Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja siędopiero budzę.. a takie plany mialam wstac prze 7 i sie uczyc 😞 musze obiad ugotowac, wziąć prysznic i sie nauczyc sporo, i to wszystko do 13, bo pozniej musze byc gotowa juz na wyjazd na to usg, spac w nocy nie moglam, snilo mi sie dzidzi a pozniej ze mi dowalili wiecej egzaminow i to jakies przedmioty co wogole w liceum mialam ostatnio typu geografia itd i mialam 12 wszystkich 😮

😮 koniec swiata co sie dzieje z organizmem kobiety podczas ciazy takie anomalia ze szkoda gadac....
Ania ja tez w mialam jakies glupie sny.. snilo mi sie ze bylam na porodowce ale nic nie slyszllam tylko widzialam i kumpela rodzila lekarz wyciagnol z niej dziecko murzyna.... i przez sen karolowi gadalam ze ona ma murzynskie dziecko ona urodzila murzyna a jej maz przeciez polak... 😮 zal ale co zrobic... lece kobitki bo ja dzis sie nie wyrobie z tym wszystkim

do wieczora 🙂

cześć dziewczynki 🙂
miałam ponad 13 stron do nadrobienia i nie, nie będę tego wsyzstkiego czytać 😜

Dosik gdzie na ten ślub idziesz i którego w czerwcu????? bo ja też idę 😁 masakra...też nie mam co ubrać jeszcze...a to już 3go...

mój wielki dzień dzisiaj o 17tej... 🙂

ania87 nie denerwuj się słońce! tak Ci się wydaje że nic nie umiesz, ja też pamiętam te czasy, a potem się zdawało egzaminy 🙂 trzymam kciuki za Twoje badanie 😘

Witajcie dziewczyny 😉
Agaa: A ide do kuzynki na wesele 12 czerwca a nie mam pojęcia co ja ubiore 😁
Dziś odpadły mi wykłady dwa to sobie pójde do giniekolga bo akurat dzwoniłam i moge przychodzić dziś 🙂
Znów mamy taki pochmurny poranek, ale jestem zadowolona bo od samego rana czułam moje serduszko malutkie 🙂

Tak tak mam dzisiaj USG płciowe 😁 mam nadzieje...

racja z tą spacerówką...na spacery dopiero marzec/kwiecień 2011 roku pójdziemy pewnie 🙂

dam znać na pewno 🙂
jak będzie chłopczyk to też będzie fajnie 🙂 ale wiadomo... 😁
przynajmniej będę mogła myśleć o konkretnych ciuszkach, przyborach i innych rzeczach dla jednego rodzaju płci 😜

buuterfly my wzieliśmy z Ciebie przykład i też będę szlifować jednak to łóżeczko...później bejcą. Mój M powiedział że każda bejca jest taka beznadziejna że źle się nią maluje...ale co tam radość będę miała że mogę coś dla bobo zrobić 😉

• Mamusia
Agaa zaraz postaram sie zdjecie wstawic jak bylo przed i po
ale szczerze? nie zdecydowała bym się drugi raz samej malować łóżeczko.
Krystian pracuje u takiej pani,która ma trzech synów. I zapytała czy on lub jego kolega mają dzieci. Krystian powiedzial, że jeszcze nie ale niedługo będziemy mieli. I ona zapytała czy mogła by mu oddać ubranka bo jej się nie przydadzą. I Krystian wziął szczęśliwy i mi mówi , że tam ładne buciki są i spodenki...Tylko na troche później. Cieszę się bo w Norwegii mają cudowne ubranka dla dzieci.

Aguś trzymamy kciuki i czekamy na informacje 🙂
Ja się będe zwijać dziewczyne bo przed lakarzem jeszcze na zakupy, póżniej do teściowej
wiec popołudniu dam wam znac co tam lekarz mi powiedział 🙂)
Bużkaa :*

no weź mnie nie strasz, bo ze mnie żaden spec od malowania jest...moje łóżeczko jest brzydkie, muszę coś z nim zrobić 🙂
ale super z tymi ubrankami!! właściwie każda z nas ma możliwość od kogoś coś dostać 🙂 bardzo to fajne 🙂

no, Ela 😁 ładnie Ci to łóżeczko wyszło 🙂 brawo 🤪 ja też mam zamiar malować to co mam od siostry bo też takie jasne jest, a chcę żeby pasowało nam do naszego łóżka bo dzidziuś będzie z nami w sypialni dopóki nie zaadaptujemy poddasza na pokoje - czyli dłuższą chwilę 😜