Skocz do zawartości

do szpitala:( | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzis bylam u swojej ginekolog i okazalo sie ze wody plodowe mi uciekaja 😞 i dostalam skierowanie do szpitala.... oj martwie sie, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze 🙂. tez ciezko mi sie roztac z 3letnia coreczka bo jeszcze nigdy z nia sie na kilka dni nie roztawalam.

• Mamusia
Zgadzam siez dziewczynami. Lepiej poleżeć troche w szpitalu. Kiedy ja miałam leżeć w szpitalu,będąc w ciąży i mając już roczną córke w domu, lekarz powiedział mi tak: córka, którą ma pani już w domu bez pani przeżyje, a to maleństwo, kóre nosi pani pod sercem - nie.
Pamiętaj, że córcia zawsze może Cię odwiedzić. Głowa do góry, będzie dobrze 😉

• Mamusia
Kochana to tylko dla waszego bezpieczeństwa 🙂 W szpitalu przynajmniej jestes pod kontrola a w domu to człowiek sobie odpuszcza. Małej trzeba wytłumaczyć, że mamusia musi odpocząć żeby maleństwo było zdowe i juz niedługo bedzie z Wami 🙂 A tesknic obydwie na pewno bedziecie bo nie da sie nie tęsknić

• Mamusia
oj , mi w poprzedniej ciazy tez wodu plodowe uciekaly i po kilku dniach urodzilam , dziecko bez wod plodowych nie przetrwa w brzuszku a poza nim tak. Nie martw sie , wszystko bedzie ok , a corci wytlumacz , ze idziesz wyjac z brzuszka dzidziusia i przyniesiesz go do domciu - ja tak powiedzialam juz mojej corci i sama mnie wypytuje kiedy wreszcie pojde wyjac tego dzidziusia.

• Mamusia
i nie przyjeli mnie na oddzial bo w chwili badania wody plodowe nie uchodzily ale na usg wyszlo ze wod mam mniej niz norma ale z braku miejsc w szpitalu odeslali mnie do domu..
kazali mi kupic sobie wkladki ktore wykazuja jak wode plodowe uchodza i kupilam 3 szt,. kosztowaly 50zl:O szkok ale to dla bezpieczeenstwa dzidzi