Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hey..dawno mnie nie bylo....ale nie mialam kiedy wejsc....u nas jakos leci....mama rzucila papierosy i jest na diecie i oczywiscie sie wyrzywa na mnie...nic sie nie moza zapytac jej....szlag mnie trafia....spotkalam sie z kolega ale jest do dupy mam juz takie doswiadczenia z facetami ze na kilometr wyczaje czy ma dobre czy zle zamiary..ten mial zle i go pogonilam.....juz nie jestem naiwana,,,,,,......z kasa jest u mnie cienko....rodzice sa nadziani moi i nawet zlotowki mi nie dadza............dziewczyny jak bede miala chwilke to napisze wam diete!!!!!!!!!!!!!jest ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SCHUDLAM 8KG W 2TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MOJA MAMA SCHUDLA 10KG.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!WIECZOREM WAM NAPISZE DIETE JAK KTORAS POTRZEBUJE...ZNIKNAL MI BRZUSZEK!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Izunia - szkoda mi cię dziewczyno, no ale mam nadzieje, że w końcu ci się ułoży!! Czemu tak się zachowują twoi rodzice??
Pisz dietkę, może któraś skorzysta, ja jestem na dukanie i tez juz pozbyłam się brzuszka, i nie tylko 🙂

Dziewczyny, napisałam do Michalindziorka 🙂 Pisze, że u niej wszystko ok, właśnie przeprowadza się do większego i tańszego mieszkania, ale na końcu świata 🙂 brak neta póki co, Sewciu troche choruje, a tak to wszystko ok. Dziękuje za pamięć, i pozdrawia 🙂

• Mamusia
witajcie, Gabi wczoraj miała wymioty az z niej chlustało, wróciliśmy z Kutna i pojechaliśmy do szpitala. Leżymy w zakaźnym im Barlickiego. Nie wiadomo co jej jest, moze rotawirus, grypa jelitowa, zatrucie...nie wiadomo. Do tego ma jeszcze temperature...Kurcze normalnie nam sie zwaliło wszystko. Spałam godz tylko w nocy bo nie bylo miejsc i ulokowali nas na korytarzu gdzie wiecznie ktos sie krecił. przyjechałam do domu sie umyc i juz uciekam. pozdrawiam was

• Mamusia
ach jejku Monika 3maj się!! na pewno Gabi szybko wróci do zdrowia!!! dużo sił dla waszej trójki!! nasze kochane lipcowe maleństwo dużo zdrówka dla Gabrysi!!!
U nas poza katarkiem w porządku od czasu do czasu daje Kindze nurofen jak już widzę że mocniej dokuczają jej ząbki i robi się gorączka. Dziś już noc była trochę lepsza. A słyszałyście może dziewczyny że z ząbkowania można też kataru dostać? Tak mi wczoraj siostra powiedziała jak dowiedziała się że i u Kingi jest teraz katar... bo jej dzieciaki też tak miały...

• Mamusia
oglada ktoras z was must be the music?
Teraz patrze na necie a tam wystapil zespol Enej ode mnie z miasta i wokalista ze mna do szkoly chodzil,zawsze spiewali na zakonczenie roku i nikt nie chcial wychodzic 😉

Mala cos marudna jest, rano od razu jeczy, w nocy tez czasem przebudza sie i placze, nie wiem, nikt jej nie straszy ani nic...

• Mamusia
Monia kochana trzymajcie się 😞 I duuuuuużo zdróweczka dla Gabrysi 😘 😘 😘 Kurcze ja jak słyszę hasło "szpital" to aż mnie ciarki przechodzą... 🤢 Wracajcie szybciutko do domku 😘 😘 😘
Izunia dziewczyno weź się za załatwianie mieszkania dla samotnej matki, bo naprawdę szkoda twoich nerwów, a i Kubuś nie powinien wychowywać się w takiej atmosferze...

My byłyśmy na ponad godzinnym spacerku 🙂 Pogoda była cudowna, małej założyłam podkoszulkę, bluzkę i bluzę 🙂 A teraz coś się pogoda psuje...chyba będzie padać...