Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasiula jakiekolwiek słowa brzmią teraz banalnie dla Ciebie ale z kazdym dniem będzie lepiej i wrócisz zdrowa do swoich wspaniałych dzieci-czego z całego serca życzę! MYŚL POZYTYWNIE ! Oby jak najmniej bolało!! Teraz musi być już tylko lepiej! Pozdrawiam wraz z rodziną ze słonecznego Poznania-jesteśmy blisko Ciebie 😉 😘

Kasiula2 napisał(a):
no właśnie wiem że blisko jesteście....

Jakby ta okoliczność do czegoś Ci się przydała to pisz śmiało. Nie będę się narzucała bo się sparzyłam nie raz ale jak ktoś potrzebuje pomocy-nigdy nie odmawiamy. Własnie wróciła nasza znajoma od swojego męża po operacji i cieszy się ze z każdym dniem wraca facet do zdrowia. Mieszka u nas 2 tydzień i dlatego może codziennie być z nim choć są z pod zielonej góry (150 km stąd). Cieszymy się razem z nimi. Są pełni nadzieji że rak już nie wróci..
Pisza Kasiula jakby co!

Kasiula2 napisał(a):
na razie codziennie ktos u mnie jest w odwiedzinach przynajmniej raz dziennie....ale dziekuje ..wiem przynajmniej że w razie w mam na kogo liczyć...dziekuje....a tak pozatym to daleko masz do tego szpitala na garbarach?

Jakieś 8-10 km 🙂 mam do centrum na garbary czyli nie tak źle. Dobrze że rodzina Cię wspiera. A jak dzieci sobie radzą z brakiem Mamy?Mogą Cię odwiedzać?

• Mamusia
KASIU szybkiego powrotu do zdrowia 🙂 🙂 🙂
A u nas wszystko ok ale czasu nie mamy bo mamusia narobiła sobie zaległości w pracy i do wakacji chce wyjść na prostą 🙂 🙂 🙂 a potem około 10-tego lipca ruszamy nad morze 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witajcie 🙂
My juz wrocilysmy z naszego wypoczynku 🙂 fajnie bylo, Julka przywiazala sie tam do dzieci mieszkalismy z dwoma urwisami a oprocz nich bylo jeszcze siedmioro innych z rodziny 🙂 fajnie tak wszyscy obok siiebie na wiosce mieszkaja. Wrocilysmy w sobote mala chyba teskni za Nikola i Kuba bo lezalysmy sobie wczoraj opowiadalam jej o nich i sie poplakala.
Kasiu duzo zdrowka i jak najmniej bolu 😘
Podziwiam was ze nadal piersia karmiciec. tak z ciekawosci kiedy zamierzacie zaprzestacc? 🙂

• Mamusia
Ostatnio gdzies mi przemknol jaki artykul o matkach karmiacych 5 latki i tak z ciekawosci zapytalam 🙂
Moim zdaniem tez juz sa nieco zaduze na karmienie piersia ale nikogo nie potepiam , jedynie podziwiam mamy ze tak dlgo utrzymuja laktacje 🙂
Kasiu jak sie masz?

• Mamusia
jestem już dziewczyny z wami.....nawet mam szwy już usuniete,blizna okropna..brrrrrr-czekamy nadal za wynikiem.....cieżko mi teraz w domu ,bo mam zakaz podnoszenia,schylania,dżwigania...a jak tu bez tego wszystkiego coś zrobić w domu i z dzięćmi... 😮

Witam KASIU SUPER ŻE JESTEŚ JUŻ W DOMU! 🤪 Oszczędzaj się ile sie da choć to nie łatwe przy dzieciaczkach..
Czytałam ten artykuł 😉 choć z 5 latkiem to przesada 🙃 Mój prawie 22 miesięczniak nadal "uzależniony" 😜 a mama jeszcze bardziej 😆 HA HA. Muszę na jakiś weekend dłuższy wyjechać chyba latem..
Ciekawa jestem jak Tobie udało się RUSAŁKA "przekonać" Jerzyka że cycy be 😁??
My od jutra mamy gości w tym kuzyna młodszego o 5 miesięcy od Kamilka-Julka 🙂
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM MNÓSTWA PREZENTÓW I UŚMIECHU W ICH DNIU!!! 😘 😘 😘 😘CAŁUSKI, UŚCISKI!!!!

• Mamusia
Kasiu wlasnie o to mi chodzilo 🙂
U nas nieciekawie, dzisiaj odebralam wyniki przeswietlenia, Jadro kostnienia glowy lewej kosci udowej mniejsze niz po stronie prawej... Mielismy w czerwcu isc do otropedy z tym rtg ale nie bylo mniejsc i tak nas wciseli na 4 lipca i to prywatnie.
Duziaki dla dzieciaczkow :*

kozinka napisał(a):
hej 🙂
chciałam Was poinformować,że u nas po wielu problemach końcówką ciąży,szpitalach itd,w 38 tygodniu zamiast córeczki urodził się synek na 4kg i 57cm 🙂 poszło szybko i bez pęknięć 🙂

WOW GRATULACJE!! Kiedy się urodził 1 czerwca ? 🤪 Jak będzie miał na imię?
POZDRAWIAMY SERDECZNIE! UŚCISKI!! 😘BUZIACZKI!! 🙂