyposazeniem.html
tylko będzie malowane na ciemno za tydzień jakoś bardziej mi się podoba a dzwoniłam to nie mieli żadnego ciemnego w tym egzempklarzu a mi zwłaszcza chodziło o ten wzór łóżeczka

• Mamusia
własnie wyprawka dla nas ehh wciaz szukam szlafroka przeciez jakis wypada miec dla wlasnego komfortu chociaz no i nie moge znalezc albo jakies sexy hehe, chyba w takim nie wyskocze, bo by mnie zamkneli w wariatkowie 😜 http://moda.allegro.pl/item998982424_exlusywny_czarny_szlafrok_z_koronka_roz_xl.html

albo sa piekne puchate no,ale przeciez to bedzie lipiec wiec ten bezsensu
no i nie mam torby nei wiem bierzecie taka miejsza podrozna czy jaka ?? ehh przy nastepnej wizycie musze zapytac gina co w ogole mam miec ze soba zeby miec czas jeszcze kupic

• Mamusia
Kurczę ja właśnie tak sobie siedzę i myślę o porodzie. I jak moja mała faktycznie przyjdzie naświat pod koniec czerwca, to zostały mi już tylko 2 miesiące 🥴 🥴 🥴 Z jednej strony barrrrdzo się cieszę i już nie mogę się doczekać, ale boję się jedynie przebrnięcia przez sam poród 🤔 Cholerka, a czas tak szybko leci...