Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja dopiero weszlam do domu 🙂)uff...tescie mnie napasli ze ledwo doszlam do domu do tego tescik mnie odprowadzil 😉)heheh...nasiedzialam sie dzis na slonku tak cudnie bylo ze az milo ale jak pomysle o letnich upalach,moim brzuchu to juz sie martwie jak dam rade bo nogi i rece to pewnie beda puchly na maxa 😞(

• Mamusia
moja teściowa to chciałaby zeby dla Franka było wszystko naj i wogóle, a co za tym idzie duże koszty, a przeciez ona tez troche mysli na wstecznym...ona ma juz wnuka i to on jest faworyzowany, bo jest z rozbitej rodziny i wydaje jej sie ze jest biedny i nieszczęśliwy, a ma obsesje na punkcie zdrowia i takich tam, więc proponuje rozwiazania ktre nie wchodza w gre. Mówi np. o tym, żeby kupić kołdrę wełnianą taką najlepsza, a przeciez teraz sztuczne nie uczula, ma atesty i jest tańsze. Ona kupowała rzeczy dla pierwszego, dla drugiego sami chcemy i bedziemy kupowac, dlatego bedziemy decydowac. Jeśli zechce sprawic jakis prezent, nie pogniewam się 🙂 alle decyzje podejmujemy MY!! Poza tym nie zauważyłam żeby ona garnęła się do kupowania czegoś.

• Mamusia
no ja juz wykąpana i pachnąca 🙂))glowa umyta i leze jak foczka hehehe,wiecie co tez tak macie,bo dla mnie ogolic sie tam to juz graniczy z cudem 😁 🤪kuzwa musialam kombinowac z lusterkiem bo tak to ni ma szans ☺️ ☺️,a jutro przeglad u gina wiec trzeba bylo sie ogarnac 😉 😉hehehe

• Mamusia
hehe 🙂 ogolić nogi to nielada wyczyn, a co dopiero małą 😉 dlatego tylko linie bikini sobie gole i przystrzygam reszte jak trawnik i wsio 😁 poza tym mam wrażenie ze ledwo co mieszcze sie w wannie, chociaz mam bardzo dużą, bo moge w niej lezec z wyprostowanymi nogami, ale i tak zeby się umyć klękam i wstaje - bo tak najwygodniej 🙂 nie sądziłam że doczekam takich czasów 😁

• Mamusia
a myslala, ze tylko mnie lustrzyca dopadla 😉ja to swojego chyba zatrudnie do golenia,moze mi od razu paznokcie u stop pomaluje 😁 😁 😁 w tym tyg chyba mialam ostatnia szanse na ogolenie bikini depilatorem bo chyba juz tam wiecej nie dotre o wlasnych silach,a reszte maszynka gole na slepo 😉

• Mamusia
olusiiaa napisał(a):
moj to chyba nie bedzie mial z tym problemu 😉 zawsze do mnie przychodzi i sie pyta czy mu pomoge bo sie boi o swoje jajka 😉

moj z tym radzi sobie sam 😉)i mowie do niego ciekawe jakbys tego sam dokonal jakbys mial taki ciazowy brzuszek?on mowi no fakt 😉)hehehe wiec wyjscia mial nie bedzie 😉

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂
Ja właśnie wróciłam do domku. Dzień pełen wrażeń!!! Najpierw pojechaliśmy do moich rodziców na grila mniammmmmm 🤪 Objadłam się jak dzika ☺️ A potem pojechaliśmy do objazdowego wesołego miasteczka z mężem i moim bratem. Ja niestety mogłam sobie jedynie popatrzeć, ale miałam z nich niezły ubaw :P A na koniec wybraliśmy się do Reala, bo występowali barmani z "Mam talent" i robili przepyszne bezalkoholowe drinki 😜 😜 😜 Normalnie pychaaaaaaaaaaaa 😁
Co do golenia to ja też muszę się dorpowadzić do ładu hahahaahahahahah bo jutro przegląd podwozia u gina 😜 Też już mam małe problemy z dotarciem, ale na szczęście koło wanny mam takie duże lustro, to potem będę miała łatwiej. Póki co jeszcze sobie radzę jakoś 🙂
Justi tak jak mówiłam, za darmo nic ciekawego się człowiek nie dowie. Dokładnie tak samo u nas ta akcja wyglądała. To taka ściemka, że niby idą kobietom na rękę... buuuuuuuu 😠 Jak nie zapłacisz, to nie masz!!!Taka prawda....
Ja zaraz uciekam się kąpać i tuningować dolny fryz hahahaahhaha. Powiem wam, że dzisiejszy dzień mnie wykończył, a niby nic takiego nie robiłam 😉 Ale chociaż pogoda dopisała. Oby tak dalej 🙂