Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Elunia co 20 min chyba przesadzil!!!Dokladnie tak jest jak Amelia piszesz,i za kazdym razem by nas odeslali do domu hehe....szkoda tylko naszego czasu!!!!
Mojej siory szwagierke,odeslali do domu z rozwarciem na 5cm,i kazali przyj za 2-3 godz jak sie bardziej akcja rozwinie,tylko,ze ona drugi raz rodzila!!!Ale dla mnie to tak jest przesada,zeby odsylac do domu!!!

• Mamusia
dziewczyy ja znowu na chwilke, musze lezeć, bo rana po cc mi sie paprze , wczoraj mialam goraczke i dreszcze.
podkłady sie przydały, tym bardziej ze mała czesto robiła kupke po zdjeciu pieluszki.
laktator kupiłam reczny campolu, i nawet spoko odciaga kosztował 50zł. no i te wkladki kupcie wieksze ilosci bo ciagle cieknie z krocza. moja mała daje czadu od rana, a my niewyspani. lusia moze jutro wyjdzie. Zakochana we Franiu.

• Mamusia
Monia to wspolczuje Ci z ta rana masakra,teraz jest najgorszy okres na gojenie sie takich ran,bo takie upaly i wszystko sie slimaczy!!!Ale czesto ja przemywaj,a jak Ci nie bedzie lepiej to wezwij lekarza,zeby sie z tego jakies zapalenie nie przyplatalo!!!Przez ta rane biedna nie mozesz sie nawet nacieszyc Gabrysia!!Szybkiego powrotu do formy ci zycze kochana 🙂 🙂

• Mamusia
🙂 mówicie, że cisza przed burza...chyba nie poprostu każda spędza inaczej wolny czas...powiem Wam, że mi w taką pogodę nie chce sie siedzieć na kompie w ogóle najchetniej posprzatałabym juz całą chatę ale tak perfect a wiem, że nie mogę się wysilac...brzuch mnie jeszcze pobolewał narazie jest cisza a mała ruchliwa jak zwykle mówię Wam czasami mam wrażenie, że brzuch mi rozsadzi tymi swoimi prężeniami 😉 🙂 Osobiście nadal boję sie porodu, bo nie wiem jak poradze sobie z oddychaniem itp. ale z drugiej strony fajnie byłoby juz byc po i mieć dzidzie przy sobie!!!
A tak na marginesie od rana miałam zajebisty humor a od jakiś 40 min normalnie jestem na wkurwieniu...jak zwykle mojemu szajba odbija...kurwa nie dosc, że brzuch mnie pobolewał to jeszcze ten dupek mnie wkurzył...ahhh mam juz dośc a jeszcze idziemy do mojej mamy na urodziny ja pierdole udawac, że wszystko jest ok 😠 wiec dziewuszki zmykam wieczorem sie odezwe

• Mamusia
dziewczyny byłam pod prysznicem i sie pośliznelam i upadłam... 😞.zdążylam zlapac sie za brzuszek....zrobilo mi sie slabo i nie moglam wstac...musialam wolac o pomoc...to było straszne.....dziecku chyba nic nie jest bo sie wierci jak zwykle....ale nie wiem czy na wszelki wypadek czasem jechac do lekarza...co wy na to? 😞

• Mamusia
Izunia nie wpadaj w panike!!! Jesli czujesz ze bylabys spokojniejsza i nie chcesz czekac ponad 2 godzinki to jedz!!! Ale jesli nie czujesz zeby brzuszek cie bolał albo twardniał a co najwazniejsze nie wystepuje krwawienie to poczekaj do wizyty...to moje zdanie ale nie musisz się z nim liczyc...