Skocz do zawartości

Pępek do środka czy wypchany? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 ja tam nie znam sie na tych pępkach 🙂 mój nigdzie nie wyszedł,narazie jest w środku 🙂może jeszcze za wczesnie 🙂ale słyszałyście o starożytnych tablicach chińskich?Podobno się sprawdza,siostrze mojego męża się np sprawdziło ma trzech synów i z diagramu też tak wyszło 😉

• Mamusia
mój pępek jest jeszcze w środku,ale zrobił się strasznie mięciutki..
Co do płci to jest już ustalona w wędrującym plemniku,od faceta zależy czy bedzie to chłopiec czy dziewczynka..mądra jest ta nasza natura..w tym filmie mówią o tym:

National Geographic "W łonie matki"

Część 1:

http://3we.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6177:w-onie-matki-national-geographic-1&catid=79:nauka&Itemid=124

Część 2:

http://www.web3-0.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6176:w-onie-matki-national-geographic-2&catid=79:nauka&Itemid=124

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
Pepek mam do srodka, ale znacznie sie powiekszyl.Koledzy sie smieja, ze to otwieracz do butelek 🙂 Kolczyk wyjelam dosc wczesie, ale raz w tygodniu wkladam go na chwilke by dziurka nie zarosla.

A co do plci to wedlug przesadow powinnam miec dziewczynke a mam chlopca 🙂

• Mamusia
dzidzia ja wyjęłam kolczyk jak jeszcze zupełnie nie miałam brzuszka. Może lepiej nie czekać aż zacznie powiększać sie brzuch, w sumie i tak i tak bedziesz musiała go wyjąć.
Boje sie, że dziurka którą po nim mam rozciągnie sie i bedzie brzydko wyglądać później 🤔
Zobaczymy może jeszcze włoże go z powrotem 😉

• Mamusia
beatasz napisał:
dzidzia ja wyjęłam kolczyk jak jeszcze zupełnie nie miałam brzuszka. Może lepiej nie czekać aż zacznie powiększać sie brzuch, w sumie i tak i tak bedziesz musiała go wyjąć.
Boje sie, że dziurka którą po nim mam rozciągnie sie i bedzie brzydko wyglądać później 🤔
Zobaczymy może jeszcze włoże go z powrotem 😉

masz racje wyjmę go już teraz a najwyżej raz na jakiś czas włoże żeby dziurka się nie zarosła 🙂 mam nadzieję że ta dziurka się nie rozciągnie 🤢 bo to napewno brzydko by wyglądało 😲