Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Amelko Ja jeszcze nie mam w sumie ostatni mialam 18.10.2009 😁 🤪
brzuch mi urosl jakbym odpukac byla na poczatku w ciazy , a moj maz sie cieszy
ehh mowie wam dziewczyny co Ja z nim mam . . ..

moja kolezanka tak wpadla miala 8 mies dziecko i dowiedziala sie ze jest w ciazy ehh niechcialabym byc druga taka w firmie 😞

moj Babel spi a zaraz przyjedzie pogotowanie na zastrzyk ehh i bedziemy nei wiem do ktorej z nim walczyc zeby spal dalej 😠 😮

• Mamusia
a jesli chodzi o przedluzanie ulopu to hmm ostatnio dzwonilam do kierowniczki,ze maly chory i ze nie wroce najprawdopodobniej juz tylko wezme jeszcze kilak dni urlopu to ona zdziwiona wielce i jej odp tylko byla DOBRZE POWIEM DYREKTOROWI aaaaaaaaaaa
wiec stwierdzialam sorry mam chore dziecxko co mam z nim zrobic wziasc je do pracy szkoda gadac niby super,ze mamy nianie jedyny ogromny minus ze jak dziekco chore to musimy byc w domku bo przeciez go chorego do niani nie zawioze ehhh

NIE MA ZADNEJ ?? SZKODA 🤢 😞 😞 😞 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
justi to nieciekawie masz z tą pracą tak to jest z tym u nas w Polsce 😠 mój mąż jak na początku sierpnia poprosił o parę dni urlopu we wrześniu na chrzciny małej to okazało się że jego szefowa już za planowała sobie dzień chrzcin za nas sama dwa tygodnie później i za nic nie chciała się zgodzić na nasz termin aż w końcu wpadliśmy na pomysł by wsiąść tacierzyńskie i nie miała wyboru tak nasz wkurzyła 😠

• Mamusia
MOnika z tym pogotowiem to troche moj maz to zalatwil bo najpiew mi lekarka kazala dziecko wozic na pogotowie maz poszedl kilka godz pozniej do przychodni i byla zmiana zdanie o 180 stopni ehh wiec pielegniarki przychodza w tyg, a w weekend pogotowie
jednak wciaz czekam , a Wojtus juz na dobre spi ehh do kitu to wszystko pozniej sie rozbudzi i po spaniu wrr ale jak mus to mus

Michalindziorku gratujeszyn 😜

EVA no to super premia dla Kingusi sie przyda 🙂 a babka tez jakas nie ten teges ta jego kierowniczka

• Mamusia
msr_monica napisał(a):
Eva twojego m szefowa ni chciała dać mu urlopu na chrzest, a u mojego m nawet na poród nie chcieli dać wolnego...co ja mowie nawet na 2 godziny nie mógł wyjść!!!

ehhhh czemu ludziom wladza odwala brzydko piszac
chcialo by sie napisac " NIE PAMIETA WÓL JAK CIELECIEM BYL "

• Mamusia
Moi szefowie to w jedyny sposób wykazali sie ludzkim odruchem, kiedy kazali mi iść na zwilnienie z powodu ciąży, i nic poza tym. Ale z pracodawcą zawsze są spięcia jesli chodzi o urlopu, zwolnienia i dni wolne - niestety taka jest szara rzeczywistośc...

Myślicie już dziewczyny o drugim bejbuszku?? 😲 😮 Mnie się ostatnio sniło że urodziłam córeczke, poród trwał moment, nic nie bolało, a mała była przesłodka, i to mnie trochę zmiękczyło, ale i tak nie chcę drugiego. Może za kilka ładnych lat znów zechcę bawic się w pieluchy...a może życie zdecyduje za mnie.... 🤨

• Mamusia
Monika rehabiltacji ? hehe 😁 😁
Ja potrzebuje masazysty 😉
nie obrazilabym sie za jakis masaz erotic 😜 ale nie mam co na niego od mojego m. liczyc hehe 🥴 zwlaszcza dzis kiedy wlasnie Wojtus dostal dawke uderzeniowa zastrzyku po ktorej dostaje powera na dobre 3 godzinki
(dotarlo pogotowie godz.21 powinni do malych dzieci jakos szybciej jezdzic no,ale wiaodmo nie maja tyle ludzi) wiec NIE MARUDZE ciszaaaaaaaaaa 😜 😎

• Mamusia
kurcze justi u mnie jeszcze nic z pociągiem..eh mój biedny m sie ciągle pyta...' no a dzisiaj masz na mnie ochotę" albo cos w tym stylu a jak co mam mu powiedzieć... 😠 zla jestem na siebie, bo jak nawt mi sie zachce to zmęczona jestem albo akurat nie ma jak.... a jak u ciebie justi pociag dojechał na stacje 😁 😁 😁

• Mamusia
Oj LUSIU coś mi się wydaje,że chętnie pokusisz los i sprawdzisz czy sen się sprawdzi 🤪 😁 😁 🙃
JUSTI- najważniejsze,że Wojtuś już zdrowieje! Zobaczysz,że reszta też się ułoży. Najgorsze są te chwile gdy dziecko jest chore 🤨 A może mąż obudzi Cię masażem w środku nocy? 🤪