Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja jak kiedys cos takiego robiłam to na spód troche masełka dałam i niczym niezalewałam ale ser obowiązkowo na góre,tak jak ciocia agaa mówi ,bo z serem zawsze jest wszystko mniam mniam,umnie było z mieskiem mielonym podsmazone z grzybami i cebulką,przełożone warstwami na przemian z ziemniakami i seri tyle i było ok a raz miałam ''pomysł na..."i tam trzeba było zawartość torebki w śmietanie rozpuścić i ten cały śmietnik zalać.

• Mamusia
Hejka moje zboczuchy kochaneee;****
Dzis niestety nie czytalam wipsow bo caly czas lotom po urzedach u kolezanki i jej coreczki... taka slodka pyzuniaa 😉 itd..teraz goszcze sie u siorki 😉)
to moglam skorzystac i wpisac posta 😉)

Wariatki jestescie jakich maloo!!;D juz to Loli pisalam 😜 ehhehehe
czytam i ciagle parskam smiechem jak taki knurek 😜
U mnie po staremu 😉 maly wierzga, rosnie... Loli wp;isalas mi tam 30tydz i 104cm?? 🙂
Jak tylko bede mogla to sie odezwe;**

Loli, tak jak pisze czekoladka, albo jakieś masełko na spód, albo zalej to śmietaną z wodą 🙂 powinno być pyszne 🙂

Aniu gratuluję jako pierwszej dojścia do 30 tygodnia ciąży!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze ino 10 albo mniej 😜 teraz to już górki 🙂

ooo z przodu podobny to mojego 🙂 i też mam taką krechę... 🙂

ud nie widać 🙂 ale mi też właśnie trochę w uda i pupę poszło.... 😞 e tam, trudno 🙂 po ciąży będziemy się martwić, no nie?

uciekam do gina mojego 🙂 do potem!

• Mamusia
czesc dziewuszki, z checia bym poczytala co tu dzis pisalyscie ale 16stron to za duzo jak na dzis, jutro nadrobie po egzaminie. teraz juz mi w glowie latają tylko angielskie zwroty i juz nawet mysle po angielsku, masakra! dzis pewnie pojde spac pozno a rano pobudka przed 5. trzymac kciuki za mnie jutro. zmierzyłam się dziś ładnie jako że dziś pełny tydzien ale przedtem bylo 3cm wiecej a teraz znow po staremu wiec nie pisac nic narazie ;D cos ten mój brzuch sie w ciagu dnai zmienia dość sporo, chyba trzeba bedzie mierzyc o jakiej stalej godzienie. buziaczki, bede jutro wieczorem dopiero i pewnie bede miala ponad 50 stron razem 😁 do nadrobienia.

no to wróciłam.
i mój lekarz ze mnie nie zadowolony, bo tak jak Wam mówiłam ponad 10kg to dla niego za dużo i powiedział że fajnie by było gdybym tak 1kg na 3tyg tyła... 😞
powiedziałam mu o tych moich jednodniowych skurczach to powiedział "trzeba zwolnić"! czyli cholera nie mogę chodzić na basen ani na piechotę na miasto!! to już qrwa będę jak beka kompletnie wyglądać bez ruchu! i 'leżeć i wypoczywać'! 😞 a wiecie czemu? jak mnie badał na samolocie to powiedział, że moja 'macica się stawia..."....napięta jakoś, a tak nie powinno być 😞
no i trochę się zmartwiłam...
termin mi się przesunał spowrotem na 13września....więc już sama nie wiem jak to jest 😞
ale dziecko zdrowo się rozwija...kurde waży 1125g 🙂 🙂 grubaska moja 🙂

a z pozytywów jeszcze, to pisałam do Dosika naszego i wszystko jest ok, tylko problem z netem ma! i macie wszystkie pozdrowienia 🙂

no nie powiem....siadło mi strasznie 😞

nie, to foto jest z początku ciąży, jak jeszcze mój naprawiony już dzisiaj aparat robił różowe zdjęcia. a te mi się podoba bo mało mnie na nim widać 🙂

• Mamusia
Aguniu, to trzymaj sie tam dzielnie i sie nie przemeczaj. Co do fotelika to mozliwe ze ten sam, Mąz moj mowil ze widzial na allegro od 300 zl, ale to byly licytacje, wiec moglo wyjsc duzo drozej, a na kup teraz byly wlasnie w takich cenach jak mmy kupilismy 🙂
pozdrawiam i spokojnej nocki 🙂

heloo 🙂 ja siedzie i pisze dalej - i już mam dość, raz na jakiś czas wpadam tu do Was
dziewczynki piękniaste macie brzusie 🙂 🙂 🙂
Aga to odpoczywaj gagatku, i nie przejmuj tak się wagą, ja w ciągu miesiąca prawie trzy kilo przytyłam a wyglądam jakby co najmniej 10 😉 bom wielka już naprawdę 🤪

Jeeest nareszcie!! Udało mi sie wejsc na forum 🤪 No a tu patrze 39 stron dziewczyny ja tego nie nadrobie!!!! Szkoda ze jakis skrótów nie ma czy cos :/ U mnie wszystko ok byłam dzisiaj w tesco z moim 😎 taaak z moim i kupilismy pajacyki dwa 😁 Tylko ze z krótkimi rękawkami i nogawkami 🙂 Ale chociaz tyle 🙂

• Mamusia
agus nieprzejmuj sie ja z tą wagą też tak mam.za tydzień mam wizyte wiec pewnie też opieprz dostane 😁 😁 😁 bo na ostatniej tez mi sie dostało ze za duzo przytyłam.po porodzie bedziemy sie wzajemnie mobilizować do diety,trudno widocznie nam jest pisane zosać turlającymi sie pączusiami 😁 😁 😁a malutka jaka juz duża jest 🤪 🤪 🤪w szoku jestem 🤪 i pyyyyyr szalona.zwolnij i odpoczywaj tak jak lekarz karze!!!